راهکارهایی برای کاهش درد سیاتیک

کد خبر: 827381

در بسیاری از موارد میبینیم که بیمارانی که دچار درد‌های عضلانی و استخوانی هستن از طرف پزشک به ورزش و حرکات کششی توصیه میشن. سیاتیک هم از این قضیه مستثنی نیست.

راهکارهایی برای کاهش درد سیاتیک
سرویس سبک زندگی فردا: عصب سیاتیک بعنوان بزرگترین عصب بدن گاهی با آسیب‌های جدی روبرو میشه و، چون سطح وسیعی از بدن را در بر میگیره بصورت موجی از درد شدید در ناحیه کمر، باسن، ران و پا بروز میکنه. درد سیاتیک معمولا به شکل موجی منتشر میشن و در بسیاری از موارد انتشار درد از باسن به سمت ساق پا فرد را با مشکل جدی روبرو میکنه. در این مطلب با روش‌های طبیعی برای کاهش درد‌های سیاتیکی آشنا میشیم که میتونه موجب التیام این بیماران باشه. ورزش روشی موثر برای کاهش درد‌های سیاتیکی در بسیاری از موارد میبینیم که بیمارانی که دچار درد‌های عضلانی و استخوانی هستن از طرف پزشک به ورزش و حرکات کششی توصیه میشن. سیاتیک هم از این قضیه مستثنی نیست. اما باید توجه کرد که برای کاهش درد‌های سیاتیکی نمیتونیم از هر حرکت و تمرین ورزشی استفاده کنیم و چه بسا گاهی اوقات بعضی از تمرینات موجب بدتر شدن وضعیت این بیماران میشه. یکی از ورزش‌های ایمن و مؤثر برای درد‌های سیاتیکی ورزش یوگا و استفاده از حرکات کششی این ورزش است. کاهش درد سیاتیک با ماساژ درمانی و طب سوزنی ماساژ درمانی و طب سوزنی دو روش طبیعی و غیرجراحی مؤثر برای کاهش درد‌های سیاتیکی هستند که با بازکردن ماهیچه و بافت موجب بهبود جریان خون و مبارزه با درد میشن. در طب سوزنی از سوزن‌های کوچک و تقریبا بدون درد استفاده میشود تا مسیر‌های خاصی را در بدن هدف بگیرند که در درمان و کاهش درد سیاتیک مؤثرند. ماساژ درمانی با کاهش درد، آرامش عضلات و حتی انتشار اندورفین همراه است که مانند دارو‌های ضد درد عمل می‌کنند. از نشستن‌های طولانی مدت اجتناب کنید یکی از مواردی که برای مبتلایان درد‌های سیاتیکی بسیار مهم است داشتن تحرک و دوری از نشستن‌های طولانی مدت مثل تماشای تلوزیون به شکل نشسته به مدت طولانی و پشت میز نشینی به مدت زیاد هست که باعث افزایش درد سیاتیک خواهد شد. برای جلوگیری از ایجاد درد‌های این چنینی هر چندوقت دراز بکشید یا راه بروید و از حرکات کششی استفاده کنین و مدام از وضعیت ثابت نشستن تغییر حالت بدین. گرمادهی به نقاط درد برای کاهش درد سیاتیک استفاده از پد‌های گرمایشی، کیسه آب و حمام گرفتن با آب گرم با افزایش گردش خون به کاهش درد‌های سیاتیک کمک زیادی میکنه. روزانه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه به دفعات سه الی چهار بار با گرمادهی به نقاط درد شاهد کاهش تدریجی درد سیاتیک خواهید بود. در بعضی موارد هم استفاده از کیسه‌های یخ به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه هر دو تا سه ساعت موجب تسکین درد سیاتیک میشه.
پیشگیری از سیاتیک با کاهش عوامل التهابی سیاتیک معمولا ۵ الی ۱۰ درصد از کسانی که دچار کمردرد هستند از سیاتیک هم رنج میبرند. اما عوامل شخصی و شغلی متعددی مثل کهولت سن، اضافه وزن و چاقی، استرس زیاد، سیگار کشدن و قرار گرفتن در معرض ارتعاشات زیاد مانند رانندگان کامیون، بیشتر به درد‌های سیاتیکی مبتلا میشوند. برای جلوگیری از تحریک و ایجاد چنین درد‌هایی لازمه تا ورزش کنید، رژیم غذایی مناسب داشته باشین، از انجام کار‌های سنگین خودداری کنین، خوب بخوابین و بیشتر به سلامت خودتون اهمیت بدین.
منبع: 2نفره
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت