۱۲ عادتی که حتما باید ترک کنید

کد خبر: 630480

هیچ چیز مانند شکر شما را با موجی ناگهانی از انرژی و سپس افت انرژی شدید روبرو نمی‌کند. اگر عادت دارید صبحانه یک ظرف بزرگ میوه بخورید، تعجبی هم ندارد که دو ساعت بعد مجبور شوید برای بیدار ماندن به قهوه پناه ببرید.

۱۲ عادتی که حتما باید ترک کنید
سرویس سبک زندگی: تصور هدف نهایی و موفقیت بزرگ بسیار ساده‌تر از تمرکز بر روی یکایک قدم هایی است که باید برای رسیدن به آن نقطه برداشته شوند. اما عادات کوچکی نیز وجود دارند که با کنار گذاشتن آنها می‌توانیم زمینه را برای موفقیت آتی خود فراهم کنیم.
وقتی صحبت از موفقیت به میان می‌آید، دشوارترین کار این است که بتوانید مردم را متقاعد کنید که پیروزی‌های کوچک در کنار هم قرار می‌گیرند و موفقیت‌های بزرگ را شکل می‌دهند. تصور هدف نهایی و موفقیت بزرگ بسیار ساده‌تر از تمرکز بر روی یکایک قدم‌هایی است که باید برای رسیدن به آن نقطه برداشته شوند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت جام جم آنلاین می‌خوانیم.
۱۲ عادتی که حتما باید ترک کنید
اما اگر یک بار از این مسیر عبور کنید و خود تاثیر این قدم‌های کوچک که شما را به مقصد نهایی هدایت می‌کنند تجربه کنید، نظرتان برای همیشه تغییر می‌کند. این تغییرات تدریجی و در طول مسیر رخ می‌دهند. اما عادات کوچکی نیز وجود دارند که با کنار گذاشتن آنها می‌توانیم زمینه را برای موفقیت آتی خود فراهم کنیم.
۱. خوردن صبحانه‌ای پر از شکر
هیچ چیز مانند شکر شما را با موجی ناگهانی از انرژی و سپس افت انرژی شدید روبرو نمی‌کند. اگر عادت دارید صبحانه یک ظرف بزرگ میوه بخورید، تعجبی هم ندارد که دو ساعت بعد مجبور شوید برای بیدار ماندن به قهوه پناه ببرید. میزان شکر را در رژیم غذایی خود در حداقل نگهدارید و سعی کنید انرژی مورد نیاز خود را از کربوهیدرات‌های طولانی اثر تامین کنید.
۲. تماشای تلویزیون در هنگام صبح
کافیست آزمایش کنید و یک هفته در حین صرف صبحانه تلویزیون تماشا کنید و سپس یک هفته صبحانه خود را همراه با موزیک کلاسیک ملایمی میل کنید. تفاوتی که احساس می‌کنید غیر قابل تصور خواهد بود. تماشای تلویزیون باعث می‌شود در طول روز تحریک پذیر بوده و از سطح انرژی پایینی برخوردار باشید. اما گوش دادن به موزیک ذهن شما را با انبوهی از ایده‌های جدید پر می‌سازد.
۳. تاخیر در حضور در محل کار
بعضی‌ها عقیده دارند «اگر سر وقت برسی یعنی تاخیر داشته‌ای». حق با آنهاست. اگر همیشه دقیقا راس ساعت مقرر در محل کار خود حاضر می‌شوید یا شاید هم پس از زمان مقرر، متاسفانه روند نامناسبی را در پیش گرفته‌اید. به خاطر داشته باشید که اگر ۱۰-۵ دقیقه زودتر از زمان مقرر در محل حاضر شوید، از نظر ذهنی آمادگی بیشتری پیدا می‌کنید و بهره‌وری بیشتری خواهید داشت.
۴. باقی ماندن در تخت پس از شنیدن زنگ ساعت
هر شب وقتی که زنگ ساعت خود را برای روز بعد تنظیم می‌کنید، درواقع به خود قولی می‌دهید؛ «قول می دهم که این ساعت از خواب برخیزم و روز خود را با انرژی و هیجان آغاز کنم.» بعد صبح وقتی صدای زنگ بلند می شود، چشمان خود را می مالید، نگاهی به ساعت می کنید و تصمیم می گیرید ۱۰ دقیقه دیگر هم چرت بزنید. بدین ترتیب نخستین قولی که برای آن روز داده‌اید را حتی پیش از آنکه از تخت خود بیرون بیایید می‌شکنید. این کار را نکنید که روند خوشایندی را به دنبال ندارد.
