کد خبر : 42084 / /
/

دو برابر شدن حقوق بازنشستگان قطعی شد | خبر خوش اول صبحی درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان | واریزی حقوق 8 میلیونی برای بازنشستگان

یکی از مطالبات همیشگی مستمری بگیران و بازنشستگان متناسب سازی حقوق شان است، دلیل مهم این مساله وجود تورم‌های پیاپی و کاهش قدرت خرید مستمری‌ها است.

دو برابر شدن حقوق بازنشستگان قطعی شد | خبر خوش اول صبحی درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان | واریزی حقوق 8 میلیونی برای بازنشستگان

همسان‌سازی حقوق بازنشستگانیک مسئله مهم در بسیاری از کشورها، از جمله ایران، است. حقوق بازنشستگان داری شرایط خاصی است، به طور مثال سن و سابقه کاری وی بر مبلغ حقوق بازنشستگان تاثیر گذار است.حقوق بازنشستگان همانند حقوق سایر افراد هر ساله مقداری افزایش می یابد.جدیدترین اخبار در رابطه با حقوق بازنشستگان را از سایت خبر آزاد پیگیری نمایید.

مرکز روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد: پرداخت ۲۵درصد مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در سال جاری و همزمان با افزایش سالانه مستمری‌ها در احکام بازنشستگان اعمال شده و در عمل متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به طور کامل صورت گرفته و از ابتدای سال جاری به تمام مشمولان در حال پرداخت است.

این سازمان در پاسخ به تذکر علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، مبنی بر پرداخت ۲۵ درصد مابه‌التفاوت مستمری بازنشستگان، اعلام کرد: بر اساس بند (ب) ماده (۱۲) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کل کشور، مقرر شده است، سازمان تأمین‌اجتماعی مطابق قوانین مربوطه در طول اجرای قانون برنامه، حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران را متناسب‌سازی کند.

حقوق بازنشستگان

خبر خوش یک مسئول درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز ارائه خدمات جدید جبران هزینه خسارت درمان بازنشستگان کشوری در قالب طرح اختیاری خبر داد و گفت: ثبت نام اینترنتی از اول تا پایان مردادماه ادامه خواهد داشت.

ترکی ادامه داد: با درنظر گرفتن نیاز درمانی جامعه ذینفعان صندوق بازنشستگی کشوری، ما برای اولین بار در کنار طرح اصلی قرارداد جبران هزینه خسارت درمان که درحال اجرا است، طرح اختیاری را نیز اجرا می کنیم.

وی افزود: این طرح می تواند به حذف طرح های بیمه اکمل و یکپارچه سازی خدمات بیمه درمان در قالب یک طرح جدید کمک کند.

ترکی اذعان کرد: حذف محدودیت سقف پرداخت از همه خدمات بستری و اعمال جراحی، حذف محدودیت سقف پرداخت برای تأمین داروی بیماران خاص و حذف محدودیت سقف در برخی خدمات تشخیصی گران‌قیمت در هردو طرح اصلی و اختیاری ارائه شده است.

وی ادامه داد: برای نخستین بار، پرداخت هزینه خسارت درمان مربوط به خدمات دندانپزشکی و داروی بیماران غیرخاص نیز در طرح جدید اختیاری پیش بینی شده است.

ترکی تصریح کرد: سرانه سهم مشارکت مشمولین برای بهره مندی از طرح اختیاری مبلغ ۲۰۵هزار تومان برای هر نفرتعیین شده است.

همچنین ترکی در این جلسه روسای کانون‌های بازنشستگان کشوری استان کردستان با بیان مشکلات و مطالبات خود از جمله معیشت، مشکلات مرتبط با بیمه تکمیلی، حق مناطق جنگی، خدمات بیمه آتیه سازان حافظ، پرداخت وام‌های ضروری، صدور حکم رتبه‌بندی معلمان، اشتغال فرزندان، تجدید نظر در پرداخت عیدی به بازنشستگان، افزایش سنوات حقوقی بر اساس تورم، پرداخت معوقات، تخصیص اعتبار لازم برای تاسیس خانه امید، در اختیار گذاشتن اماکن ورزشی برای بازنشستگان، از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری خواستار حمایت جدی از بازنشستگان شدند.

در پایان با تأکید بر اجرای دقیق برخی موارد، پس از بحث، تبادل نظر و طرح پیشنهاداتی از سوی حاضرین، تصمیمات لازم در راستای تحقق اهداف برگزاری جلسه اتخاذ شد و مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ضمن شنیدن مشکلات بازنشستگان حاضر در جلسه دستور رسیدگی به مشکلات مطرح شده بر اساس قوانین و دستورالعمل‌های موجود را صادر کرد.

همچنین مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز ارائه خدمات جدید جبران هزینه خسارت درمان بازنشستگان کشوری در قالب طرح اختیاری خبر داد و گفت: این طرح می تواند به حذف طرح‌های بیمه اکمل و یکپارچه سازی خدمات بیمه درمان در قالب یک طرح جدید کمک کند.

 مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و هیات همراه، مدیر صندوق بازنشستگی استان کردستان، روسا و مسئولین کانون‌های بازنشستگی، نشست هم اندیشی جهت ارتقای ارائه خدمات رفاهی، گردشگری، درمانی و بررسی مشکلات، مطالبات و دغدغه‌های بازنشستگان این استان در محل سالن جلسات هتل جهانگردی سنندج برگزار شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در این جلسه هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی را ایجاد همگرایی بین مجموعه دستگاه‌های اجرایی، صندوق بازنشستگی کشوری و مسئولان کانون‌های بازنشستگی برای رفع برخی مشکلات و ناهماهنگی‌ها برشمرد و بر لزوم تعامل و تشریک مساعی میان این مجموعه تاکید کرد.

ترکی با بیان اینکه کانون‌های بازنشستگی یکی از ارکان اصلی حوزه تصمیم‌سازی هستند ادامه داد: با همدلی از این ظرفیت استفاده می‌کنیم تا بتوانیم مشکلات این قشر را احصاء و رفع کنیم.

وی با بیان اینکه «در حال حاضر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در سطح کشور تحت پوشش این صندوق هستند» افزود: وظیفه ذاتی ما ارائه خدمات مناسب به این افراد است.

وی مشکلات و دغدغه صندوق بازنشستگان کشوری را میراث پنج دهه گذشته بیان کرد و گفت: چالش ها و مشکلات کنونی محدود به چند سال نیست، بلکه در دهه‌های گذشته روی هم انباشت شده و حال به بحرانی برای صندوق تبدیل شده است، لذا به شکل عمیق و ریشه‌ای باید بررسی و برطرف شود.

ترکی بیان کرد: صندوق بازنشستگی کشوری دغدغه‌های زیادی دارد و باید با چاره اندیشی اساسی نظام بیمه‌ای و بیمه‌گری را اصلاح کرد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری فلسفه وجودی صندوق‌های بازنشستگی در سطح کشور را عمل به وظیفه اصلی شامل تامین معیشت، همسان سازی حقوق، مشکلات رفاهی و بهداشت و درمان بازنشستگان برشمرد و افزود: با توجه به شرایط موجود خصوصا در استان های مرزی کشور همچون کردستان در حال پیگیری این مهم هستیم.

به گفته وی، باید با استفاده از ایده‌های جدید، صندوق بازنشستگی را از بحث حاکمیتی خارج کرده و به امور سهامداری وارد کنیم تا بازنشستگان سهامداران صندوق باشند.

ترکی تصریح کرد: در بحث گردشگری با توجه به تناسب هر استان و ظرفیت‌های موجود، برنامه‌های جدیدی داریم و مطابق با برنامه جهت تحقق اهداف تعیین شده گام برمی‌داریم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، وی موضوع متناسب سازی حقوق را از مطالبات جدی بازنشستگان عنوان کرد و گفت: رقمی بالغ بر ۹هزار میلیارد تومان در قانون بودجه ۱۴۰۱ برای این موضوع درنظر گرفته شده بود که دولت سهام شرکتی را برای این موضوع به صندوق واگذار کرد و ما در تلاشیم با نقد شدن این سهام، متناسب سازی را عملیاتی کنیم.

از مجموع ۱۸۵ شرکت زیرمجموعه صندوق بازنشستگی فقط ۱۷ شرکت سوددهی دارند!

ترکی با اشاره به اینکه ۱۸۵ شرکت زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری هستند که به منظور ایجاد درآمد پایدار تاسیس شده‌اند، گفت: از این تعداد فقط ۱۷ شرکت سوددهی دارند و برخی هزینه‌ها را جبران می‌کنند و مابقی هیچ منبع درآمدی برای صندوق ندارند.

وی با ذکر اینکه بزرگترین دغدغه امروز خانواده‌ها اشتغال فرزندان است تصریح کرد: در حال جمع آوری آمار فرزندان بیکار بازنشستگان هستیم و در شرکت‌ها، نهادها و موسسات زیرمجموعه خود اولویت را به اشتغال فرزندان بازنشسته داده‌ایم.

وی فراهم نمودن امکانات رفاهی، ورزشی و فرهنگی برای این قشر و خانواده‌های آنان در راستای مشارکت اجتماعی و توسعه فعالیت‌های جامعه محور متناسب با نیازها را ضروری بیان کرد.

مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری به صدور کارت سفر مخصوص بازنشستگان تا ماه آینده اشاره کرد و افزود: در این ارتباط نیز بازنشستگان می‌توانند از تسهیلات در نظر گرفته شده در قالب این کارت اعتباری از خدمات سفر بهره‌مند شوند.

ترکی با بیان اینکه تاسیس تعاونی‌ها مهمترین راهکار و اقدام مشارکتی برای تقویت درآمد بازنشستگان است، اضافه کرد: با توجه به پایین بودن حقوق بازنشستگان طبق شاخص‌ها با استفاده از ظرفیت های سرمایه گذاری موجود دراستان‌ها، علاوه بر درآمدزایی می تواند اشتغال لازم را برای فرزندان بازنشستگان که از دغدغه مهم این قشر فهیم و مهم جامعه است فراهم کند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بیان کرد: ۲۷۰ هزار میلیارد تومان در سال به بازنشستگان پرداخت می شود که سرانه حدود ۱۰ میلیون تومان است.

حقوق بازنشستگان

اطلاعیه مهم درباره افزایش حقوق بازنشستگان در تابستان

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: باید حقوق بازنشستگان به ویژه آن دسته از بازنشستگانی که دریافتی کمی دارند، در بودجه سال آینده افزایش پیدا کند.در تعریف مستمری یا حقوق بازنشستگان به زبان عامیانه ، می توان گفت ، مقدار پولی است که ماهانه ، به طور مستمر و تا پایان عمر ، به افراد دارای شرایط بازنشستگی مندرج در قانون تامین اجتماعی و قانون مدیریت خدمات کشوری و بر اساس احکام جدید بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی ، تعلق می گیرد.

اصلاح تصویب‌نامه موضوع تعیین ضریب حقوق کارمندان، اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، قضات و بازنشستگان کشوری و لشکری در سال ۱۴۰۲ ابلاغ شد.

هیئت وزیران در جلسه اول مرداد ۱۴۰۲ به پیشنهاد شماره ۱۷۲۵۷۹/۵۱۰۳۹ مورخ ۲۸ تیر ۱۴۰۲ معاونت حقوقی رییس جمهور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب نامه شماره ۳۶۰۷/ ت ۶۱۱۲۴ هـ مورخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ به شرح زیر اصلاح کرد.

۱- در بند (۳) بعد از واژه «افزایش» واژه «ضریب» الحاق میشود.

۲- بند (۵) به شرح زیر اصلاح و تبصره‌های (۱) و (۲) آن به قوت خود باقی و متن زیر به عنوان تبصره (۳) به بند مذکور الحاق می‌شود.

۵ -در اجرای جزء (۴) بند (الف) تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور حداقل حقوق و مزایای مستمر شاغلان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و حداقل حقوق سایر حقوق بگیران حداقل حقوق بازنشستگان و وظیفه بگیران مشمول صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح و سایر صندوق‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی به میزان بیست درصد (۲۰) افزایش یافته و به شرح زیر تعیین میشود:

الف- برای کارمندان دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و سایر مشمولان قانون مزبور و نیز بازنشستگان و وظیفه بگیران مشمول صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح و سایر صندوق‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی به میزان بیست و نه میلیون و ششصد و پنجاه و هشت هزار (۲۹.۶۵۸.۰۰۰) ریال

ب- برای کارمندان مشمول قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت به میزان شانزده میلیون و سی و چهار هزار و چهارصد (۱۶.۰۳۴۴۰۰) ریال

تبصره -۳ در هر صورت رعایت حداقل مبلغ حکم کارگزینی موضوع بند (۶) این تصویب نامه در خصوص کارکنان رسمی، پیمانی، قرارداد کار معین (مشخص) و کارکنان طرح خدمت پزشکان و پیراپزشکان در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی الزامی است.

۳- بند (۶) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

الف- در ابتدای بند مذکور عبارت در اجرای جزء (۱) بند (الف) تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور» الحاق میشود.

ب- عبارت «حداقل مبلغ حکم کارگزینی یا قرارداد افرادی که در سال جاری استخدام یا در قالب قرارداد کار معین (مشخص) یا طرح خدمت پزشکان و پیراپزشکان در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به کارگیری میشوند هفتاد میلیون (۷۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال تعیین میشود.» حذف میشود.

پ- در تبصره (۱) بند یاد شده، عبارت و صرفاً در محاسبه پاداش پایان خدمت موضوع بند (هـ) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور و ذخیره مرخصی استحقاقی در زمان بازنشستگی احتساب می‌شود.» حذف می‌گردد.

قانون رتبه‌بندی معلمان با هدف افزایش کیفیت در مدارس کشور و حمایت بیشتر از معلمان با شاخص‌هایی همچون توانمندی بیشتر در تدریس، ارتباط با دانش‌آموزان و ... از 31 شهریور 1400 اجرا شد.

در مجموع 960 هزار نفر از معلمان مشمول رتبه‌بندی شدند و معلمان در رتبه‌های آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب معادل رتبه‌های 1، 2، 3، 4 و 5 گروه بندی شدند.

با وجود اجرای رتبه‌بندی برای معلمان شاغل اما این موضوع برای معلمان بازنشسته سال 1400 و 1401 محقق نشده بود.

طبق اعلام صندوق بازنشستگی کشوری، اجرای رتبه‌بندی برای 63 هزار معلم بازنشسته سال 1400، 51 هزار بازنشسته سال 1401 و 80 هزار بازنشسته سال 1402 حدود 5 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است و سازمان برنامه و بودجه تعهد داده تا دو ماه آینده کل مبلغ را وصول کند تا قبل از شهریور، رتبه‌بندی معلمان بازنشسته اجرا شود.

در همین ارتباط، محمد وحیدی؛ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به تسنیم گفت: آموزش و پرورش بابت بازنشستگان سال 1400 و 1401 حدود 4300 میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی کشوری بدهکار بود که این بدهی پرداخت شده است.

وی افزود: در سال 1402 به صورت ماهانه، سهم صندوق بازنشستگی برای معلمان شاغل واریز می‌شود و نگرانی بابت بازنشستگی آنها وجود ندارد.

حقوق بازنشستگان

حقوق بارنشستگان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه بدهی آموزش و پرورش بابت رتبه‌بندی معلمان بازنشسته به صندوق بازنشستگی کشوری تسویه شده است، گفت: صندوق بازنشستگی کشوری حکم رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته از 31 شهریور 1400 به بعد را با لحاظ رتبه‌بندی صادر می‌کند تا بتوانند از مزایای آن در حقوق خود بهره‌مند شوند.

وحیدی درباره پرداخت معوقات رتبه‌بندی 6 ماهه دوم سال 1400 معلمان شاغل بیان کرد: آموزش و پرورش می‌گوید درخواست را ارائه کرده اما سازمان برنامه و بودجه این مبلغ را پرداخت نکرده است./تسنیم

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.