رژیمی فوق العاده برای لاغری/ چگونه هر چه می‌خواهیم بخوریم، ولی لاغر شویم؟ ‍

کد خبر: 634817

اگر می‌خواهید وزن کم کنید و نمی‌دانید چه رژیمی برای شما موثر است، حتما این مطلب را بخوانید. علاوه بر این به سوالات شما درباره رژیم لاغری، رژیم لاغری موثر پاسخ خواهد داده شد.

رژیمی فوق العاده برای لاغری/ چگونه هر چه می‌خواهیم بخوریم، ولی لاغر شویم؟ ‍
پایگاه خبری تحلیلی فردا: در این مطلب اطلاعاتی درباره رژیم لاغری، رژیم لاغری موثر، رژیم لاغری شکم و پهلو و به صورت کلی درباره رژیم لاغری ۸: ۱۶ می‌خوانید.
با رژیم ۱۶:۸ وزن‌تان را کاهش دهید
اگر قصد لاغر شدن دارید و به دنبال یک رژیم لاغری موثر هستید یا می‌خواهید بدانید که
• رژیم ۱۶:۸ یک جور روزه‌داری است و طبق آخرین تحقیقات می‌تواند به کاهش متوسط وزن کمک کند.
• در رژیم ۱۶:۸، باید به‌مدت ۱۶ ساعت روزه بگیرید. در هشت ساعت باقیمانده هر چه دل‌تان بخواهد می‌توانید بخورید.
• محققان همچین دریافته‌اند که این رژیم فشار خون را نیز کاهش می‌دهد.
به‌نظر می‌آید روزه‌گرفتن کار خیلی مصیبت‌باری باشد، اما تحقیقی جدید انجام گرفته که نشان می‌دهد رژیم ۱۶:۸ (۱۶ ساعت روزه‌داری؛ ۸ ساعت خوردن) ممکن است یک‌جور‌هایی برای بدن مفید باشد.
خودم می‌دانم! ۱۶ ساعت هیچ چیز نخوریم؟! چه شکنجه‌ای! اما قبل از اینکه زیادی وحشت کنید، این را بدانید که بیشتر مردم معمولاً قسمت سورچرانی این رژیم را بین ساعت‌های ۱۰ صبح تا ۶ بعدازظهر قرار می‌دهند. بنابراین، عمده‌ی این ۱۶ ساعت روزه‌داری در خواب می‌گذرد. (پوف!)
بسیار خوب، درباره‌ی این تحقیق ۱۶:۸ بیشتر بگو
در این تحقیق جدید، که در ژورنال تغذیه و سالمندی سالم چاپ شده است، ۲۳ مرد و زن دچار چاقی مفرط (obese) به‌مدت ۱۲ هفته از رژیم ۱۶:۸ پیروی کردند. محققان نتایج به‌دست‌آمده از این گروه را با گروه کنترل، که عادی غذا می‌خوردند، مقایسه کردند.
در ۱۶ ساعت روزه‌داری، رژیم‌گرفته‌ها تنها می‌توانستند آب، چای سیاه، قهوه، یا نوشابه‌ی رژیمی مصرف کنند. (دوباره می‌گویم، داوطلب‌ها می‌توانستند در هشت ساعت باقیمانده‌ی روز هرچه می‌خواهند بخورند.)
با رژیم ۱۶:۸ وزن‌تان را کاهش دهید
بعد از ۱۲ هفته، محققان دریافتند که افرادی که رژیم گرفته بودند مقدار متعادلی کاهش وزن داشتند و فشار خون‌شان نیز پایین آمد. محققان همچنین متوجه شدند که داوطلبان حدود ۳۵۰ کالری کمتر از گروه کنترل در هر روز مصرف می‌کردند. بد نیست، مگر نه؟
مولف این تحقیق می‌گوید: «این نتایج نشان می‌دهد که هشت ساعت غذاخوردن در یک محدوده‌ی زمانی مشخص میزان کالری مصرفی را به‌صورت متعادل محدود می‌کند و باعث کاهش وزن می‌شود، بدون اینکه نیازی به محاسبه‌ی میزان کالری مصرفی باشد.»
به‌نظر که خوب می‌آید. مشکل کجا است؟
اول از همه اینکه این مطالعه خیلی محدود بوده است، بنابراین به‌راحتی نمی‌شود نتیجه‌ی به‌دست‌آمده را تعمیم داد. ضمناً، این تحقیق روی آدم‌های دچار چاقی مفرط انجام شده، و نمی‌توان گفت که حتماً روی کسانی که می‌خواهند تنها یکی دو کیلو وزن کم کنند هم جواب می‌دهد.
بث وارن، متخصص تغذیه و نویسنده‌ی کتاب راز‌های دختر کوشرخور [کوشر غذای حلال یهودیان است]، می‌گوید: «قبل از اینکه بتوانیم درباره‌ی به‌کارگیری این روش در رژیم‌های غذایی حرفی بزنیم، باید تحقیقات بیشتری انجام بدهیم.» بااین‌حال، دیگر انواع روزه‌داری نیز نتایج امیدوارکننده‌ای در بر داشته‌اند.
نمونه‌ی مشابه: رژیم ۵:۲ (۵ روز از هفته را به‌صورت عادی بخورید، در ۲ روز باقیمانده میزان کالری مصرفی را به ۲۰درصد بقیه‌ی روز‌ها کاهش دهید.) این رژیم، در مقایسه با رژیم‌های محدودکننده‌ی کالری، نتیجه‌ی قابل اعتمادتری داشته است. مبنای این حرف تحقیقی است که در سال ۲۰۱۷ در ژورنال بین‌المللی چاقی مفرط به چاپ رسید.
با رژیم ۱۶:۸ وزن‌تان را کاهش دهید
خوب، پس وزن من با رژیم ۱۶:۸ کم می‌شود؟
نظراً، بله. خانم بث وارن می‌گوید: «این رژیم می‌تواند به کسانی که می‌خواهند وزن‌شان را کاهش دهند کمک کند، چون، در اغلب اوقات، بیش‌ازاندازه خوردن در شب عامل مهم اضافه‌وزن است. روزه‌گرفتن می‌تواند جلوی این کار را بگیرد.»
همچنین، روزه‌داری ممکن است بدن شما را در حالت کتوسیس قرار دهد (بدون اینکه واقعاً از رژیم کتو پیروی کنید.) کتوسیس حالتی است که بدن به‌جای سوزاندن کربوهیدرات شروع می‌کند به سوزاندن چربی.
اما این را یادتان باشد: حفظ این رژیم (مثل هر رژیم دیگری) شاید کار سختی باشد. باید با ضیافت‌های شبانه خداحافظی کنید؛ و خدا نکند که دوست‌تان به شامی که برای ساعت ۵ بعدازظهر برنامه‌ریزی کرده بودید دیر برسد.
بث وارن می‌گوید: «اگر کاملاً به این رژیم پایبند بمانید حفظ آن قابل تحمل است، اما در زندگی روزمره و با وجود روابط اجتماعی، پایبندی به این رژیم کار سختی است.»
نکته‌ی آخر: رژیم ۱۶:۸ ممکن است به کاهش وزن کمک کند، اما تحقیقات بیشتری لازم است تا بتوان به نتیجه‌ی قطعی در این رابطه رسید.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد