مشایی کاندیدای دولت نیست، احمدینژاد فرد دیگری را رو میکند/موضع انتخاباتی دولت جرم آشکار است
به نظر من مشت رئیس جمهور بسته است و وقتی باز بشود کسی دیگری مطرح می شود. اسفندیار رحیم مشایی سردمدار یک جریان انحراف است و قطعا شورای محترم نگهبان صلاحیت هر فردی که منسوب به جریان انحراف باشد را رد می کند و این مطالبه ملت است. جریاناتی که بدنبال فتنه هستند در انتخابات به هم پیوند می خورند اعم از جریان انحرافی، جریان فتنه ای که دنبال فتنه سال 88 را گرفته و معاندین خارج نشین. اینها در منافع مشترک به هم گره می خورند.
به نظر شما چرا رئیس جمهور در روزهای اخیر مواضع تنش زایی را انتخاب کرده است. تحلیل شما از این اقدامات آقای احمدی نژاد چیست؟
مقام معظم رهبری امسال را به نام حماسه سیاسی و اقتصادی نام گذاری کرده اند بنابر این همه فعالیت ها و جهت گیری ها از سوی جریانات و نهادهای مختلف باید در راستای زمینه سازی خلق این حماسه باشد بویژه اظهار نظرها و مواضعی که مسئولان ارشد نظام می گیرند باید به نشاط و امیدواری مرذدم کمک کند و جامعه را بسوی وحدت و اتحاد پیش ببرد. اما متاسفانه دولت در هفته های اخیر جهتی بر خلاف این مساله را در پیش گرفته است. رئیس جمهور در سفرهای استانی بیشتر صحبت های سیاسی- انتخاباتی می کند و جملاتی به کار می برد و مواضعی می گیرد بر علیه برخی نهادهای انقلابی خوش سابقه، علیه شخصیت ها تهدید و موضع گیری می کند و باز همان سیاست « بگم- بگم» که 8 سال دارد از آن استفاده می کند را مطرح می کند. اینها خسارت می زند به آن زمینه سازی جهت خلق حماسه سیاسی. فکر می کنم این دست از اقدامات و مواضع در جهت تبلیغات انتخاباتی برای نامزد مورد نظر دولت است واگر نه هدف دیگری نمی توان متصور بود چون اینها نه وحدت آفرین است نه در جهت منافع ملی است و نه زمینه ساز خلق حماسه سیاسی.
اتفاقا گزینه مورد نظر دولتی ها در تمام این سفرها و برنامه های عمومی رئیس جمهور حضور دارد. خود این مصداق استفاده از امکانات دولتی و غیر قانونی نیست؟
موضع گیری انتخاباتی دولت جرم و تخلف آشکار است. دولت مجری است و کاملا باید بی طرف باشد. نه تنها نمی تواند از امکانات و ظرفیت های دولت استفاده کند بلکه اصلا اجازه اظهار نظر انتخاباتی ندارد. چون اگر دولت بی طرف نباشد که نمی تواند انتخابات برگزار کند. لذا این اقدامات و استفاده ها از امکانات دولتی جرم محسوب می شود در عین حال که من اعتقاد ندارم کاندیدای دولت همین شخصی است که رئیس جمهور برای او دارد تبلیغ می کند. به نظر من مشت رئیس جمهور بسته است و وقتی باز بشود کسی دیگری مطرح می شود. اسفندیار رحیم مشایی سردمدار یک جریان انحراف است و قطعا شورای محترم نگهبان صلاحیت هر فردی که منسوب به جریان انحراف باشد را رد می کند و این مطالبه ملت است. بنابر این فکر می کنم رئیس جمهور برگ های دیگری را رو خواهد کرد.
شخص خاصی را شما در ذهن دارید؟
بله . کاملا توی ذهنم هست.
اسمش را نمی گویید؟
نه
شما از مجموع این اظهارات و مواضع اخیر دولت یک شکل و قالب گفتمانی خاصی را می توانید استنباط کنید؟
دولت بدنبال ترویج یک ادبیاتی است که آن ادبیات رفتار مورد نظر دولت را بدنبال داشته باشد. ویژگی خاص گفتمانی دارد.
این گفتمان در چارچوب انقلاب اسلامی است یا ممکن است زاویه هایی داشته باشد؟
در این گفتمان زاویه های زیادی را با گفتمان انقلاب اسلامی می بینیم.
الان نمی خواهید تشریح کنید؟
حالا بگذارید برای بعد.
این رفتارهایی که اشاره کردید از طرف دولت و شخص رئیس جمهور دارد سر می زند، به نظر شما آگاهانه یا ناآگاهانه می تواند یک همسویی هایی با اقدامات و تحریکات انتخاباتی خارج از کشور داشته باشد؟
ما اعتقاد داریم جریاناتی که بدنبال فتنه هستند در انتخابات به هم پیوند می خورند اعم از جریان انحرافی، جریان فتنه ای که دنبال فتنه سال 88 را گرفته و معاندین خارج نشین. اینها در منافع مشترک به هم گره می خورند.
از نظر شما دولت با جبهه پایداری کاندیدای مشترک خواهد داشت؟
بعید به نظرم می رسد.
فرمودید که رحیم مشایی گزینه دولت نیست و شخص دیگری را مد نظر دارد...
این شخص نیکزاد نیست البته!
بله می خواستم بدانم این اظهار نظر شما خبر است یا مبتنی بر یک تحلیل؟
تحلیل است ولی دور از واقعیت نیست. دولتی که می خواهد قدرت را ادامه بدهد و حاضر به جابجایی نرم قدرت نیست و اعتقاد دارد الگوی روسیه باید اینجا پیاده شود، نمی آید روی مهره ای سرمایه گذاری کند که حداقل بالای 90 درصد احتمال رد صلاحیتش وجود دارد. قطعا این همه سرمایه گذاری اعم از سخنرانی و سفر استانی و چالش و تنش را روی آدمی که رد می شود نمی کند. شما هم می دانید که نظام اسلامی آنقدر قوام و استحکام دارد که رد این قبیل افراد هیچ مشکلی برایش بوجود نمی آورد و تنشی هم نمی آفریند ضمن اینکه با هر تنشی هم بشدت برخورد خواهد شد.
خوب چه دلیلی داشت احمدی نژاد این همه التهاب آفرینی و تنش زایی کند. روی یک گزینه موجه سرمایه گذاری می کرد و برنامه هایش را پیش می برد؟
این التهابات باید یک ادبیاتی را تولید کند. ادبیات باید تولید شود و بعد گفته شود که فلان کاندیدا معرف این ادبیات است. رئیس جمهوری که قانون را بلد است، بودجه را می شناسد و می داند که مجلس اجازه نخواهد داد یارانه ها افزایش پیدا کند، چرا می رود پشت تریبون می گوید می خواهم 250 هزارتومان یارانه بدهم؟ مگه نمی فهمد اینها را؟ قطعا می فهمد اما دنبال تولید ادبیات است. ادبیاتی که نتیجه انتخاباتی داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید