ماجرای افزایش قیمت قبوض برق چیست؟
رجبی مشهدی: مشترکینی که دو برابر الگوی منطقه مصرف داشته باشند، تعرفه مازاد آنها مطابق خرید تضمینی برق از نیروگاه تجدیدپذیر محاسبه میشود.
مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران و سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به افزایش قیمت قبوض برق مشترکان نسبت به دوره قبل گفت: ما هیچ اصلاحیهای برای قبوض برق مشترکان نداشتهایم و فقط افزایش ۷ درصدی تعرفه که از اول اردیبهشت ماه اعمال شده، در قبوض در نظر گرفته شده است.
او ادامه داد: براین اساس فقط برای مشترکان پر مصرف که حدود ۱۴ درصد هستند، قبوض برق ۲۶ درصدی محاسبه خواهد شد.
سخنگوی صنعت برق کشور بیان کرد: آن دسته از مشترکانی که بیش از دو برابر الگو یعنی ۶۰۰ کیلووات ساعت در ماه برق مصرف دارند، میزان برق مازادی را که مصرف میکنند، به طور متوسط با نرخ خرید برق از نیروگاههای تجدیدپذیر محاسبه میشود، یعنی بهای برق این مشترکان به ازای هر کیلووات ساعت ۸۰۰ تومان است.
به گفته رجبی مشهدی حدود ۸۰۰ هزار مشترک ما جز مشترکان پرمصرف هستند که این مشترکان پول بشتری برای مصرف برق باید پرداخت کنند.
او افزود: امسال با توجه به آغاز زودرس فصل گرما و افزایش استفاده از کولرها و کولرهای گازی، تعرفه برق مصرفی مشترکان افزایش داشته است.
رجبی مشهدی در پایان گفت: توان مصرفی کولر گازی استاندارد، حدود چهار برابر کولرهای آبی است و این امر با توجه به افزایش پلکانی قیمت برق، میتواند بسیار حائز اهمیت باشد و تا هفت برابر موجب افزایش هزینههای برق مصرفی می شود. در دوره گرم تابستان با توجه به افزایش برق ما اطلاع رسانی انجام دادیم، اما به طور کلی امسال با توجه به افزایش دما قبوض برق افزایش داشته است.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: با خارج شدن ۲ نیروگاه از مدار، و محدودیت تولید نیروگاههای برقابی، امروز چهارشنبه دهم شهریور ۱۲ هزار مگاوات اختلاف بین نیاز مصرف مردم و تولید برق داریم.
سخنگوی صنعت برق در خصوص پیش بینی نیاز مصرف گفت: پیش بینی نیاز مصرف ما امروز ۱۰ شهریور ماه ۶۴ هزار و ۱۰۰ مگاوات است و میزان تولید در نیروگاهها ۵۲ هزار مگاوات است. به دلیل محدودیتهای پیش آمده و خارج شدن دو نیروگاه از مدار فاصله تولید و مصرف افزایش یافته است./ باشگاه خبرنگاران
دیدگاه تان را بنویسید