مثلث‌آنلاین / خانم منصوری! رئیس جبهه اصلاحات هستید یا رئیس اپوزیسیون؟

کد خبر: 1263214

مثلث آنلاین نوشت: آذر منصوری در گفت‌وگوی اخیر مانند اپوزیسیون طرح عبور از انتخابات را پیش می‌برد، از نمایندگان تندروی مجلس ششم حمایت می‌کند و در آخر اخراج از حاکمیت را نعمت می‌داند.

مثلث‌آنلاین / خانم منصوری! رئیس جبهه اصلاحات هستید یا رئیس اپوزیسیون؟

گروه سیاست سایت فردا - حضور آذر منصوری در جبهه اصلاحات معادلات انتخاباتی اصلاح‌طلبان اصیل را بر هم زده است. آنها می‌کوشند اصلاح‌طلبان را به سمت انتخابات سوق دهند و سرمایه اجتماعی اصلاح‌طلبان را پویا کنند اما آذر منصوری که رئیس جبهه اصلاحات ایران است، مدام بر طبل تحریم انتخابات و بی‌خاصیت‌بودن انتخابات در ایران می‌کوبد. مواضع اخیر او عجیب است. او به تازگی در گفت‌وگویی گفته است که «صندوق رأی در نگاه اغلب جامعه خاصیت خود را از دست داده و اصلاح‌طلبان تنها ظرفیتی که در اختیارشان هست این است که بتوانند از مسیرهای مدنی و مسالمت‌آمیز و خشونت پرهیز به عنوان جریانی که می‌خواهد نقش نیروی واسط را در جریان سیاسی کشور ایفا کند، صدای حق‌خواهی جامعه باشند».

منصوری با به زعم خود با محافظه‌کاری رسما می‌گوید ما می‌خواهیم صدای آنهایی باشیم که انتخابات را تحریم می‌کنند. سخنی که خط تمایز نیروهای مقید به نظام و اپوزیسیون است. او از یک سوی دیگر نمایندگان یاغی مجلس ششم را شجاع‌ترین نمایندگان در تاریخ پس از انقلاب می‌داند و می‌گوید: «از مجلس ششم که ما نمایندگانی شجاع‌تر و جسورتر در طول مجالس پس از انقلاب اسلامی نداشتیم، اندک لوایحی که می‌توانست باعث تقویت امید در بدنه جامعه شود با هر بهانه‌ای به سد شورای نگهبان مواجه و تصویب نمی‌شد».

آن دسته از نمایندگان مجلس ششم که منصوری از آنها یاد می‌کنند، برخلاف ادعای او مبنی بر «جسور» و «شجاع» ضدقانون‌ترین نمایندگان در تاریخ بعد از انقلاب بوده‌اند؛ کسانی که به جای اعتراض قانونی به عدم احراز صلاحیت‌ها با ایجاد آشوب سیاسی دست به تحصن زدند، شورای نگهبان و عالی‌ترین مقامات نظام و حتی رهبری را زیرسؤال بردند و در کشور را تا مدتی درگیر زیاده‌خواهی‌هایشان کردند. آش در آن زمان تا حدی شور شد که محمد خاتمی هم از آن طیف یاغی فاصله گرفت اما حالا در کمال تعجب آذر منصوری به عنوان رئیس تشکیلات انتخاباتی اصلاح‌طلبان آن دسته از نمایندگان را جسور و شجاع می‌نامد و در ادامه به شورای نگهبان حمله می‌کند و اتهام می‌زند که این نهاد مانع تصویب لوایح امیدبخش می‌شد!

او حتی پا را فراتر نهاده و گفته که اخراج اصلاح‌طلبان از حاکمیت، «نعمت» است که اولا مشخص نیست چه زمانی آنها از حاکمیت اخراج شده‌اند و این حرف مستندش چیست؟ و ثانیا چرا رئیس تشکیلاتی سیاسی که می‌خواهد کار قانونی کند خروج از نظام را نعمت می‌داند؟!

از سوی دیگر مشخص نیست آذر منصوری می‌خواهد رئیس چه گروهی باشد؟ او اگر راه اپوزیسیون را می‌پسندند، چرا در صندلی ریاست تشکیلاتی نشسته است که وظیفه‌ ذاتی‌اش هموارکردن مسیر انتخاباتی جریان اصلاحات است؟ علاوه بر این اصلا منطقی نیست رئیس چنین تشکیلاتی با چنین وظیفه‌ای طرح عبور از انتخابات را با عناوین و تعابیر مختلف مطرح کند.

آذر منصوری گویا دچار خودبزرگ‌بینی عجیبی شده است. اویی که با اِعمال فشار حزب تندروی اتحاد ملت با مجبورکردن بهزاد نبوی به استعفا بر صندلی ریاست جبهه اصلاحات نشسته است، حالا انگار قصد دارد جبهه اصلاحات را به طور کلی مضحمل کند و این جبهه سیاسی که در تاریخ چند دهه گذشته در روند سیاسی کشور مؤثر بوده است را به سرنوشت نهضت آزادی دچار کند؛ هدفی که البته با مخالفت جدی بدنه اصلی اصلاح‌طلبی مواجه شده است و کم نیست انتقادات تند و تیزی که به روش آذر منصوری و حزب حمایت‌کننده‌اش یعنی اتحاد ملت می‌شود.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین