کد خبر : 47339 / /
/

یارانه نقدی | یارانه نقدی جدید | یارانه نقدی دولت

تصمیم دولت درباره قطع یارانه نقدی | چه کسانی منتظر حذف یارانه نقدی خود باشند؟

اگر شما در ماه بیش از ۳۵میلیون تومان درامد داشته باشید، شما جز صدک بالای جامعه محسوب می‌شوید و ۹۹درصد مردم درآمدی کمتر از شما دارند.

تصمیم دولت درباره قطع یارانه نقدی | چه کسانی منتظر حذف یارانه نقدی خود باشند؟

 مبلغ یارانه نقدی به حساب خانوارهای مستحق واریز می‌شود.مبلغ یارانه نقدی همیاری در طول سال‌ها تغییر کرده است و بسته به شرایط اقتصادی و تصمیمات دولت، ممکن است مقدار آن در هر دوره متفاوت باشد.یارانه نقدی آذر ماه ۱۴۰۲ بدون تغییر به حساب کلیه سرپرستان خانوار مشمول دریافت یارانه در سراسر کشور واریز شد. پیش از این خبرهایی مبنی بر تغییر دهک بندی ها و تبدیل آن به صدک بندی مشمولان یارانه نقدی اعلام شده بود.در ادامه به آخرین خبر از یارانه نقدی می پردازیم.

یارانه نقدی

گفته می شود قرار است یارانه دهک های بالای درآمدی در آینده حذف شود. دهک بندی برای یارانه فرمول مشخص دارد.

اخیرا صحبت هایی در خصوص حذف یارانه دهک های بالای جامعه مطرح است؛ اما این دهک ها چه افرادی هستند؟

برای بررسی این مساله باید درآمد خود را در یک سال جمع کنید، اگر درآمد سالانه شما کمتر از ۳۰ میلیون تومان باشد، شما در پایین ترین دهک درآمدی، یعنی دهک اول قرار دارید. بنابراین یارانه به این دهک قطعا تعلق خواهد گرفت. دهک اول، همان دهکی است که در ۱۰درصد پایین جامعه از نظر درآمدی قرار دارد و نسبت به سایرین کمترین درآمد را کسب می‌کند.

اگر درآمد سالانه شما بین ۳۰ میلیون تا ۶۴ میلیون تومان باشد، شما در دهک دوم درآمدی قرار دارید. افرادی که درآمد بین ۶۴ تا ۹۲میلیون تومان در سال داشته باشند نیز در دهک سوم درآمدی قرار می‌گیرند.

همچنین اگر درآمد سالانه بین شما بین ۹۲ تا ۱۱۶میلیون تومان باشد، شما در دهک چهارم درآمدی قرار می‌گیرید. افرادی که سالیانه بین ۱۱۶ تا ۱۴۱میلیون تومان درآمد داشته باشید نیز، دهک پنجمی محسوب می‌شوید.

اگر درآمد سالانه شما بین ۱۴۱ تا ۱۶۵ میلیون تومان باشد، شما در دهک ششم درآمدی قرار دارید. افرادی که درآمد بین ۱۶۵ تا ۱۹۲میلیون تومان داشته باشند نیز در دهک هفتم و افرادی که بین ۱۹۲ تا ۲۲۵میلیون تومان درآمد سالانه داشته باشند، در دهک هشتم قرار می‌گیرند. اگر درآمد سالانه شما بین ۲۲۵ تا ۲۸۰ میلیون تومان باشد نیز، شما در دهک نهم درآمدی قرار دارید. دهک دهمی‌ها نیز افرادی هستند که سالانه بالاتر از ۲۸۰میلیون تومان درآمد داشته باشند.

اما ثروتمندترین قشر کدام است؟ اگر گروه‌های درآمدی را به جای ۱۰ قسمت به ۱۰۰قسمت تقسیم کنیم، بالاترین قشر یعنی صدک بالا، گروهی خواهد شد که درآمدی بیش از ۴۲۹میلیون تومان در سال داشته باشد. یعنی اگر درآمد ماهانه شما بیش از ۳۵میلیون تومان باشد، شما جز صدک بالای جامعه محسوب می‌شوید و ۹۹درصد مردم درآمدی کمتر از شما دارند.

یارانه نقدی

 شرط تغییر دهک‌بندی یارانه نقدی

حسینی سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه هیچ مشکلی در واریز یارانه‌ها وجود نداشته است، گفت: یارانه تمامی خانوارها واریز شده و مشکلی در رابطه با این موضوع وجود ندارد.

وی در رابطه با تماس‌های مردمی مبنی بر عدم واریز یارانه‌ها از سوی این سازمان اضافه کرد: تمامی افراد با مراجعه به پنجره دولت و سامانه رفاهی می‌توانند از وضعیت واریز یارانه خود مطلع شوند در غیر این صورت با چک کردن موجودی از حساب مربوطه امکان از واریز یا عدم واریز یارانه خود با خبر شوند.

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه اضافه کرد: در صورتی که تغییری در خانوارها یعنی ازدواج و مسائلی از این دست اتفاق نیفتاده باشد دهک بندی ها نیز تغییر نمی‌کنند و مردم نگرانی در این زمینه نداشته باشند.

حسینی در خاتمه با اشاره به شکایاتی مبنی بر پاسخگو نبودن سامانه‌های پیامکی و تلفن‌های گویا خاطر نشان کرد: سازمان هدفمندی یارانه‌ها هیچ سامانه پیامکی و تلفنی پرسش و پاسخ ندارد و این شماره‌ها مربوط به سازمان رفاه و تعاون اجتماعی هستند./مهر

یارانه نقدی

پرداخت یارانه نقدی دی ماه بر اساس میزان درآمد

اخیرا صحبت هایی در خصوص حذف یارانه دهک های بالای جامعه مطرح است؛ اما این دهک ها چه افرادی هستند؟

برای بررسی این مساله باید درآمد خود را در یک سال جمع کنید، اگر درآمد سالانه شما کمتر از ۳۰ میلیون تومان باشد، شما در پایین ترین دهک درآمدی، یعنی دهک اول قرار دارید. بنابراین یارانه به این دهک قطعا تعلق خواهد گرفت. دهک اول، همان دهکی است که در ۱۰درصد پایین جامعه از نظر درآمدی قرار دارد و نسبت به سایرین کمترین درآمد را کسب می‌کند. اگر درآمد سالانه شما بین ۳۰ میلیون تا ۶۴ میلیون تومان باشد، شما در دهک دوم درآمدی قرار دارید. افرادی که درآمد بین ۶۴ تا ۹۲میلیون تومان در سال داشته باشند نیز در دهک سوم درآمدی قرار می‌گیرند. همچنین اگر درآمد سالانه بین شما بین ۹۲ تا ۱۱۶میلیون تومان باشد، شما در دهک چهارم درآمدی قرار می‌گیرید. افرادی که سالیانه بین ۱۱۶ تا ۱۴۱میلیون تومان درآمد داشته باشید نیز، دهک پنجمی محسوب می‌شوید.

اگر درآمد سالانه شما بین ۱۴۱ تا ۱۶۵ میلیون تومان باشد، شما در دهک ششم درآمدی قرار دارید. افرادی که درآمد بین ۱۶۵ تا ۱۹۲میلیون تومان داشته باشند نیز در دهک هفتم و افرادی که بین ۱۹۲ تا ۲۲۵میلیون تومان درآمد سالانه داشته باشند، در دهک هشتم قرار می‌گیرند. اگر درآمد سالانه شما بین ۲۲۵ تا ۲۸۰ میلیون تومان باشد نیز، شما در دهک نهم درآمدی قرار دارید. دهک دهمی‌ها نیز افرادی هستند که سالانه بالاتر از ۲۸۰میلیون تومان درآمد داشته باشند.

اما ثروتمندترین قشر کدام است؟ اگر گروه‌های درآمدی را به جای ۱۰ قسمت به ۱۰۰قسمت تقسیم کنیم، بالاترین قشر یعنی صدک بالا، گروهی خواهد شد که درآمدی بیش از ۴۲۹میلیون تومان در سال داشته باشد. یعنی اگر درآمد ماهانه شما بیش از ۳۵میلیون تومان باشد، شما جز صدک بالای جامعه محسوب می‌شوید و ۹۹درصد مردم درآمدی کمتر از شما دارند./همشهری آنلاین

این افراد برای شب یلدا یارانه نقدی می گیرند

نمایندگان مردم در خانه ملت در مصوبه‌ای از لایحه هفتم توسعه، دولت را مکلف کردند تا نسبت به تأمین سبد معیشتی از جمله گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ، پنیر، روغن مایع و ماکارونی برای ۵ دهک اول اقدام کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،مستمری مددجویان تحت پوشش دونهاد حمایتی کمیته امداد و بهزیستی کشور در حالی با افزایش ۲۰ درصدی مابه‌التفاوت ۴۰ درصد ابتدای سال مواجه است که هنوز خبری از پرداخت نیست.

البته در کنار اقدامات مثبت دولت سیزدهم، تعلل و یا تاخیر در پرداختی‌های حقوق مددجویان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد سبب دلخوری و ناراحتی این قشر آسیب‌پذیر شده است. افرادی که در کنار ناراحتی‌های ناشی از معلولیت و مخارج سنگین درمان‌های مورد نیاز که در برهه تورم‌های کنونی واقعا آزرده‌کننده و شکننده است، اکنون نگران عدم واریز مبالغ حمایتی هستند.

طبق اعلام‌های غیررسمی، دلیل عدم واریز یا همان تاخیر در واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد، اختلالات سیستمی در شبکه واریز وپرداخت بانک‌ها به دلیل همزمانی با واریزی حقوق‌های کارمندان و کارگران در ابتدای هر ماه عنوان می‌شود. براساس این گفته‌ها که البته چندان قانع‌کننده هم نیست، از نیمه شب واریزی‌ها به ترتیب در حال انجام است که به نظر واریزی مستمری تک‌نفره‌ها با تاخیری یک روزه نسبت به دیگر مستمری‌بگیران انجام می‌گیرد.

براساس اعلام رسمی سازمان بهزیستی، حق پرستاری خانواده‌محور آبان ماه ۱۴۰۲ معلولان جسمی حرکتی شدید و خیلی شدید و معلولان ذهنی تحت پوشش سازمان بهزیستی به مبلغ: ۲/۱۰۰/۰۰۰ تومان به حساب کارت بانک رفاه این عزیزان واریز گردید.

کانال معلولان بهزیستی در فضای مجازی در خبری اعلام کرد که: « مستمری آبان ماه ۱۴۰۲ مددجویان تحت پوشش بهزیستی به حساب کارت بانک رفاه این عزیزان واریز می‌شود»

براین اساس، مستمری یکنفره تحت پوشش بهزیستی کشور به مبلغ ۷۶۴/۴۰۰تومان، مبلغ مستمری خانوارهای ۲نفره ۱/۰۹۰/۰۰‌۰تومان، ۳نفره: ۱/۵۲۵/۰۰۰تومان، ۴نفره: ۱/۹۶۵/۶۰۰تومان، ۵نفره: ۲/۴۰۲/۴۰۰تومان با احتساب ۴۰ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۱ و ۲۰ درصد بیشتر در مقایسه با مردادماه ۱۴۰۲ یا همان ۵ ماهه ابتدایی سال جاری واریز می‌گردد.

درخصوص مستمری آبان‌ماه افراد تحت پوشش کمیته امداد نیز طبق اعلام رسمی روز ۳۰ آبان ۱۴۰۲ از طرف مرجع این نهاد پوششی، مبالغ یک‌نفره: ۷۷۰/۰۰۰ تومان، ۲نفره: ۱/۰۹۰/۰۰۰ تومان، ۳نفره: ۱/۵۲۵/۰۰۰ تومان، ۴نفره: ۱/۹۶۰/۰۰۰ تومان، ۵نفره: ۲/۴۱۰/۰۰۰ تومان به حساب کارت صندوق قرض الحسنه امداد ولایت این عزیزان واریز گردید.

نمایندگان با تصویب بند الحاقی ۱ ماده ۳۱ لایحه برنامه هفتم توسعه مقرر کردند که دولت موظف است در طول اجرای قانون برنامه که از سال ۱۴۰۳ آغاز می‌شود، علاوه بر پرداخت یارانه فعلی، هرسال حداقل مستمری خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور را متناسب با سطح محرومیت بر مبنای متوسط بیست درصد (%۲۰) حداقل دستمزد مصوب شورایعالی کار، در چهارچوب بودجه سنواتی و از محل درآمد قانون هدفمند کردن یارانه ها با حذف خانوارهای پردرآمد و در قالب ردیف مستقل از طریق دستگاه های مذکور پرداخت نماید.

براساس بند الحاقی ۳ به ماده ۳۱ این لایحه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۶۷ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۳ نماینده حاضر در صحن درباره تامین اقلام اساسی مردم از طریق کالابرگ الکترونیکی موافقت کردند.

منبع:گسترش نیوز

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.