کد خبر : 48480 / /
/

سهام عدالت | سود سهام عدالت جدید | سهام عدالت وراث

وراث سهام عدالت حتما بخوانند |انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال ۹۹ | نحوه انتقال سهام عدالت در دفاتر پیشخوان

مدتی که گذشت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد محدودیت زمانی وجود ندارد و فرآیند تشکیل پرونده برای تمامی متوفیان از سال ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۹ باز شده و وراث تمامی متوفیان که در این سال‌ها بودند و سهام عدالت داشتند می‌توانند به دفاتر کارگزاری و شعب بانکی منتخب اعلام شده مراجعه کنند.

 وراث سهام عدالت حتما بخوانند |انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال ۹۹ | نحوه انتقال سهام عدالت در دفاتر پیشخوان

سهام عدالت | رئیس سازمان بورس با بیان این که مرحله اول سود سهام عدالتتا شب یلدا واریز می شود در مورد رقم واریزی گفت: افرادی که سهام ۵۰۰ هزار تومانی دارند ۶۰۰ هزار تومان و افراد دارای سهام یک میلیون تومانی دو برابر این رقم سود می گیرند..مجید عشقی رئیس سازمان بورس در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: سود سهام عدالت هنوز در شورای عالی بورس تصویب نشده و به محض اینکه سود سهام عدالت مشخص شود تصمیم‌گیری انجام می‌شود.آخرین اخبار سهام عدالت را در خبر آزاد بخوانید.

سهام عدالت

مدتی که گذشت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد محدودیت زمانی وجود ندارد و فرآیند تشکیل پرونده برای تمامی متوفیان از سال ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۹ باز شده و وراث تمامی متوفیان که در این سال‌ها بودند و سهام عدالت داشتند می‌توانند به دفاتر کارگزاری و شعب بانکی منتخب اعلام شده مراجعه کنند.دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در خصوص انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال ۹۹ به وراث به بیان نکاتی پرداخت. مهدی حاجی‌وند دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: زمانی که سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث (میراث) وارد فاز اجرایی شد در گام نخست متوفیان دسته بندی زمانی شدند و بنا شد تا پایان سال مشمولان هر دوره اضافه شوند. مدتی که گذشت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد محدودیت زمانی وجود ندارد و فرآیند تشکیل پرونده برای تمامی متوفیان از سال ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۹ باز شده و وراث تمامی متوفیان که در این سال‌ها بودند و سهام عدالت داشتند می‌توانند به دفاتر کارگزاری و شعب بانکی منتخب اعلام شده مراجعه کنند.

نحوه انتقال سهام عدالت در دفاتر پیشخوان

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: اما این تاریخ برای متوفیان تا ۳۱ تیر ۱۳۹۹ است چرا که بر اساس قوانین و مقررات مربوط به انتقال سهام عدالت متوفیان تا این تاریخ معاف از مالیات بوده است بنابر این لازم است برای مرداد ۹۹ تاکنون مجدد تصمیم گیری صورت گیرد تا متوفیان جدید هم نقل و انتقال سهام عدالت آن‌ها معاف از مالیات شود. حاجی وند بیان کرد: به همین سبب اعلام شده تا انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث تا ۳۱ تیر ۹۹ تعیین تکلیف و بعد از این تاریخ وراث منتظر باشند تا زمانی که نقل و انتقال آن‌ها هم معاف از مالیات شود. این معافیت مالیاتی باید در شورای عالی بورس تصمیم گیری شود و در برنامه‌ها،  تصمیم گیری در این خصوص وجود دارد. در نهایت تا زمان تعیین تکلیف، این گروه وراث بدانند که اصل سهام و سود آن‌ها محفوظ است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد. پیش از این هم مژگان صفری مقدم، مدیر پشتیبانی و راهبری عملیات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: فرآیند تشکیل پرونده برای تمامی متوفیان از سال ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۹ باز شده است و وراث تمامی متوفیان که در این سال‌ها بوده‌اند و سهام عدالت داشته‌اند می‌توانند به دفاتر کارگزاری و شعب بانکی منتخب اعلام شده مراجعه کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

جزئیات واریز سود سهام عدالت

عسگر توکلی اظهار کرد: متاسفانه موضوع کلاهبرداری به بهانه واریز سود سهام عدالت توسط افراد سودجو، هک کردن و برداشت از حساب برخی افراد هنوز ادامه دارد.

رییس اتحادیه تعاونی‌ها سهام عدالت اعلام کرد که دولت سود سهام عدالت را از ۷۰ هزار تومان به ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان برای برخی از اقشار افزایش داده است و برخی از افراد حتی به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد. این سودها به صورت دو مرحله در سال واریز خواهند شد، به این معنی که پس از دریافت از شرکت‌های سرمایه‌پذیر، سود به تدریج پرداخت خواهد شد. رئیس اتحادیه تعاونی‌ها بیان کرد که امیدوار است که این روند عدالت‌محور در خصوص جاماندگان نیز انجام شود و مردم در انتظار خبر خوش از سوی دولت هستند.

اطلاعاتی که رییس اتحادیه تعاونی‌ها سهام عدالت ارائه کرده است نشان می‌دهد که در حال حاضر یک حربه جدید توسط کلاهبرداران وجود دارد. طبق این گزارش، کلاهبرداران از طریق ارسال پیامک‌هایی که مبنی بر واریز سود سهام عدالت به برخی افراد است، تلاش می‌کنند اطلاعات شخصی را به دست آورده و از طریق دریافت کننده پیامک، خواستار ورود شماره ملی یا شماره حساب خود می‌شوند. اما به محض باز کردن لینک مربوطه، کلاهبرداران اقدام به برداشت وجوه از حساب افراد می‌کنند. برای جلوگیری از این نوع تقلبات، پیشنهاد می‌شود همواره مراقب بوده و هیچ گونه اطلاعات شخصی یا حساب بانکی خود را برای ارسال از طریق پیامک‌ها و لینک‌های شبیه‌سازی شده وارد نکنید. همچنین، از منابع رسمی و معتبر برای دریافت اطلاعات مربوط به سود سهام عدالت استفاده کنید.

عسگر توکلی اظهار کرد: متاسفانه موضوع کلاهبرداری به بهانه واریز سود سهام عدالت توسط افراد سودجو، هک کردن و برداشت از حساب برخی افراد هنوز ادامه دارد.

وی افزود: حربه جدید کلاهبرداران این است که پیامکی مبنی بر واریز سود سهام عدالت به برخی افراد ارسال می‌کنند. سپس از دریافت کننده پیامک می‌خواهند با باز کردن لینک، شماره ملی یا شماره حساب خود را برای واریز پول وارد کند که به محض باز کردن لینک، سودجویان از حساب افراد برداشت می‌کنند. از شهروندان درخواست می‌کنیم اصلا به این پیامک‌ها توجه نداشته باشند و خبرهای موثق را از طریق رسانه‌های رسمی و صدا و سیما پیگیری کنند.

سه گروه مشمول دریافت سهام عدالت هستند

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌ها سهام عدالت هم‌چنین درباره اختصاص سهام عدالت به جاماندگان گفت: در حال حاضر جاماندگان سهام عدالت شامل سه گروه هستند. حدود یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر برگه سهام با مهر شرکت‌های تعاونی  در اختیار دارند. این افراد از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۱ در سهام عدالت عضویت داشتند اما متاسفانه به دلیل اختلالاتی که در سازمان خصوصی‌سازی وقت پیش آمد از سبد سهام عدالت خارج شدند که باید در  اولویت تخصیص قرار گیرند.

توکلی تصریح کرد: گروه دوم مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هستند که حدود چهار میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را شامل می‌شود. در این خصوص دولت مصوبه‌ای را به سه بانک داد و شورای عالی اصل ۴۴ مقرر کرد سهام به این افراد تعلق بگیرد.

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌ها سهام عدالت گفت: گروه سوم جمعیت بزرگی را به تعداد ۱۹ میلیون نفر در کشور شامل می‌شود که واجد شرایط دریافت عدالت هستند. تقریبا به همین تعداد افرادی که جزو دهک‌های بالای جامعه هستند واجد شرایط نبودند اما سهام عدالت به آنها اختصاص یافته است. در این مورد نیز باید تجدید نظر می‌شد که اتحادیه تعاونی‌های سهام عدالت، کانون سهامداران و مجلس شورای اسلامی پیگیر مساله این افراد است.

وی تاکید کرد: سازمان خصوصی‌سازی در دولت قبل، بدون مصوبه و با تفسیر به رای که در بحث تقسطی ۱۰ ساله داشت، زمانی را به منظور واریز پول برای مردم تعیین کرد. در صورتی که این اشتباه بود و باید به سرمایه‌گذاری استانی این مهلت داده می‌شد که حق تقدم را واریز کنند. در واقع سرمایه‌گذاری استانی نسبت به سهمی که بدهکار بود باید واریز انجام می‌داد؛ زیرا وقتی سهامداران از سال ۱۳۸۵ سهام عدالت دریافت کردند باید تا سال ۱۳۹۵ قسط می‌دادند. به بسیاری از افراد سال ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ سهام تعلق گرفت که تا سال ۱۴۰۰ این افراد برای واریز قسط ۱۰ سال زمان داشتند. اما به یکباره گفتند مابقی مبلغ سهام را بدهید در غیر این صورت سهام شما ۵۰۰ هزار تومانی خواهد شد.

امکان تامین منابع سهام جاماندگان وجود دارد

توکلی با بیان این‌که دولت می‌گوید منابع لازم برای تخصیص سهام عدالت به جاماندگان را ندارد، بیان کرد: دولت برای تامین این منابع می‌تواند به ۱۱ شرکت سرمایه‌پذیر که در دولت قبل از سبد سهام عدالت خارج شد مراجعه کنند. پالایشگاه نفت تهران، بانک ملت و برخی دیگر از جمله این شرکت‌ها هستند.

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌ها سهام عدالت گفت: مجلس موضوع تخصیص سهام عدالت به جاماندگان را در سال ۱۴۰۱ تصویب کرد که دولت باید به این افراد سهام اختصاص می‌داد اما انجام نشد. سال ۱۴۰۲ نیز در بودجه دولت این موضوع گنجانده نشد اما نمایندگان مجلس این طرح را به صحن علنی بردند که رای آورد. بنابراین دولت موظف است از بودجه ۱۴۰۱ نسبت به واگذاری سهام به جاماندگان اقدام کند. هنوز این کار انجام نشده اما امیدواریم شورای عالی اصل ۴۴ نسبت به معرفی شرکت‌های مشمول صدر اصل واگذاری، سهام دولت را به نسبت افرادی که در دهک‌های واجد شرایط هستند تخصیص دهد.

وی با بیان این‌که دولت سیزدهم عملکرد خوبی در افزایش سود سهام عدالت داشت گفت: خوشبختانه دولت سود را از ۷۰ هزار تومان به ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان و برای برخی اقشار به یک میلیون و۲۰۰ هزار تومان افزایش داد که به محض دریافت از شرکت های سرمایه‌پذیر، سود را طی دو مرحله در سال واریز می‌کند. ان شاءالله همین روند عدالت محور را درخصوص جاماندگان نیز انجام دهد. مردم منتظر خبر خوش از سوی دولت هستند.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.