یارانه معیشتی | یارانه معیشتی مددجویان
واریزی یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان برای این خانوارها روز یکشنبه | یارانه معیشتی جدید از این ماه برای مادران واریز می شود | فقط با کد ملی ثبت نام کنید
براساس آمار هماکنون تعداد مستمریبگیران بهزیستی و کمیته امداد به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده است.
مستمری امسال مددجویان سازمان بهزیستی نسبت به سال گذشته با افزایش 30 درصدی همراه بوده است.
به نقل از تسنیم، براساس آمار هماکنون تعداد مستمریبگیران بهزیستی و کمیته امداد به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده است.
دو نهاد حمایتی کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی هر ماه مبلغی را تحت عنوان مستمری به مددجویان تحت پوشش خود پرداخت میکنند. بنابر آخرین آمار اعلام شده در حال حاضر تعداد مددجویان تحت پوشش کمیته امداد اعم از زنان سرپرست خانوار به ۵ میلیون نفر رسیده است.
همچنین در حال حاضر تعداد مستمریبگیران سازمان بهزیستی اعم از زنان سرپرست خانوار معلولان و ... به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده است، این در حالی است که با اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم و حمایتهای صورت گرفته تعداد پشت نوبتیهای مستمریبگیر در سازمان بهزیستی به عدد صفر رسیده است.
علیرضا آنجلاسی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور گفت: مستمری امسال مددجویان سازمان بهزیستی نسبت به سال گذشته با افزایش ۳۰ درصدی همراه بوده است.
وی درباره سرانههای پرداختی مستمری به مددجویان در سال جاری تصریح کرد: بر این اساس خانوارهای یک نفره ماهیانه یک میلیون تومان، ۲ نفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، ۳ نفره ۲ میلیون تومان، چهار نفره ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و خانواده پنج نفره و بالاتر ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد.
شرایط و جزئیات جدید از واریز یارانه معیشتی با افزایش قابل قبول برای برخی از دهک ها منتشر شد.
رییس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود گفت: مستمری مددجویان زیر پوشش این شهرستان در سال ۱۴۰۳ افزایش ۴۰ درصدی داشت.
حسن غربا روز یکشنبه به رسانهها افزود: بر اساس این افزایش، مستمری مددجویان یکنفره به ۱۰ میلیون ریال رسید.
وی با بیان اینکه مستمری خانوادههای ۲ نفره ۱۴ میلیون ۲۰۰ هزار ریال تعیین شد، ابراز کرد: مستمری ماهانه برای خانوادههای سه نفره ۲۰ میلیون ریال، خانوادههای چهار نفره ۲۸ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و خانوادههای پنج نفره ۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در نظر گرفته شد.
این مسوول به نگاه ویژه دولت سیزدهم و شخص رییس جمهور شهید به جامعه هدف بهزیستی اشاره کرد و گفت: به همت دولت سیزدهم، سه هزار و ۶۳۹ توانخواه و خانوادههایشان در حوزه توانبخشی این شهرستان از مستمری ماهیانه برخوردار هستند.
وی از افزایش شمار دریافت کنندگان حق پرستاری به ۵۶۱ توانخواه خبر داد و اظهار کرد: ماهیانه بیش از ۱۱ میلیارد ریال حق پرستاری به حساب این توانخواهان واریز میشود.
وی ادامه داد: حق پرستاری از افراد دارای ضایعه نخاعی به مبلغ ۲ و میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال نیز به ۱۳۸ توانخواه هر ماه پرداخت میشود.
رییس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود تصریح کرد: در راستای اجرای بند ۲ تبصره هشت قانون بودجه ۱۴۰۳ مستمری مددجویان بهزیستی به طور مستقیم به حساب ذینفع نهایی (حسب مورد سرپرست خانوار) بر اساس کدملی واریز میشود.
حدود ۱۰ هزار نفر مددجو ، معلولان، مستمری بگیران با احتساب اعضای خانوادههایشان زیر پوشش بهزیستی شاهرود هستند./ ایرنا
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: هزینه کمک معیشت جانبازان زیر ۲۵ درصد در دولت سیزدهم از حدود ۲ میلیون تومان به ۶ میلیون تومان و تعداد افراد تحت پوشش در این بخش نزدیک به ۱۶ هزار نفر افزایش یافت.
دکتر سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی، معاون رییسجمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح روز سهشنبه ۸ خرداد در جریان هشتاد و ششمین برنامه پاسخگویی برخط دولتمردان در کوچه خدمت نهاد ریاست جمهوری حاضر شد و پاسخگوی طرح، نظرات، ایدهها، شکایتها و درخواستهای مردم در حوزه مأموریتی خود شد.
معاون رئیس جمهور در پاسخ به دغدغه جانبازی که به نمایندگی از جانبازان ۲۵ درصد استان فارس تماس گرفته بود، گفت: برای عزیزان و جانبازان زیر ۲۵ درصد کمکهای مناسبی در نظر گرفته شده است؛ این افراد از پرداخت مالیات و حق بیمه معاف هستند، از سهمیه اشتغال، سهمیه پذیرش در دانشگاه و سایر سهمیهها نیز برخوردار هستند.
وی افزود: هزینه کمک معیشت این عزیزان در دولت سیزدهم از حدود ۲ میلیون تومان به ۶ میلیون تومان یعنی ۲۰۰ درصد افزایش یافته است، همچنین جانبازان زیر ۲۵ درصد تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران نزدیک به ۱۶ هزار نفر افزایش یافته است این موضوع نشاندهنده جایگاه ویژهای است که رئیسجمهور شهید برای جانبازان قائل بودند چرا که با تاکید و دستور ایشان این امر ممکن شد.
در ادامه جانبازی با بیان مشکلات جانبازان قطع عضو شهر دامغان، تصریح کرد: با توجه به اینکه در این شهر حدود ۱۰۰ جانباز قطع عضو وجود دارد، این جانبازان به ناچار برای دریافت خدمات باید به مراکز استانهای خراسان رضوی و یا تهران مراجعه کنند که دکتر قاضیزاده هاشمی در پاسخ به مشکلات این جانباز، تاکید کرد: اکنون در کل کشور ۵ مرکز ارتز و پروتز داریم که قطب این خدمات محسوب میشوند و مابقی مراکز نیز در سطح کشور پراکنده هستند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: همچنین در شهرهایی که بخش خصوصی یا هلال احمر مراکز فعال دارد، بنیاد شهید با آنان قرارداد میبندد تا خدمات مورد نیاز را به جانبازان عزیز ارائه کنند. از سوی دیگر، در حال راهاندازی تیمهای سیاری هستیم که با مراجعه به شهرهایی که مرکز فعال وجود ندارد، خدمات مورد نیاز در این بخش را به جانبازان عزیز ارائه کنند و امیدواریم با راهاندازی این مراکز مشکلات جانبازان در شهرهای کوچکتر که فاقد مراکز ارتز و پروتز هستند حل خواهد شد.
در ادامه شهروندی در خصوص دریافت کمک هزینه ازدواج تماس گرفت و اعلام کرد علیرغم افتتاح حساب بانکی این کمک به ما پرداخت نشده است که قاضیزاده هاشمی در پاسخ اعلام کرد: دیون بنیاد شهید و امور ایثارگران در این خصوص از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ به مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان بوده است که متاسفانه توسط دولت قبل پرداخت نشده است.
وی افزود: دولت سیزدهم از سال ۱۴۰۱ تمام هدیههای ازدواج را پرداخت کرده است. ما شرمنده عزیزان هستیم اما در حال تامین اعتبار هستیم که انشالله پیش از پایان دولت سیزدهم مابقی دیون نیز پرداخت شود.
در انتها این نشست، امیرحسین قاضیزاده هاشمی به ارائه گزارش عملکرد ۲ ساله بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت و با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون دیدار در قالب طرح سپاس انجام شده است، گفت: بارها گفتهام اگر از من سوال شود که مهمترین دستور کار این دولت چی بوده است، اعلام میکنم که اولویت اول دولت آیتالله رئیسی رسیدگی به فرهنگ ایثار و شهادت و خانوادههای این عزیزان بوده است.
وی افزود: اعتبارات این بخش از ۳۰ هزار میلیارد تومان به ۹۱ هزار میلیارد تومان افزایش یافت، با اینکه درآمد دولت هیچگاه ۱۰۰ درصدی محقق نشده است، دولت تخصصیص اعتبارات بنیاد را به صورت ۱۰۰ درصدی تامین کرد.
معاون رئیسجمهور تصریح کرد: با افتخار اعلام میکنیم که از دولت سیزدهم هیچ بدهی برجای نمانده است و انشالله پرداخت بدهی دولتهای قبل را نیز در دستور پرداخت داریم.
قاضی زاده هاشمی افزود: متاسفانه پروندههای بازی در حوزه مسکن در سراسر کشور از تبریز و اراک گرفته تا پرند و کرج داریم که متاسفانه قانون درست انجام نشده است و از ابتدا به صورت کارشناسی کار انجام نشده است. در حالی که در این بخش وظیفه ما فقط معرفی خانواده شهدا و جانبازان بوده و بخش اجرایی آن بر عهده ما نبوده است.
وی با اشاره به برنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران در تهیه کتاب گزارش عملکرد این نهاد در دولت سیزدهم، تاکید کرد: بنا داریم که این کتاب فعالیتهای انجام شده و وضعیت موجود را به عنوان مستندی ارایه کنیم تا اقدامات دولت سیزدهم در این دوره قابل داوری و قضاوت باشد.
معاون رئیس جمهور همچنین توضیحاتی درباره اقدامات حمایتی بنیاد در طول دوره فعالیت دولت مردمی ارائه کرد و افزود: وضعیت بیمه جانبازان و ایثارگران قابل مقایسه با قبل نیست، سرانه پرداخت حق بیمه از ۱۷۵هزار تومان به ۹۰۰ هزار تومان افزایش یافته و به روز پرداخت شده است.
دکتر قاضیزاده هاشمی یکی از کارهای بزرگ دولت مردمی را تبدیل وضعیت ایثارگران برشمرد و افزود: ۱۸۵ هزار ایثارگر تبدیل وضعیت شدند، ۲۴ هزار فرزند شهید و جانباز و ایثارگر فاقد شغل داشتیم اما ۳۲ هزار نفر مجوز استخدام گرفتیم که آزمون آن برگزار و کار این عزیزان انجام خواهد شد.
گفتنی است؛ مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، بر مبنای رسالت تعریف شده خود به منظور ایجاد پل ارتباطی میان مردم و اعضای کابینه دولت سیزدهم و در راستای تأکیدات مصرح رئیسجمهور مبنی بر ارتباط بیواسطه مردم با مسئولان، سلسهنشستهای پاسخگویی تلفنی و برخط مقامات دولت سیزدهم به تماسهای مردمی را ترتیب داده است.
حجتالاسلام والمسلمین «احمد صالحی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری فلسفه برگزاری این نشستها را ایجاد ارتباطی بیواسطه میان مردم و اعضای هیأت دولت اعلام و تصریح کرد که با توجه به حساسیتهایی که آیتالله رئیسی در پاسخگویی به مردم داشتند پس از شهادت ایشان نیز این نشستها کما فی السابق و با قوت ادامه دارد چرا که از ابتدای شکلگیری دولت سیزدهم خط قرمز این دولت پاسخگویی و پای کار آمدن بوده است./ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید