پنتاگون در فکر ایجاد مرکز جدید رزمی سایبری
طبق گزارش یک رسانه آمریکایی، پنتاگون در راستای ایجاد» نیروی فضایی آمریکا» طی چند ماه آینده تشکیل یک واحد فرماندهی رزمی جدید را آغاز میکند.
خبرگزاری فارس: پنتاگون در راستای اجرایی کردن فرمان رئیسجمهور این کشور برای تاسیس «نیروی فضایی» به عنوان یکی از یگانهای نیروهای مسلح آمریکا درصدد ایجاد یک مرکز رزمی سایبری است.
۲۸ خرداد بود که رئیسجمهور آمریکا به پنتاگون دستور تأسیس «نیروی فضایی» به عنوان یکی از یگانهای نیروهای مسلح این کشور را صادر کرد. نیروی جدید در صورت ایجاد، ششمین یگان نیروهای مسلح آمریکا پس از یگانهای ارتش، نیروی هوایی، نیروی دریایی، تفنگداران دریایی و گارد ساحلی خواهد بود.
حالا امروز سه شنبه، یک رسانه معتبر آمریکایی در حوزه مسائل دفاعی خبر داده که طی چند ماه آینده قرار است وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اولین گامها برای ایجاد «نیروی فضایی» را بردارد.
پایگاه «دیفنس وان» گزارش داد: «رهبران وزارت دفاع قصد دارند در چند ماه آینده سه بخش از مجموع چهار بخش نیروی فضایی جدید را برپا کنند: یک مرکز فرماندهی رزمی جدید، یک آژانس تدارکات برای خرید ماهوارهها برای ارتش و یک مرکز جنگ افزار».
این رسانه آمریکایی به برخی مخالفتهای کنگره با ایجاد نیروی فضایی اشاره کرد و درباره ایجاد این سه بخش نوشت: «این تغییرات فراگیر که در تضاد و برخلاف قوانین یک دهه گذشته درباره نیروهای سایبری است، کارهایی است که پنتاگون میتواند بدون تایید قانونگذاران انجام دهد».
«دیفنس وان» ادامه داد: «ایجاد چهارمین بخش از نیروی فضایی که به سرویسها و کارکردهایی از قبیل: مدیریت مالی و احداث تاسیسات مربوط میشود، نیاز به اقدام و قانونگذاری کنگره خواهد داشت».
طبق این گزارش، پنتاگون در نظر دارد که طرحی تقنینی با موضوع ایجاد «نیروی فضایی» به منظور تصویب در کنگره آمریکا ارائه دهد.
«پاتریک شاناهان» قائم مقام وزارت دفاع آمریکا بانی این طرح پیشنهادی ۱۴ صفحهای است که قرار است فردا چهارشنبه به کنگره ارائه شود.
بنا به گزارش «دیفنس وان» در بخشی از این طرح آمده است: «وزارت دفاع در حال ایجاد نیروی فضایی است تا از اقتصادمان از طریق بازدارندگی در برابر اقدامات مخرب حفاظت کند، از این موضوع که سیستمهای فضایی ما ملاحظات امنیت ملی ما را لحاظ کنند اطمینان حاصل کند و توانمندیهای حیاتی مورد نیاز برای نیروهای مشترک و متحدمان در طیفی از یک درگیری را تامین کند».
در بخش دیگری از این طرح پیشنهادی تصریح شد: «وزارت دفاع وارد یک دوره تازهای از فناوری فضایی خواهد شد و میداندار سیستمهای جدیدی برای بازدارندگی و اگر لازم باشد، تخریب، ممانعت کردن، اختلال، نابودی و دستکاری کردن در توانمندیهای متخاصم خواهد بود تا از منافع، داراییها و سبک زندگی آمریکا حفاظت کند. این عصر جدید، سبب باز شدن فضا برای رشد در حوزه صنعتی، گسترش اقتصاد تجاری فضا و تقویت مشارکتها با متحدانمان خواهد شد».
وزارت دفاع آمریکا واکنشی به گزارش این رسانه نشان نداده و هر گونه واکنشی را به بعد از انتشار رسمی طرح مذکور به کنگره منوط کرد.
دیدگاه تان را بنویسید