حقوق کارمندان | حقوق کارمندان امروز
دل کارمندان با این خبر شاد شد | افزایش دوباره حقوق کارمندان با شرایط جدید از این ماه
در مصوبه گذشته حقوق کارمندان و دستمزد هیئت وزیران بندی وجود داشت که امکان تفسیر و سوء استفاده را فراهم میکرد که با نظر معاونت حقوقی ریاست جمهوری اصلاح شد.
براساس مصوبه هیئت وزیران مصوبه تعیین سقف خالص پرداختی ماهانه در سال به عنوان حقوق کارمندان مستمر و غیر مستمر، پاداش و سایر پرداختی ها به افراد منصوب از سوی دولت و یا مقامات و کارکنان دستگاه های اجرایی برای مدیریت در شرکت ها و موسسات مندرج اصلاح شد.
این مصوبه در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۱۷ توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. براین اساس در تبصره بند (۲) تصویب مورخ ۱۴۰۳/۳/۱۹ عبارت «ارسال گزارش به شورای حقوق و دستمزد» به عبارت «با رعایت تبصره ماده (۷۴) قانون مدیریت خدمات کشوری» اصلاح میشود.
متن ماده ۷۴ قانون خدمات کشوری به همراه تبصره آن به شرح زیر است:
به منظور هماهنگی در تعیین حقوق و مزایای کارمندان دستگاههای اجرایی. شورای حقوق و دستمزد با عضویت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزیر امور اقتصادی و دارایی و دو نفر از وزرا به انتخاب هیئت وزیران و رئیس دستگاه ذی ربط و مجموعا دو نفر نماینده از کمیسیونهای اجتماعی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی (به عنوان ناظر) تشکیل می شود. کلیه دستگاههای اجرایی اعم از این که مشمول مقررات این قانون باشند یا نباشند مکلفند قبل از اتخاذ تصمیم در مراجع قانونی ذی ربط برای تعیین و یا تغییر مبانی و مقررات حقوق و مزایای کارمندان خود و یا هر نوع پرداخت جدید موافقت شورای مذکور را کسب کنند. مصوبات و تصمیمات شورا پس از تاید رئیس جمهور قابل اجرا است.
وظایف دبیرخانه شورای حقوق و دستمزد به عهده سازمان خواهد بود.
تبصره - هیئت وزیران و سایر مراجعی که اختیار تنظیم مقررات پرداخت دارند. موظفند قبل از هر گونه تصمیم گیری نظر موافق این شورا را اخذ نمایند.
نحوه توزیع مبلغ ترمیم حقوق کارکنان نظام سلامت (فوق العاده خاص) مشخص شد.
اخیراً تصویری در فضای مجازی و به صورت غیر رسمی دست به دست شده است که در آن نحوه توزیع مبلغ ترمیم حقوق کارکنان نظام سلامت (فوق العاده خاص) مشخص شد (موضوع قانون ترمیم حقوق کارکنان نظام سلامت و اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور) بر اساس سطح بندی خاص تعیین شده است.
گفتنی است، تصویر منتشر شده مربوط به جلسات داخلی تصمیم گیران وزارت بهداشت در خصوص نحوه توزیع اعتبار مربوط به فوق العاده خاص (ترمیم حقوق کارکنان نظام سلامت) بوده و ممکن است مشمولین و ضرایب مربوط با آیین نامه نهایی دارای تفاوت هایی باشد.
جدول نحوه توزیع مبلغ ترمیم حقوق کارمندان نظام سلامت
سطح مشمولین ضریب کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی و… نیروهای شرکتی و مشاغل کارگری
سطح (۱) تماعی کارکنان شاغل در مشاغل اختصاصی بیمارستانها مراکز آموزشی درمانی واحدهای عملیاتی و ارتباطات فوریتهای پزشکی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی خانههای بهداشت درمانگاهها کلینیکها، آزمایشگاههای مرجع، آزمایشگاههای تشخیص طبی، آزمایشگاههای غذا دارو و تجهیزات پزشکی، گروههای عملیاتی فرآیند اهداء خون، واحدهای تولید واکسن، سرم و دارو و واحدهای بیمه گری سازمان بیمه سلامت ۴۰% مجموع ارقام حق شغل و حق شاغل ۳۰۰۰ امتیاز
سطح (۲) سایر کارکنان اعم از کارکنان مشاغل اختصاصی شاغل در ستاد موسسات وابسته ستاد شبکه ها ستاد مراکز بهداشت ستاد مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی حوزه ریاست و معاونت ها دانشکده ها، مراکز ،تحقیقات پژوهشکده ها و سایر واحدهای ستادی دیگر و کارکنان مشاغل عمومی شاغل در تمامی واحدهای موسسات وابسته وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که مشمول شیوه نامه میباشند ۳۰% مجموع ارقام حق شغل و حق شاغل ۲۰۰۰ امتیاز
کارکنان مشاغل اختصاصی شاغل در واحدهای سطح (۱) در صورت اشتغال در شغل غیر مرتبط، مشمول سطح (۲) خواهند شد.
کارکنان مشاغل کارگری که با اجرای طرح طبقهبندی مشاغل قانون کار از شمول آئین نامه اداری و استخدامی و مصوبات هیأت امنا خارج گردیده یا میگردند مشمول بند (۶) بخشنامه ۱۰۰/۱۳۶ مورخ ۱۹/۰۲/۱۴۰۲ مقام عالی وزارت خواهند بود.
ماده ۲- مبلغ قابل پرداخت به مشمولین تحت عنوان “ترمیم حقوق کارکنان نظام سلامت”، بر اساس سرانه کارکنان موجود و از مجموع ریالی “حق شغل و حق شاغل” هر فرد ضرب در درصد تعیین شده طبق جدول موضوع این دستورالعمل با توجه به محل خدمت و شغل مورد تصدی، محاسبه میگردد.
تبصره- برای کارکنانی که با توجه به نوع رابطه استخدامی فاقد حق شغل و حق شاغل در حکم یا قراردادهای منعقده میباشند، معادل ریالی حاصلضرب امتیاز تعیین شده طبق جدول موضوع این دستورالعمل در ضریب حقوقی سالیانه، منظور خواهد گردید.
ماده ۳- پرداخت مبلغ ترمیم موضوع این دستورالعمل در ایام مرخصی بدون حقوق، غیبت، انفصال موقت و تعلیق مجوزی ندارد.
تبصره ۱- مبلغ مورد نظر در حالت خدمت نیمهوقت یا پاره وقت یا موارد کسری کارکرد در هر ماه، به نسبت کارکرد محاسبه میگردد.
ماده ۴- مبلغ مذکور برای کارمندانی که با رعایت قوانین و مقررات در دو یا چند واحد مشغول انجام وظیفه میباشند، بر اساس محل خدمتی که بیشترین مدت زمان حضور را در آن واحد دارند، محاسبه میگردد.
دیدگاه تان را بنویسید