اتاق عملیات افراطیون چه خوابی برای روحانی دیدهاند؟!
اتاق عملیات افراطیون یعنی همانهایی که در ظاهر همواره شعار دموکراسی سر میدهند خوابهای آشفتهای برای روحانی دیدهاند که بازتولید فضای ملتهب پس از انتخابات سالهای گذشته و شایعهسازی و بر هم زدن قواعد رقابت سیاسی از جمله آن موارد است.
روزنامه کیهان: اتاق عملیات افراطیون یعنی همانهایی که در ظاهر همواره شعار دموکراسی سر میدهند خوابهای آشفتهای برای روحانی دیدهاند که بازتولید فضای ملتهب پس از انتخابات سالهای گذشته و شایعهسازی و بر هم زدن قواعد رقابت سیاسی از جمله آن موارد است. مناظره دوم نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در حالی برگزار شد که در مناظره اول نمایندگان دولت چندان شرایط خوبی نداشتند. مناظره دوم اما وضعیت برای نمایندگان دولت بدتر شد. انتقادهای سیدابراهیم رئیسی، قالیباف و میرسلیم عملا نمایندگان دولت بیکارنامه را در حالتی قرار داد که متاسفانه آنها به حاشیهسازی روی آوردند.
بر پایه گزارشهای رسیده، بعد از انجام مناظره دوم کاندیداهای ریاست جمهوری، اعضای اتاق فکر دولت با حضور برخی از وزرا و مشاورین چون آقایان رحمانی فضلی، واعظی، علوی، نعمت زاده، ترکان و نوبخت تشکیل جلسه داده و روند و بازخورد مناظرات را مورد بررسی و تحلیل قرار داده اند. اعضای جلسه از روند کلی مناظرات اظهار نارضایتی کردهاند ولی برخی معتقد بودهاند اوضاع چندان نگرانکننده هم به نظر نمیرسد و آرای آقای روحانی ریزش آنچنانی نداشته ضمن اینکه میزان رای آقای قالیباف هم ثابت بوده است. حجت الاسلام علوی وزیر اطلاعات، با اشاره به تزلزل رای روحانی اظهار داشته: خارج از بحث مناظره، روندی که ما در نظر سنجیهای خودمان داشتیم یک مقدار نگرانکننده است.
مدیر مسئول کیهان دیروز در مصاحبهای گفت: «هرچه به زمان برگزاری انتخابات نزدیکتر میشویم، این احتمال قوت بیشتری میگیرد که اعضاء اتاق عملیات پشتصحنه آقای روحانی، انتخابات را فقط یک بهانه میدانند و هدف نهائی آنها بیرون از دایره انتخابات تعریفشده است. این نکته از اظهارات ساختار شکنانه آقای روحانی بهوضوح قابلفهم است.»
اما از دیگر تمهیداتی که این اتاق فکر اندیشیده سوءاستفاده از مردمان پاک و ساده دل روستاهاست که تیتر روز گذشته کیهان نیز به این موضوع اختصاص داشت. این توصیه شامل این است که «کادرهای اداری استانداریها و دولتیها را به روستاها بفرستیم و به روستائیان بگوئیم رای همه شهرهای بزرگ با روحانی است و مراقب باشید که حتما به روحانی رای دهید چراکه اگر رای روستا به فرد دیگری باشد در چهارسال بعد روحانی لج میکند و بودجه روستاها را کم میکند.»
ضمن آنکه توصیه اکید آنها برای چاشنی جنگ روانی این است که «تا میتوانید مظلومنمایی کنید.» ضمن اینکه این افراطیون مطابق دستورالعملی که پیش از این هم آن را اجرا کردهاند و در این انتخابات نیز شاهد آن بوده ایم توصیه میکنند که «از هر امر شری که حامیان انقلاب اسلامی را عصبانی میکند اجتناب نکنید. دروغ بگوئید. به ارزشها توهین کنید. از ضدانقلاب و فتنه گران به نیکی نام ببرید....» دیگر برنامه این جماعت از این قرار است که دستهای با عنوان حامیان دولت راه انداخته شود و در مقابل دسته بدلی از لباس شخصیها با ظاهری حزبالهی درست کنند که به این عده حمله ور شوند. یعنی به این طریق فضای 88 را بازتولید شود تا جو احساسی و هیجانی را برانگیزند. باید توجه داشت که این تاکتیکها زمانی اتخاذ میشوند که مدعیان مانند سال 88 به شکست قطعی خود اطمینان داشته باشند. همانهایی که شعارهای زیبای تمکین به رای مردم را سر میدهند اگر ببینند که رای مردم خلاف خواسته آنهاست تاب نخواهند آورد و همانطور که پیش از این تاب نیاوردند.
دیدگاه تان را بنویسید