وام فوری | وام فوری جدید | وام فوری با شرایط عالی | وام فوری یک روز
خبر داغ: وام فوری ۱۰۰ میلیون تومانی تاکسیرانی در روز شنبه ۱۰ شهریور | واریزی داغ و تابستانه برای متقاضیان در این لحظه
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران اعلام کرد که به رانندگان تاکسی در این شهر وامهایی تا سقف وام فوری ۱۰۰ میلیون تومان برای انجام تعمیرات اعطا خواهد شد.
طبق این خبر، تاکسیهایی که سن آنها کمتر از ۱۲ سال است و همچنین تمامی خودروهای ون فرسوده، تحت پوشش طرح بهسازی تاکسیها قرار میگیرند. بر اساس توافقی که میان سازمان تاکسیرانی و چندین نمایندگی مجاز تعمیر خودرو و یکی از بانکهای عامل به امضا رسیده، به فرآیند بهسازی تاکسیها کمک خواهد شد.
وام فوری ۱۰۰ میلیون تومانی برای اولین بار به خودروهایی تعلق میگیرد که در سن فرسودگی قرار ندارند؛ اما نیاز به تعمیرات دارند. بر این اساس تاکسیهای فرسوده که شامل طرح نوسازی نمیشوند و دارای مشکلات فنی هستند، شامل این وام میشوند که وام ۸۰ میلیون تومانی برای تاکسیهای سواری و ۱۰۰ میلیون تومانی برای ون تاکسیها تعلق میگیرد.
لازم به ذکر است این وام برای تعمیرات خودروهای تاکسی به رانندگان پرداخت می شود وهیچ استثنایی در مورد تعمیرات وجود ندارد. یعنی برای تعمیرات جزئی و اساسی میتوان از این وام استفاده کرد و در واقع این وام مشمول رفع هرگونه نقصی که تاکسی نتواند معاینه فنی دریافت کند، میشود.
این خبر در حالی منتشر شده که روز گذشته نیز سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با انتشار فراخوانی از رانندگان متقاضی تاکسی برقی برای تکمیل فرم دعوت به عمل آورد.واگذاری تاکسی های برقی با هدف کاهش آلودگی محیط زیست و تأمین سلامت و رفاه شهروندان، از سوی شهرداری تهران ، صورت می گیرد. بر اساس آمار ارائه شده پایتخت حدود ۸۰ هزار تاکسی پلاک تهران دارد که حدود ۶۱ هزار تاکسی دارای کارنامه فعال هستند و روزانه سه میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر را در سطح پایتخت جابهجا می کنند.
محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران تصریح کرد: پارت اول ۱۵۰ تاکسی برقی حمل شده و تا ۵ روز آینده به بندرعباس میرسد، تصریح کرد: سرعت ساخت تاکسیها بالاست و طی ۴ ماه کل محموله تحویل داده می شود .
وی با بیان اینکه ۱۱۰ دستگاه اتوبوس برقی نیز در سه بخش تحویل گرفته خواهد شد، اظهار کرد: این اتوبوس ها از محل ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه تأمین قرارداد چین دریافت می شود البته مهم ترین مشکل خودروسازان نداشتن ارز و محل تأمین است؛ اما دولت این مسیر را برای ما باز گذاشته و در هماهنگی با دولت، پرداختها انجام میشود.
معاون شهردار تهران در پاسخ به پرسشی درباره راه اندازی تراموا، نیز گفت: پس از مطالعات برای انتخاب نوع ناوگان تراموا یا ال آرتی وارد فاز عملیاتی خواهیم شد؛ اگر اتفاق بدی رخ ندهد دو رام ای آر تی چرخ لاستیکی با هزینه چینی ها برای تست وارد خواهد شد و اگر آزمایشات جوابگو بود قرارداد آن منعقد خواهد شد.
وی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر سرانجام تغییر در طرح ترافیک شهر تهران، گفت: قرار این بود که تا پایان امسال طرح ترافیک جدید رونمایی شود؛ این طرح با مشخصات و مختصات جدید رونمایی خواهد شد و مبنای کار در سال آینده خواهد بود.
هرمزی افزود: این طرح هنوز در حال بررسی توسط مشاوران است و خروجی مشخصی در حال حاضر ندارد چراکه موضوع زمان بری است و باید ضمن جا به جایی دوربین ها دیگر اقدامات مرتبط با آن صورت بگیرد.
هرمزی در ادامه با بیان اینکه پروسه هوشمندسازی در قرارداد با چین باید توسط سیستم های نظارتی تأیید شود، اظهار کرد: روی کیفیت و ساختار نرم افزار دوربین ها باید بررسی های صورت بگیرد که ذیل دفتر شهردار انجام خواهد شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه مطلبی در فضای مجازی منتشر شد که به حق و استوار نبود، گفت: شرکت نورینکو اقداماتی در بخش های مختلف انجام می دهد و خط یک مترو تهران توسط این شرکت اجرایی شده است.
وی افزود: ما مستقیماً از خودروسازان خودروها را خرید می کنیم و نوع و کیفیت خودروهای خریداری شده مشخص است و مسئله ای در این زمینه وجود ندارد.
هرمزی با بیان اینکه ۲۵ درصد از هزینه خودروسازان به صورت نقد، ۲۵ درصد غیرنقد و ۵۰ درصد تسهیلات است، یادآور شد: تمام خودروسازان پیش پرداخت را دریافت کرده اند و برای عقاب افشان و اسنا نیز تسهیلات کارسازی شده است و یک ملک ۴۰۰ میلیارد تومانی نیز به عنوان منبع غیرنقد برای شرکت عقاب افشان پیش بینی شده است. برای بخش غیرنقد شرکت اسنا ما هر ملکی را معرفی کردیم مورد قبول آنها نبوده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی درباره دوربین های نظارتی نیز با بیان اینکه دوربین های خراب هم در سطح شهر داریم، تصریح کرد: دوربین های نظارتی در محدوده طرح ترافیک در حال رفع نقص است؛ جابجایی مسئولیت بین شرکت رایانه شهر و شرکت کنترل ترافیک انجام شد و شرکت کنترل ترافیک مجدداً مسئولیت دوربین ها را بر عهده گرفت و اقدامات در حال انجام است.
هرمزی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره تغییر مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و تغییرات متعدد شرکت متروی تهران، با بیان اینکه مسعود درستی تلاش های زیادی را در شرکت بهره برداری و شرکت مترو انجام داد و حتی در راستای تلاش های خود تحریم شد، گفت: تصمیم بر این شد که فضای کار پرشتاب تر شود. اولین بار بنده موضوع عدم پیش پرداخت واگن ها توسط دولت را مطرح کردم و ارتباطی به ایشان نداشت؛ فضا کاملاً صادقانه بود.
مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران هم در ادامه این نشست در پاسخ به پرسشی درباره معطلی های طولانی مدت در ایستگاه های بی آرتی با بیان اینکه این موضوع واقعیت ندارد، گفت: مدتی شاهد ۳۰ تا ۴۵ دقیقه معطلی برای اتوبوس خطوط عادی بودیم که تعداد اتوبوس ها کمتر بود اما در خطوط بی آرتی ممکن است به دلیل فعالیت های عمرانی و مواردی از این قبیل، میزان سرفاصله اندکی افزایش یافته باشد.
وی ادامه داد: بیش از ۲۰ همت قرارداد تولید داخل اتوبوس منعقد شد اما بیشتر از ۵۰۰ دستگاه تحویل داده نشد. ما تولیدکنندگان داخلی را کمک کردیم تا خط تولید را فعال و به عقب ماندگی ۱۰ ساله در این بخش کمک کنند.
علیزاده همچنین تصریح کرد: شرکت عقاب پیش پرداخت و میان پرداخت را دریافت کرده و هر هفته ۱۵ دستگاه اتوبوس تحویل می دهد. گره هایی در بخش خارجی و تأمین ارز وجود دارد. با ملکی که با همکاری شهردار منطقه ۲۲ توافق شده و کارشناسی های آن در حال انجام است، ۱۰۰ دستگاه اتوبوس شرکت عقاب که آماده شده، تحویل گرفته خواهد شد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: مشکلات ارزی موجود در بانک مرکزی و وزارت صمت باعث کندی تأمین اتوبوس ها شده و برای تأمین ون نیز همین روند وجود دارد.
وی افزود: یک قرارداد برای تأمین اتوبوس های برقی منعقد شده بود که این قرارداد فسخ شد و از سازنده شکایت کردیم. مدیرکل صمت استان مرکزی اعلام کرد که آن شرکت تولیدکننده است و باید حمایت شود. فعلاً ما این موضوع را از طریق دستگاه قضا پیگیری می کنیم و با وجود اینکه مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید داشته، بانک برای تسهیلات همکاری نکرده است.
دیدگاه تان را بنویسید