ارز اربعین | فروش ارز اربعین

زائران اربعین گوش بزنگ باشند | فروش ارز اربعین با قیمت مناسب از این تاریخ+ جزئیات

کد خبر: 1302958

در خبر زیر جزییاتی مهم درباره فروش ارز اربعین را میتوانید بخوانید.

زائران اربعین  گوش بزنگ باشند | فروش ارز اربعین با قیمت مناسب از این تاریخ+ جزئیات

ارز اربعین به معنای ارزی است که در زمان مراسم اربعین حسینی، که چهل روز پس از عاشورا برگزار می‌شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ارز معمولاً به منظور تسهیل تبادلات تجاری و خرید و فروش کالاها و خدمات در این مراسم مذهبی استفاده می‌شود. ارز اربعین ممکن است به عنوان واحد پرداختی برای هزینه‌های مختلف مربوط به این مراسم مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزی با ارزش خاص و مشخصی نیست و معمولاً به صورت محلی و در محدوده مراسم اربعین استفاده می‌شود.

 جزییاتی جدید از فروش ارز اربعین

کارشناس اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی از پرداخت ۲۰۰ هزار دینار ارز به زوار اربعین خبر داد و گفت: فروش ارز اربعین امسال از ۷ مرداد تا ۳ شهریور انجام می‌شود.

کارشناس اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی از پرداخت ۲۰۰ هزار دینار ارز به زوار اربعین خبر داد و گفت: فروش ارز اربعین امسال از ۷ مرداد تا ۳ شهریور انجام می‌شود.

کامیار چگینی کارشناس اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی، در خصوص دریافت ارز اربعین اظهار داشت: بانک مرکزی و شبکه بانکی در بحث تامین ارز مورد نیاز همانند سال گذشته به زائران خدمت رسانی می‌کند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته عملیات فروش ارز اربیعن از ۱۰ مرداد آغاز و تا یک ماه به طول انجامید و در طی این مدت ارز  یک میلیون از زائران را تامین کردیم گفت: نیمی از خدمات را در بستر آنلاین  و نیمی دیگر در شعب منتخب مراجعه کرده و ارز مورد نیاز خود را دریافت کردند.

کارشناس بانک مرکزی اظهار کرد: ۶ بانک عاملیت فروش را برعهده داشته و حدود یک هزار ۴۳۲ شعبه از شبکه بانکی اقدام به عرضه ارز اربعین کردند.

چیگینی بیان کرد: برای امسال هم از تاریخ ۷ مرداد تا ۳ شهریور ماه عملیات فروش ارز زیارتی به زائران انجام می‌شود و نرخ ارز همان نرخ مرکز مبادله طلا و ارز بوده و امسال هم ۷ بانک عاملیت فروش ارز را بر عهده دارند.

وی افزود: ۷ بانک از جمله بانک  ملی، سپه، ملت، تجارت، صادرات، پارسیان و  پست بانک است که فروش ارز هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری خواهد بود و همچنین ۶ سکوی فعال هم اقدام به ارائه خدمات آنلاین می‌کنند.

کارشناس بانک مرکزی توضیح داد: ارز اربعین به افراد بالای ۵ سال تعلق می‌گیرد و برای دریافت ارز باید مدارک و پاسپورت همراه زائران باشد و افراد بالای ۱۸ سال هم باید یک سیمکارت داشته باشند. اما برای دریافت ارز متقاضیان باید حتما در ابتدا سامانه سماح ثبت نام کنند و ثبت نام آنها باید حتما با موفقیت انجام شده باشد.

وی افزود: برای خرید حضوری ارز زائران باید به شعب منتخب مراجعه کرده، اما امسال ضرورتی به افتتاح حساب برای دریافت ارز نیست. در بحث اینترنتی هم بعد از احراز هویت می‌کنند متقاضیان مبلع ریالی ارز را واریز کرده و با مراجعه به شعبه در همان روز ارز مورد نیاز خود را دریافت کنند.

چگینی بیان کرد: از شعب منتخب زائران می‌توانند تا ۲۰۰ هزار دینار دریافت کنند که ارزش ریالی آن همانند نرخ مرکز مبادله است. همچنین این نکته را باید اعلام کنیم که دریافت ارز اربعین منافاتی با ارز مسافرتی برای زائرانی که قصد سفر هوایی دارند ندارد و زائران می‌توانند همزمان ارز مسافرتی را دریافت کنند.

هر سال با نزدیک شدن به ایام اربعین قیمت دینار به دلیل تقاضای بالا با افزایش قیمت همراه است. در حال حاضر (تیر ۱۴۰۳)، قیمت هر ۱۰۰ دینار در سامانه معاملات الکترونیکی ارز (ETS) معادل ۳,۵۴۸ تومان است، در حالی که در بازار آزاد هر ۱۰۰ دینار عراق حدود ۴,۶۸۰ تومان به فروش می‌رسد. خرید ۲۰۰ هزار دینار عراق از بازار آزاد حدود ۹ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان هزینه دارد، در حالی که با نرخ دولتی، این هزینه حدود ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است. بنابراین، استفاده از ارز اربعین ۱۴۰۳ می‌تواند حدود ۲ میلیون و ۴۸۰ هزار تومان، صرفه‌جویی برای زائران داشته باشد. ۲۰۰ هزار دینار سقف میزان ارز دریافتی است و زائران امکان این را دارند که میزان کمتری ارز دریافت کنند.

در سال‌های گذشته به‌دلیل پرداخت دلار، تقاضای غیرواقعی برای دریافت ارز به وجود می‌آمد. همین امر از دلایل هدر رفتن منابع ارزی کشور و همچنین نوسان قیمت دلار بود. عرضه دینار به عنوان ارز اربعین، نه تنها مانع خروج دلار از کشور می‌شود، بلکه زحمت زائران برای تبدیل دلار به دینار از طریق صرافی‌های عراق را کم می‌کند.

خرید ارز اربعین به دو شیوه مراجعه حضوری به بانک‌ و خرید ارز اربعین با اپلیکیشن بله انجام می‌شود. در ادامه این دو روش را بیشتر توضیح داده‌ایم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد