کد خبر : 44596 / /
/

سهام عدالت | وارثان سهام عدالت | ارزش امروز سهام عدالت

وارثان سهام عدالت حتما بخوانند | سامانه متوفیان سهام عدالت به کجا رسید ؟ + جزییات

سخنگوی قوه قضاییه از امکان دسترسی سازمان بورس به اطلاعات برخط متوفیان سهام عدالت خبر داد اما شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، هنوز سامانه متوفیان سهام عدالت را، راه‌اندازی نکرده است.

وارثان سهام عدالت حتما بخوانند | سامانه متوفیان سهام عدالت به کجا رسید ؟ + جزییات

سهام عدالت | حداکثر زمان واریز سود نقدی شرکت‌های بورسی به چهار ماه کاهش یافت؛ اتفاقی که قطعا باعث می‌شود زمان واریز سود سهام عدالت زودتر صورت بگیرد و احتمالا نحوه واریز نیز متفاوت خواهد شد.سهامداران منتظر واریز سود سهام عدالت۱۴۰۲و باقی‌مانده سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ هستند.بنا بر خبرهای جدید واصله سهام عدالت امسال به جاماندگان تخصیص و مقدار آن هم به احتمال زیاد تغییر می کند آخرین اخبار سهام عدالت را در خبر آزاد بخوانید.

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: سامانه انحصار وراثت متوفیان سهام عدالت مربوط به کارگزاران بازار سرمایه در ایستگاه پایانی قرار دارد تا تقسیم قهری سهام عدالت وارثان متوفی بین آن‌ها عملیاتی شود.

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: سامانه انحصار وراثت متوفیان سهام عدالت مربوط به کارگزاران بازار سرمایه در ایستگاه پایانی قرار دارد تا تقسیم قهری سهام عدالت وارثان متوفی بین آن‌ها عملیاتی شود.

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سامانه مربوط به کارگزاران بورس در ماه‌های اخیر طراحی و پیاده‌سازی شده و در مراحل نهایی تست‌های فنی قرار دارد و به زودی قابل بهره‌برداری خواهد بود.

سامانه مربوط به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نیز، تحت نظارت مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در حال آماده‌سازی بوده و همکاری‌های نزدیکی بین کارشناسان فنی دو مجموعه جهت تسریع در آماده‌سازی سامانه شکل گرفته است.

همچنین وب‌سرویس ارائه شده توسط مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه صرفا عکس گواهی انحصار وراثت متوفیان بعد از سال ۱۳۹۷ را ارائه می‌کند و در عین حال از سرویس مذکور هم صرفا عکس گواهی حصر وراثت قابل دریافت است که این موضوع مشمول تعداد کثیری از متوفیان سهام عدالت از جمله متوفیان سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۷ نمی‌شود.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: در همین زمینه رایزنی‌هایی با مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه و شورای عالی بورس و اوراق بهادار انجام شده است تا خدمت تبدیل گواهی حصر وراثت به اقلام داده‌ای برای کلیه متوفیان اعم از آنانی که عکس گواهی حصر وراثت آن‌ها نزد قوه قضائیه موجود باشد یا نباشد به ترتیب در “دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و کارگزاران بازار سرمایه” ارائه شود.

البته بر اساس بند ج قانون بودجه ۱۴۰۲، مصوبه شماره ۲ جلسه چهل و سوم مورخ ۰۷/۰۴/۱۴۰۲ کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیکی قرار بود ظرف مدت ۳ ماه مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه نسبت به ارائه وب‌سرویس شامل اقلام داده‌ای مشخصات متوفی و وراث آن‌ها اقدام کند، اما این وب سرویس هنوز در اختیار شرکت سپرده گذاری مرکزی قرار نگرفته است./تجارت نیوز

سهام عدالت

چگونگی ثبت نام سهام عدالت برای جاماندگان اعلام شد

حاجی وند مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: روال سالیانه سود سهام عدالت بدین گونه است که باید صبر کرد تا مجامع سالیانه شرکت‌های سهام عدالت به شکل کامل برگزار و تمام مبالغ دریافت شود سپس متناسب با سهامی که دارندگان سهام عدالت دارند سود برای آن‌ها تقسیم می‌شود.

او در ادامه بیان کرد: تا پیش از این بعد از ۸ ماه از برگزاری مجمع شرکت‌ها مهلت داشتند تا این سود را به حساب سهامداران واریز کنند، اما امسال با توجه به تصمیم سازمان بورس اوراق بهادار شرکت‌ها به جای ۸ ماه ۴ ماه فرصت دارند تا این سود را تقسیم کنند.

حاجی وند در خصوص زمان واریز سود می‌گوید: فصل مجامع را معمولا در خرداد و تیر داریم باید اجازه دهیم این مجامع به صورت کامل برگزار شود و این مهلت ۴ ماه هم به پایان برسد. در نهایت از مبادی رسمی از جمله رادیو و تلویزیون و خبرگزاری‌های رسمی حتما در این زمینه اطلاع رسانی می‌شود.

مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: سهامداران برای دریافت سود سهام عدالت مطلع باشند که در حال حاضر تقسیم سودی انجام نمی‌شود و برای دریافت سود سهام عدالت نیازی نیست که به هیچ جا مانند کافی نت مراجعه و یا مبلغی را پرداخت کنند.

او در پاسخ به این سوال که آیا میزان سود سهام عدالت مشخص است؟ گفت: برای مشخص شدن میزان سود سهام عدالت نیز باید سهامداران منتظر بمانند تا مشخص شود هر شرکتی بسته به سیاست‌ها و تولیدی که دارد چه مبلغی را تقسیم سود می‌کند و نمی‌توان مبلغ دقیقی را اعلام کرد.

او در پاسخ به این پرسش که آیا امکان تخمین سود سهام عدالت وجود دارد؟ هم بیان کرد: باید اجازه داد تا تقسیم سود انجام شود تا اطلاعات نادرست به سهامداران تزریق نشود./باشگاه خبرنگاران

در سال 1384، پس از تصویب و اجرایی شدن طرح سهام عدالت، توسط دولت و آغاز نام نویسی، برای این سهام، به جهت مزایای بالایی که از سوی دولت، برای این نوع سهام، در نظر گرفته شده بود، تعداد زیادی از افراد واجد شرایط، برای دریافت سهام عدالت، اقدام به ارائه مدارک و ثبت نام در آن کردند.

اما، علی رغم جمعیت عظیمی که موفق به ثبت نام، برای دریافت این سهام شدند، تعداد بسیار زیادی از افراد نیز، به دلایل مختلفی، از ثبت نام و دریافت این سهام، در دوره اول آن، جا ماندند. اما رونق بی سابقه بازار سرمایه که متشکل از بازار بورس و فرابورس می باشد، سبب شده تا افراد زیادی، تمایل به فعالیت در این بازار پیدا کنند که از جمله آن ها، جاماندگان از ثبت نام اولیه سهام عدالت می باشند.

با توجه به اهمیت دریافت سهام عدالت، برای جامانده ها از دوره اول این سهام دولتی، در ادامه، در پاسخ به این سوالات که آیا امکان ثبت نام مجدد جامانده ها وجود دارد، جامانده ها به کجا مراجعه کنند و همچنین، در رابطه با سامانه و سایت آن، مطالب لازم آورده شده است.

سهام عدالت

آیا امکان ثبت نام مجدد جامانده ها سهام عدالت وجود دارد؟

همانطور که در ابتدا اشاره شد، پس از رونق بی سابقه بازار بورس، تعداد زیادی از افراد جامانده از اولین دوره ثبت نام سهام عدالت، خواستار برگزاری مجدد فرآیند نام نویسی سهام عدالت، از سوی دولت شدند. لذا، در این راستا، دولت، اقدام به طراحی و تصویب طرح نام نویسی سهام عدالت، برای اقشار ضعیف جامعه به منظور کمک به آن ها، کرده است که بر طبق آن، ثبت نام دور دوم سهام عدالت برای سه گروه اصلی جاماندگان امکان پذیر خواهد شد که این سه گروه به ترتیب شامل موارد زیر می باشند :

افرادی که اقدام به ثبت نام در دوره اول سهام عدالت کرده اند، اما، به هر دلیلی، مانند خرابی زیر ساخت های سیستمی، موفق به انجام این کار و دریافت سهام عدالت نشده اند.

افرادی که بعد از اجرایی شدن طرح ثبت نام سهام عدالت، عضو کمیته مستضعفان و یا سایر سازمان های حمایتی گشته اند و یا قبل از این دوران، عضو خانواده نبوده و بعدا وارد آن شده اند.

افرادی که جزو 6 دهک اول و ضعیف جامعه می باشند که دولت موظف به حمایت از آن ها می باشد.

لازم به ذکر است آغاز واگذاری سهام عدالت به جاماندگان، در سال 1402، در دستور کار است که پیش بینی می شود بر اساس اخبار، از تیر ماه، فراخوان واگذاری این سهام، به مشمولان، انجام گردد.

افرادی که قصد گرفتن سهام عدالت، برای کودکان را دارند، می توانند، از طریق ورود به سایت ثبت نام سهام عدالت، اقدام نمایند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه دریافت سهام عدالت برای کودکان، به لینک زیر مراجعه نمایید.

جاماندگان سهام عدالت به کجا مراجعه کنند

با توجه به اینکه در حال حاضر، تنها، طرح پیشنهادی ثبت نام و ارائه مجدد سهام عدالت، برای افراد واجد شرایط و مشمول آن، تصویب شده است، در نتیجه اطلاعات دقیقی، از جزئیات آن، همانند اینکه ثبت نام جاماندگان سهام عدالت ۱۴۰۲ کی شروع می شود، وجود ندارد.

اما، با توجه به شرایط برگزاری ثبت نام اولیه سهام عدالت، پیش بینی می شود که متقاضیان، برای ثبت نام دوره دوم نیز، همانند دوره اول، تنها کافی است تا با در دست داشتن مدارک لازم برای سهام عدالت، از طریق سامانه و سایت ثبت نام سهام عدالت، مراحل مربوطه را طی کنند و نیاز به پرداخت هیچگونه هزینه ای نمی باشد.

همچنین، لازم به ذکر است به تازگی، تعداد جاماندگان تحت پوشش دو نهاد کمیته امداد و بهزیستی، مشخص شدند. بر این اساس، در مجموع حدود 3 میلیون و 337 هزار و 700 نفر جزو جاماندگان سهام عدالت، می باشند که حدود 2 میلیون و 25 هزار نفر، از این افراد، تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور و حدود 1 میلیون و 300 نفر، تحت پوشش کمیته امداد هستند.

افرادی که قصد ثبت نام در دوره جدید سهام عدالت را دارند، می بایست در رابطه با زمان دقیق، برای نام نویسی سهام عدالت، آگاهی لازم را داشته باشند.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.