تصمیمات جدید ارزی در آستانه ابلاغ
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: باید فسادهای سیستمی را حتما حل و با دلالان در بخشهای مختلف برخورد کنیم.
خبرگزاری میزان: رضا رحمانی در مراسم معارفه مدیرکل حراست وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: باید فسادهای سیستمی را حتما حل و با دلالان در بخشهای مختلف برخورد کنیم و با هر فرد خاطی حتی اگر از بستگان وزیر هم بودند، برخورد کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: باید بین پرسنل هم فرهنگ سازی شود که تنها کار قانونی انجام دهند و در غیر این صورت به هیچکس ارفاق نکنند، باید کاری کنیم که هیچ پرسنلی تخلف نداشته باشد که البته در این زمینه باید حقوق و مزایا و دستمزدها اصلاح شود.
وی تصریح کرد: روند اصلاح حقوق و مزایا باید در طول سالیان گذشته اصلاح میشد و اینکاررا از سال گذشته شروع کرده ایم.
رحمانی ادامه داد: بین سازمانها و زیرمجموعههای وزارت صمت و ستاد در پرداخت حقوق و و مزایا تفاوت زیاد است و باید در جاهایی که مصوبه دولت نیازاست برای اصلاح این روند وارد عمل شویم.
حفظ زنجیره تولید و نظم و انضباط بازار وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه بر حفظ زنجیره تولید و نظم و انضباط بازار و وفور کالا و مایحتاج مردم به عنوان اولین و مهمترین ماموریت اشاره کرد و افزود: شخصا چند بار در هفته با تماس با روسای سازمانهای استانی ورود و خروج کالا را رصد میکنم و معتقدم یارانه ارزی برای واردات باید به خود تولید کننده برای واردات مواد اولیه تعلق گیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: باید تصمیمات اساسی را اصلاح کنیم و امروز یکی از تصمیمات حراست همین است و درزمینه ثبت سفارشها باید با تفویض اختیارات به استانها، مشکلات را بررسی و تصمیمات فساد زا را اصلاح کنیم.
تصمیمات جدید ارزی در آستانه ابلاغ
وی با بیان اینکه به زودی تصمیمات جدید ارزی ابلاغ میشود، افزود: مهم حفظ تولید است و در نقاطی از کشور که فرصت شغلی محدود است باید بانکها و .. به کم بیایند و با حل مسایل مربوط به بدهی واحد تولیدی از تعطیلی و تملک واحد جلوگیری کنند.
رحمانی در ادامه به ایجاد سه کمیته تخصصی با نام ستاد تحریم، زنجیره تولید و بازار اشاره کرد و افزود: حراستهای زیر مجموعه وزارت صمت میتوانند کمک کنند که در این زمینه در استانها فعال شویم و امروز اولین اولویت روند امور است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: میتوانیم در بخشهایی که تولید توجیه اقتصادی دارد از تحریم فرصت بسازیم و صادرات غیر از صادرات کالاهای اساسی را فعال کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید