سرویس سیاسی فردا: چهارشنبه گذشته نمایندگان مجلس در ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی كشور، ماده ۳۸ این لایحه را با اصلاحاتی به تصویب رساندند. این ماده در ارتباط با ساماندهی مجموع حقوق و مزایای پرداختی به مقامات، مدیران و كاركنان دستگاههای موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات كشوری است كه پیش از این، شورای نگهبان آن را در تعارض با نظام اداری صحیح و مغایر بند ۱۰ اصل سوم قانون اساسی تشخیص داده بود.
اهالی بهارستان با اصلاح ماده ۳۸ مصوبه قبلی خود تصویب كردند كه «مجموع پرداختی ماهانه مقامات، مدیران و كاركنان دستگاههای موضوع ماده ۵ قانون خدمات كشوری مصوب ۸ مهر ماه ۱۳۸۶ و ماده ۳۵ این قانون، «حداكثر دو برابر حداكثر حقوق و مزایای مستمر قابل پرداخت به كاركنان» موضوع تبصره ماده ۷۶ قانون مدیریت خدمات كشوری است.»
نمایندگان در تبصره یك این ماده هم به شورای حقوق و دستمزد اجازه دادند كه میتواند «با پیشنهاد رؤسای قوا، وزرا یا معاونان رئیسجمهور كه ریاست دستگاههای اجرایی را برعهده دارند و بالاترین مقام دستگاههای اجرایی، برای مشاغل تخصصی، مدیریتی، واحدهای عملیاتی و مناطق مرزی و محروم تا ۶۰ درصد دریافتهای موضوع این ماده علاوه بر سقف مقرر منظور كند.»
با این مصوبه مجلس، سقف حقوق و مزایای «مدیران» كه پیش از این حداكثر ۱۴ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود، در صورت تأیید شورای حقوق و دستمزد و امضای رئیسجمهور، میتواند تا حدود ۲۴ میلیون تومان نیز افزایش یابد.
این مصوبه از همان ساعات اولیه انتشار واکنش ها و اعتراضات مردمی و تعدادی از شخصیت های سیاسی را نیز در پی داشت. از آنجایی که حقوق ماهیانه کارگران نیز ۸۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است به عبارتی حقوق روزانه این مدیران ۲۴ میلیونی برابر با حقوق یک ماه کارگران است. به نظر می رسد با وجود ناتمام ماندن سرنوشت حقوق های نجومی و عدم گزارش متقن و روشنی به مردم این مصوبه فضای افکار عمومی را آشفته تر از قبل می کند.
شما مخاطبان فردا تا چه اندازه با تصویب حقوق ۲۴ میلیونی موافق هستید؟
به نظر شما این حقوق برای مدیران حال حاضر کشور عادلانه است؟
با وجود مخالفت و اعتراضات مردم و برخی گروه های سیاسی علت حمایت اصلاحطلب از این مصوبه را چه میدانید؟
نظرات خود را بدون توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی برای ما ارسال کنید. بدیهی است سایت «فردا» از انتشار نظرات توهینآمیز معذور است.
دیدگاه تان را بنویسید