در طول ماه رمضان چه زمانی ورزش کنم؟
ورزش کردن در حالت روزه داری را بسیار توصیه میکنند، اما کسانی که به این شکل ورزش میکنند تنها غذا نمیخورند و مایعات مصرف میکنند. این افراد در طول ورزش بدن را هیدراته میکنند و یا قبل از آن کافئین دریافت میکنند.
سرویس سبک زندگی فردا: روزه داری و نخوردن آب و غذا به مدت چندین ساعت آن هم در طول یک ماه بدن را تحت فشار قرار میدهد.به نقل از کرمانی البته ماه رمضان بیشتر به خاطر معنویات و درک حال فقرا است بنابراین مسلمانان این فشار را قبول میکنند.
صرف نظر از اینکه روزه داری متناوب چقدر در دنیای ورزش محبوب شده، ماه رمضان مسلما روی ورزشتان تاثیر میگذارد.
ماه رمضان و روزه داری متناوب با هم فرق دارند
در چند سال اخیر روزه داری متناوب تبدیل به یک روش محبوب شده که در آن فرد این کار را برای کنترل مقدار کالری دریافتی و تنظیم هورمونها انجام میدهد. در فیتنس روزه داری متناوب در واقع به این معنا است که زمان غذا خوردن خود را به مواقعی از روز محدود کنید و یا هفتهای یک یا دو مرتبه به مدت ۲۴ ساعت روزه بگیرید.
تفوتهایی بین روزه داری متناوب که توسط ورزشکاران حرفهای توصیه میشود و آن روزهای که ما در طول ماه رمضان میگیریم وجود دارد.
ورزش کردن در حالت روزه داری را بسیار توصیه میکنند، اما کسانی که به این شکل ورزش میکنند تنها غذا نمیخورند و مایعات مصرف میکنند. این افراد در طول ورزش بدن را هیدراته میکنند و یا قبل از آن کافئین دریافت میکنند. همچنین در روزه داری متناوب فرد روزه را از شب شروع میکند تا مدت زمان خواب نیز حساب شود وقتی هم صبح شد کمی دیگر روزه را ادامه میدهد و سپس غذا میخورد در حالی که روزه داری در ماه رمضان متفاوت است و شما بعد از خوردن سحری باید تا اذان مغرب نه آبی بنوشید و نه غذایی بخورید.
البته این بدان معنا نیست که در طول ماه رمضان نمیتواند ورزش مناسبی انجام داد فقط باید بدانید که ورزش در حالت روزه داری شرایطش متفاوت است و با آنچه درباره روزه داری متناوب خوانده اید یکی نیست.
در ماههای گرم سال قرار داریم و مدت زمان روزه داری نیز بسیار زیاد است بنابراین فکر اینکه در طول روز ورزش کنید را از سرتان بیرون کنید باید طوری برنامه بریزید که پس از خوردن افطار از زمانتان درست استفاده کنید.
در طول ماه رمضان چه زمانی ورزش کنم؟
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که افراد در طول ماه رمضان مرتکب میشوند این است که در طول ماه رمضان اصلا ورزش نمیکنند، چون عقیده دارند باعث میشود عضلاتشان بسوزد و یا بیش از حد خسته شوند. این افراد فراموش کرده اند که برای عادت کردن به روزه به زمان نیاز داریم بنابراین ممکن است اولین روز تمرینمان در ماه رمضان زیاد خوب پیش نرود. ناراحت، عصبانی و نا امید نشوید. همه چیز دوباره خوب میشود. بیشتر سختی کار جنبه ذهنی دارد و به مرور عادت خواهید کرد.
در بهترین شرایط ممکن باید یک یا دو ساعت بعد از خوردن مقدار زیادی آب و یک وعده حاوی پروتئین، کربوهیدرات و مقداری چربی سالم ورزش کنید. در طول ماه رمضان این فرصت بعد از خوردن افطار در اختیارتان قرار میگرد و بعضی نیز بعد از خوردن سحر این کار را میکنند.
بسیار مهم است بدانید همیشه همه چیز آنطور که میخواهیم نیست. ورزش کردن بعد از وعده سحری میتواند زمانمان برای خواب کافی و ریکاوری را از بین ببرد بنابراین برای بیشتر افراد ورزش بعد از افطار ممکنتر است. با این حال بیشتر افراد هم دوست ندارند یک افطار حسابی و آرامش بخش به همراه افراد خانواده را قربانی کنند؛ بنابراین در طول ماه رمضان از شما میخواهیم شدت ورزشتان را کاهش دهید. میتوانید دوباره بعد از ماه رمضان سختتر ورزش کنید، اما در طول این ۳۰ روز سعی کنید بیشتر به تثبیت فکر کنید.
در طول ماه رمضان چگونه باید ورزش کنم؟
توصیه کلی این است که در طول هفته اول حجم و شدت ورزش را کم کنید تا بدن به روزه داری عادت کند.
اینکه هفته اول را ورزش کنید و یا جا بیندازیدش یک تصمیم فردی است. برخی افراد با شرایط کنار میآیند و برخی نیز نمیتوانند از همان ابتدا شروع کنند، چون ورزش باعث خستگی شدید و کم آبی بدنشان میشود. وقتی ورزش میکنید حداقل خیالتان راحت است که بعد از ماه رمضان مجبور نیستید دوباره عضله درد تحمل کنید. پس نتیجه این شد که در ماه رمضان از شدت و حجم ورزش کاسته شود، اما کنار گذاشته نشود.
بعد از یک یا دو هفته احساس میکنید میتوانید دوباره همان وزنههای همیشگی را بلند کنید. اما بهترین کار این است که شدت را کاهش دهید و بیشتر به فکر تثبیت باشید.
دیدگاه تان را بنویسید