سرویس ورزشی فردا: زمین خواری و غصب ملکیت در سالهای اخیر یکی از چالش های عمده و دردسرساز برای حکومت و جامعه گردیده است. هرچند پدیده غصب ریشه در گذشته تاریخی، سیاسی و اجتماعی کشور دارد. از سال های دور زورمداران، کسانی که در ساختار قدرت سهیم بودند، و نیز خوانین و ارباب ها در سایه تصاحب زورمدارانه املاک و جایدادهای مردم، به نان و نوایی دست یافتند که بعدها جزو ملاکین و ثروتمندان کلان کشور گردیدند.
در سالهای اخیر این پدیده کاملا بصورت سازمان یافته تر میان زمین خواران و آنانی که در ارگان های حکومتی بخصوص در بخش های عدلی و قضایی قرار دارند خود نمایی نموده است. اگر در گذشته فقط زمین های مردم عادی به زور غصب می گردید در سالهای اخیر علاوه برآن، ملکیت ها و جایدادهای دولتی که جزو بیت المال هم محسوب می گردد بوسیله زمین خواران و هم دستان شان غصب می گردد.
حالا اما گویا مدت هاست که در ورزش اسکی و به واسطه زمین های موجود در شمشک، زمین خواری های سازمان یافته به این ورزش رسیده است. موضوعی که ابتدا یک مسئول عالیرتبه وزارت ورزش آن را تایید کرد و گفت:«متاسفانه به دلیل عدم پیگیری همکاران ما در سال های گذشته ، معارضانی برای اراضی پیدا شده و مثلا الان ما با معارضانی روبرو هستیم که درست وست وسیر پیست اسکی شمشک ، می گویند سندهایی دارند که می توانند ساخت و ساز کنند .البته من نمی خواهم جسارت کنم اما باید این سندها بررسی شود ، اگر داشته باشند که کمی بعید است چون چطور از 60 سال قبل تا امروز در مسیری که پیست اسکی بودند به دنبالش نیامده بودند، ما این اراضی را باید بخریم که باورش کمی سخت است و اگر هم خدای ناکرده این طور نیست ، باید مراجع قضایی با این مدعیان برخورد قانونی کنند.»
این اظهاراتی بود که مدبر رئیس شرکت تجهیز و توسعه اماکن ورزشی مطرح کرد و در همان برهه نیز با واکنش های مختلفی مواجه شد. اما دعواهای میان این مدیران ورزش با برخی مسئولان سابق در فدراسیون اسکی که دستی هم در زمین خواری های صورت گرفته دارند، به جای باریک کشیده شده و دادگاه هایی نیز به سود و زیان طرفین تشکیل شده است.
حالا اما کار به جایی رسیده که دیگر شرکت تجهیز و توسعه اماکن ورزشی نیز کار را رها کرده و با حضور سید عبدی افتخاری، این انتظار می رود که بار دیگر ماجرای زمین خواری های صورت گرفته در شمشک و دیزین به یک مطالبه اصلی در فدراسیون اسکی تبدیل شود.
دیدگاه تان را بنویسید