۵. عدم صرف ناهار
افرادی که ناهار نمی‌خورند در پایان روز کار را با خستگی مفرط ترک می‌کنند و احتمال اینکه به سراغ عادات ناسالم دیگر بروند افزایش می‌یابد. هیچ ربطی ندارد که چقدر مشغله دارید، باید انرژی لازم برای عملکرد صحیح بدن و ذهنتان را تامین کنید.
۶. تقبل انجام کارها علیرغم عدم تمایل به انجام آن
حس درونی‌تان شما را از انجام این کار منع می‌کند، چرا به این حس گوش نمی‌دهید؟
۷. انجام چندین کار بصورت همزمان
چیزی به نام مولتی تسکینگ وجود ندارد. هر شخصی در هر لحظه فقط قادر به انجام یک کار است و با تقسیم تمرکز خود و سعی در انجام همزمان دو کار به خود ظلم می‌کنید. روی یک هدف تمرکز کنید و پس از اتمام آن به سراغ کار دیگر بروید. به قول قدیمی‌ها «با یک دست نمی‌شه دو تا هندوانه برداشت».
۸. چک کردن مداوم موبایل
همه ما با این حس که تصور می‌کنیم گوشی‌مان در جیب‌مان زنگ خورده و متوجه نشده‌ایم آشناییم. این یک عادت است که بلافاصله پس از این احساس هم باید موبایلمان را چک کنیم. این عادت از این تمایل ناشی می‌شود که ما انسان‌ها اصولاً همیشه منتظر موردی هستیم که حواس ما را پرت کند. سعی کنید تعداد دفعاتی که گوشی خود را چک می‌کنید را به حداقل برسانید. نیازی نیست هر ۳۷ ثانیه یک بار ایمیل‌تان را چک کنید!
۹. وقت گذرانی
در زندگی به دنبال چه هستید؟ باید گفت که وقت گذرانی با دوستان به روندی خیلی شیک و امروزی تبدیل شده است. وقت گذرانی با دوستان باید با هدف داشتن اوقاتی خوش باشد و اگر خواهان موفقیت هستید این موارد «فقط وقت گذرانی» باید به حداقل کاهش یابد. افرادی را پیدا کنید که اهدافی مشابه شما دارند تا با وقت گذرانی با آنها از اهداف خود فاصله نگیرید.
۱۰. سرزنش دیگران به جای قبول مسئولیت
سرزنش دیگران و مقصر جلوه دادن آنها سودی برای شما ندارد. با این کار فقط زمان یادگیری درسی که باید آموخته شود تا بتوانید سریعتر پیشرفت کنید را به تعویق می‌اندازید. در عوض، انگشت اتهام را به سمت خود بگیرید و به دنبال روش‌هایی بگردید که مدیریت بهتر کارها را ممکن سازد.
۱۱. ذهنیت ثابت در خصوص لزوم مشغول بودن به انجام کاری
بسیاری از مردم لحظه‌ای آرام گرفتن و تفکر در خصوص آنچه انجام داده‌اند را اتلاف وقت می‌دانند. این افراد فکر می‌کنند که همیشه باید مشغول انجام کاری باشند. درست است که باید برای خود هدفی تعیین کنید و نهایت تلاش خود را برای رسیدن به آن به خرج دهید، اما زمانی را هم باید به بررسی روندی که داشته‌اید و تفکر در آن خصوص اختصاص دهید. گاهی یک قدم به عقب رفتن برای آنکه بتوانید پنج قدم به جلو بردارید لازم است.
۱۲. ولخرجی
اگر جزو افرادی هستید که برای اعتبار بخشی به خود راهی غیر از هزینه کردن نمی شناسید باید بدانید که متاسفانه عاقبتی غیر از شکست و ناکامی ندارید. ارزش و ثروت واقعی از طریق پس انداز و سرمایه‌گذاری به دست می آید - نه خرج کردن هر آنچه به دست می‌آورید. جمع کنید، سرمایه گذاری کنید؛ جمع کنید، سرمایه گذاری کنید.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد