تایم: تهدید‌های ترامپ ممکن است نتیجه عکس داشته باشد

کد خبر: 853178

مجله تایم در گزارشی با اشاره به اهرم‌ها و توانمندی‌های ایران نوشت که تهدید‌های ترامپ علیه ایران ممکن است نتیجه عکس داشته باشد.

تایم: تهدید‌های ترامپ ممکن است نتیجه عکس داشته باشد

خبرگزاری تسنیم: مجله آمریکایی تایم در گزارشی به قلم یان برمر نوشت که تهدید‌های رئیس جمهور آمریکا علیه ایران ممکن است نتیجه عکس داشته باشد.

در این گزارش آمده است: تهدید کره شمالی از سوی ترامپ با تهدید ایران از سوی وی تفاوت دارد و او باید به علل زیر در این مورد احتیاط به خرج دهد:

- چگونه به این مرحله رسیدیم:

ترامپ اخیرا به تهدید رئیس جمهور ایران پرداخت که هر چند به خودی خود چندان مهم نیست و او بار‌ها چنین کرده است، ولی این تهدید اخیر با اظهارات تند مایک پامپئو و جان بولتون علیه ایران همراه بود. به عبارت دیگر، این هماهنگ شده‌ترین پیام از سوی کاخ سفید در ماه‌های اخیر محسوب می‌شود. دولت ترامپ رویکردی دو لبه را علیه ایران اتخاذ کرده است که شامل اعمال تحریم‌های اقتصادی و مشروعیت زدایی از دولت ایران به امید تغییر رژیم این کشور است.

- تجارب گذشته:

برخی دولت‌ها با افزایش نارضایتی‌های مردمی فلج می‌شوند، ولی ایران این گونه نیست. سپاه پاسداران ایران با ۱۲۰ هزار عضو خود مدافع این نظام است و به رهبر معظم اعتقاد راسخ دارد و آماده اجرای همه دستورات اوست. همچنین ملت ایران مردمی پرافتخار هستند که احساس می‌کنند در مورد برجام از سوی آمریکا با خیانت مواجه شده اند. حدود ۶۷ درصد از مردم ایران گفته اند در صورت خروج امریکا از برجام، کشور آن‌ها نیر در اقدامی تلافی جوایانه، باید از این توافق خارج شود.

- تنگه هرمز:

ایران از امتیازات مهمی برخوردار است. در سال ۲۰۱۶ روزانه حدود ۱۸ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور می‌کرد که حدود ۳۰ درصد از صادرات نفت خام جهان را شامل می‌شد. تسلط ایران بر این تنگه می‌تواند بهای نفت را تحت تاثیر قرار دهد.

- جنگ‌های نیابتی:

ایران برخلاف کره شمالی دارای نیرو‌های نظامی قابل توجه در خارج از مرز‌های خود است که به این کشور امکان می‌دهد حیات آمریکا را به گونه‌ای متفاوت تحت فشار قرار دهد. ایران ده‌ها سال به آموزش و تسلیح گروه‌هایی برای مبارزه در جهت منافع این کشور در سراسر خاورمیانه پرداخته است.

- توانمندی‌های سایبری ایران:

سپس نوبت به این واقعیت می‌رسد که ما در سال ۲۰۱۸ زندگی می‌کنیم که در آن کشور‌ها می‌توانند با استفاده از فناوری به جنگ‌های نامتقارن در سطوح بی سابقه اقدام کنند. ایران در زمینه حملات سایبری دارای سابقه است. هکر‌های ایرانی درسال ۲۰۱۲ و در واکنش به تحریم‌های آمریکا، توانستند به چندین بانک در آمریکا نفوذ کنند، در سال ۲۰۱۳ وارد سامانه‌های کامپیوتری اسرائیل شدند و همچنین توانستند پست‌های الکترونیک سیاستمداران انگلیسی از جمله نخست وزیر ترزا می‌را مورد حملات سایبری قرار دهند.

انتهای پیام/.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد