خبرگزاری تسنیم: در اغلب روزهای تابستان سال جاری، پیک روزانه مصرف برق از پیک شبانه پیشی می گرفت اما با شروع فصل پاییز و گذشت ۹ روز از این فصل، شاهد پیشی گرفتن پیک شبانه مصرف برق از پیک روزانه هستیم.
در تابستان دو نوع بازه زمانی برای پیک مصرف برق در هر روز را شاهد بودیم. یکی پیک روزانه مصرف برق بود که بین ساعات ۱۲ تا ۱۶ هر روز و بیشتر به موجب استفاده از وسایل سرمایشی، چون کولرهای گازی و آبی بود و دیگری پیک شبانه مصرف برق بین ساعات ۱۷ تا ۲۳ بود که به موجب استفاده از وسایل الکتریکی در ساعات اولیه شب و استفاده از لامپها جهت روشنایی منازل بود. در اغلب روزهای تابستان سال جاری، پیک روزانه مصرف برق از پیک شبانه پیشی میگرفت و بیشترین میزان مصرف برق در ساعات اوج مصرف در این فصل به موجب استفاده از وسایل سرمایشی به ثبت میرسید. این وضعیت تا روزهای پایانی تابستان ادامه داشت تا اینکه با شروع فصل پاییز و گذشت ۹ روز از این فصل، شاهد پیشی گرفتن پیک شبانه مصرف برق از پیک روزانه هستیم. به عبارتی با کاهش دمای هوا، استفاده از وسایل سرمایشی در اغلب نقاط کشور به حداقل رسیده، از اینرو پیک روزانه مصرف برق (بین ساعات ۱۲ تا ۱۶) کاهش یافته و بیشترین استفاده از برق ناشی از کاربرد وسایل الکتریکی در ساعات اولیه شب، همچنین استفاده از برق به عنوان روشنایی در شب است. از اینرو به هموطنان عزیز توصیه میشود به منظور کمک رسانی به
تأمین مطلوب برق در سراسر کشور و همچنین کاهش هزینه قبوض برق خود، از استفاده از وسایل الکتریکی پرمصرف در ساعات اولیه شب (۱۸ تا ۲۳) خودداری کنید و استفاده از وسایل برقی پرمصرف خانگی، چون اتو، ماشین لباسشویی، جارو برقی و ... را به ساعات صبح، میانه روز و یا پیش از رسیدن غروب آفتاب موکول نمائید.
دیدگاه تان را بنویسید