آخر هفته پرپول در انتظار بازنشستگان | موعد واریز علی الحساب 3 میلیونی حقوق بازنشستگان رسید
آخرین اخبار مربوط به حقوق بازنشستگان را در ادامه بخوانید.
به گزارش پایگاه خبری قاب امروز: یکی از تغییرات مهم در این اصلاحیه، مربوط به جزء ۶ ماده یک آییننامه اجرایی است که به موضوع کسر حق بیمه و مالیات از حقوق بازنشستگان پرداخته است.
برخی از بازنشستگان ممکن است تصور کنند که اصلاحات صورتگرفته به معنای کسر حق بیمه و مالیات از حقوق آنهاست، در حالی که این موضوع بهطور واضح مشخص شده که حق بیمه و مالیات فقط شامل حال شاغلان میشود و نه بازنشستگان. در اصلاحیه جدید، واژه «خالص حقوق» در جزء ۶ ماده یک به «پس از کسر حق بیمه سهم فرد و مالیات بر درآمد» تغییر یافته است. این تغییر به این معناست که مابهالتفاوت حقوق بازنشستگان بر اساس حقوق شاغلان محاسبه میشود، اما خود بازنشستگان از این کسرها معاف هستند.
به بیان دیگر، در جزء ۶ ماده یک آییننامه، مابهالتفاوت حقوق هر بازنشسته به معنای اختلاف بین مبلغ حقوق بازنشستگی آنها و ۹۰ درصد میانگین مبلغ ناخالص حقوق و فوقالعادههای مشمول کسور شاغلان مشابه و همطراز است. بنابراین پس از محاسبه حقوق شاغلان و کسر حق بیمه و مالیات از آنها، حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق شاغلان همطراز همسان میشود.
این اصلاحیه بهویژه به این موضوع اشاره دارد که کسر بیمه و مالیات مربوط به شاغلان است و حقوق بازنشستگان بدون کسر این موارد محاسبه میشود، که میتواند به نفع بازنشستگان باشد و اطمینان حاصل کند که آنها از حقوق مناسبی برخوردار خواهند بود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات با بیان اینکه همسانسازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تامین اجتماعی مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت و تبدیل به قانون شد افزود: متاسفانه در زمان لایحه بودجه و بودجهنویسی ۱۴۰۳ متوجه شدیم دولت این موضوع را در نظر نگرفته است.
وی اظهار کرد: در آن زمان لایحه دولت را پس فرستادیم و اعلام کردیم همسانسازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تامین اجتماعی در لایحه بودجه حتما باید دیده شود اما دولت در منابع دچار مشکل بود.
محبی نجمآبادی گفت: در نهایت مجلس مصوب کرد قانون مالیات بر ارزش افزوده اضافه شود و ما مبلغی حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان را در ۳ سال متوالی «۴۰ درصد، ۳۰ درصد، ۳۰ درصد» بتوانیم همسانسازی کنیم که بازنشسته ما در انتهای ۳ سال معادل ۹۰ درصد شاغل دریافتی داشته باشد، در نهایت این اتفاق افتاد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات افزود: اما تغییر و تحولات ماههای اخیر و تغییر دولت باعث شد اجرای قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تامین اجتماعی طول بکشد و به اطاله موضوع بیانجامد.
نجمآبادی با اشاره به اینکه آییننامه شیوه اجرای قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تامین اجتماعی باید توسط سازمان اداری استخدامی آماده شود گفت: بخشی از تاخیر ناشی از این موضوع است که به زودی انجام و به سازمان بازنشستگی کشور ابلاغ میشود و احکام اعمال خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید