مردم توصیههای امدادی را در زمستان جدی بگیرند
رئیس سازمان امداد و نجات ضمن تاکید بر لزوم رعایت توصیههای امدادی در زمستان، گفت: عمدهترین چالش هلال احمر در زمستان بلد نبودن بستن زنجیر چرخ توسط مردم است.
خبرگزاری ایسنا: بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی ظهر امروز در زنجان و در اولین روز از آغاز طرح امداد و نجات زمستانه با اشاره به تجهیزات و نیروی انسانی فعال در این طرح گفت: ۴ هزار و ۴۲۵ نیروی انسانی به صورت روزانه با هلال احمر در اجرای طرحهای مختلف همکاری میکنند.
وی با اشاره به وجود امکان استراحت و اقلام امدادی در پایگاههای امداد و نجات افزود: مسافران اگر در مسیر عبوری خود به مشکل برخوردند در مکانهایی که برای اسکان اضطراری در نظر گرفته شده استراحت کرده و به توصیههای نیروهای امدادی توجه کنند.
سلیمی به فعال بودن شبانهروزی شماره ۱۱۲ هلال احمر حتی بدون سیمکارت اشاره و تاکید کرد: عمدهترین چالش هلال احمر در زمستان بلد نبودن بستن زنجیر چرخ توسط مردم است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر همراه داشتن اقلام ضروری در خودرو را مهمترین توصیه خود به مردم عنوان و تاکید کرد: امکانات اسکان در پایگاههای امداد و نجات برای شرایط عادی است و اگر یک اتوبان بسته شود، نه ما بلکه هیچ ارگانی نمیتواند پاسخگو باشد.
ارتقای تجهیزات نیازمند تزریق بودجه است
سلیمی با تاکید بر مطلوب بودن وضعیت امکانات هلال احمر گفت: ارتقای تجهیزات نیازمند تزریق اعتبارات بیشتری است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تاکید بر تامین امکانات مورد نیاز برای ارائه خدمات هوایی گفت: اگر شرایط آب و هوایی مناسب باشد، امداد هوایی موجود کشور توان پوشش ۱۵۰ کیلومتری حوزه ماموریت خود را دارد.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تاکید بر تعریف و مشخص بودن وظایف نیروهای امداد و نجات گفت: شاید مردم متوجه نوع این وظایف نباشند، ولی نوع عمل هلال احمر در زلزله کرمانشاه رکورد محسوب میشود؛ چرا که ۸ هزار مصدوم با ۱۰ بالگرد و حدود ۱۵۰ آمبولانس در کمتر از ۲۴ ساعت، منتقل شده و پایان عملیات اعلام شد و بعد از آن هیچ فوتی ناشی از مصدومیت اعلام نشد و باید بدانیم که اولویت در حوادث با امداد و نجات است.
رئیس سازمان امداد و نجات تاکید کرد: ورود سلبریتیها و فضای مجازی به حوادث در صورت استفاده درست میتوانست کمکحال ارگانهای امدادی باشد.
سلیمی از تشکیل تیمهای واکنش سریع در مراکز همه استانها خبر داد و گفت: دورههای آموزشی این تیمها در همه شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر ارائه میشود و امیدواریم دورههای آموزشی تیمهای واکنش سریع در شش ماه آینده در همه شهرها برگزار شود.
دیدگاه تان را بنویسید