سوال از وزرای علوم و آموزش و پرورش اعلام وصول شد
نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی به ریاست مسعود پزشکیان آغاز شد.
سرویس سیاسی فردا: نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی به ریاست مسعود پزشکیان آغاز شد.
این جلسه در حالی شروع بکار کرد که ۱۹۴ نفر از نمایندگان در جلسه حضور داشتند.
ادامه رسیدگی به اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در دستور کار نشست علنی امروز پارلمان است.
اجرای آزمایشی قانون مقابله با فساد ۶ ماه تمدید شد
به گزارش فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) پارلمان لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد را بررسی کرده و آن را به تصویب رساندند.
بر اساس این مصوبه مدت اجرای ازمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد مصوب ۱۳۹۰.۸.۷ از تاریخ انقضای آن تا پایان شهریورماه سال ۱۳۹۸ تمدید میشود.
«قانون مدیریت خدمات کشوری» دائمی شد
به گزارش فارس،نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه) پارلمان در جریان بررسی کلیات لایحه دایمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، پس از استماع اظهارات موافقان و مخالفان، کلیات این لایحه را به تصویب رساندند.
در ماده واحده این لایحه آمده است قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۸ مهر ۱۳۸۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی از تاریخ انقضای مدت اعتبار آزمایشی آن دایمی میشود.
کلیات لایحه دایمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری با ۱۰۹ رأی موافق، ۵۱ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن و همچنین ماده واحده لایحه دایمی شدن قانون خدمات کشوری با ۱۰۰ رأی موافق، ۵۸ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن تصویب شد.
طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس مجدداً به کمیسیون شوراها ارجاع شد
به گزارش مهر، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی موادی از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که جهت اصلاح به کمیسیون امور داخلی و شوراها ارجاع شده بود، در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت؛ این مواد در خصوص نقش احزاب و جبههها در انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین نظارت بر منابع مالی نامزدها بود.
نمایندگان انتقادات جدی به این مواد داشتند و معتقد بودند با حزبی کردن انتخابات به این شکل، فضای انتخابات سیاسی شده و منافع ملت تأمین نمیشود.
پس از مخالفت و موافقتهای فراوان، بالاخره علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد تا این مواد مجدداً به کمیسیون امور داخلی و شوراها ارجاع شود تا به نوعی با انتخابات تناسبی منطبق شود.
نمایندگان با ۱۳۱ رأی موافق، ۳۶ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۷ نماینده حاضر در مجلس، با ارجاع مجدد این مواد به کمیسیون شوراها موافقت کردند.
پیش از این کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوال خبرنگاران اعلام کرد که شورای نگهبان با برگزاری انتخابات به صورت تناسبی موافق است.
گزارش عدم اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد
گزارش کمیسیون کشاورزی در خصوص عدم اجرای قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی قرائت شد.
در این گزارش آمده است: در خصوص زمان اعلام قیمت خرید تضمینی؛ وزارت جهاد کشاورزی قصور یک یا چند هفتهای داشته است، اما تخلف شورای اقتصاد به ویژه ریاست سازمان برنامه و بودجه به عنوان دبیر شورای اقتصاد با اعلام تاخیر قیمت تضمینی محصولات زراعی محرز اشت.
در صورت خرید تضمینی اعلامی از سوی دولت، تخلف از قانون محرز است و تخلف اعضای شورای اقتصاد به ویژه ریاست شورا و دبیر آن به واسطه جایگاه و امکان تاثیرگذاری مشهود است.
در خصوص عدم پرداخت دیر کرد در صورت تاخیر در پرداخت بیش از یک ماه نیز تخلف سازمان برنامه و بودجه به علت عدم رعایت این موضوع در لوایح بودجه سالیانه و به ویژه تاکید آن در قانون برنامه ششم توسعه محرز است.
شایان ذکر است که یارانه نان ارتباطی با تولید کنندگان گندم ندارد و یارانه به مصرف کنندگان است و ارزان خریدن گندم کشاوران مالیاتی است که خلاف قانون از آنها گرفته شده است و صرف یارانه مصرف کنندگان میشود و عدم اجرای احکام قانونی مذکور ضمن وارد کردن به تولید کنندگان (کشاورزان) ممکن است پایداری امنیت غذایی در شرایط حساس کنونی را نیز با خطر مواجه کند.
نمایندگان با ۱۲۶ رای موافق، ۱۳ رای مخالف و سه رای ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر با اجرای این گزارش به قوه قضاییه برای برخورد با متخلفان موافقت کردند.
دیدگاه تان را بنویسید