کار سخت ریکرو در بازی‌های آسیایی/ کامپوند تیمی و میکس شانس اول مدال آوری تیراندازی با کمان

کد خبر: 854223

تیم ملی تیراندازی با کمان ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی به دنبال تکرار اتفاقات خوب اینچئون است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، شاید بتوان گفت که تیراندازی با کمان یکی از آن دسته از رشته‌ها است که در این سال‌ها بیشتر از اینکه درگیر مدال آوری و درخشش در آسیا و جهان باشد، با حواشی ناشی ار موضوعات مدیریتی دست به گریبان بود به طوری که به جای طی کردن پله‌های موفقیت با سرعت به سمت سقوط حرکت کرد و افت نتایج کمانداران و عملکرد آنها در رویدادهای مختلف گواه این ادعا است.

تکرار ماجرای برکناری کریم صفایی از ریاست فدراسیون و تعلیق تیراندازی با کمان ایران توسط فدراسیون جهانی و چگونگی حضور محمدعلی شجاعی در فدراسیون و اداره آن توسط یک مدیر چند شغله و پر مشغله موضوعی است که بارها تکرار شده و تاثیر این اتفاقات بر افت تیراندازی با کمان مورد بررسی قرار گرفته و بازگویی آن لازم نیست.

روزهای سخت تیراندازی با کمان و دوری رئیس وقت فدراسیون به دلیل حضور در استانداری اصفهان و رها شدن امور و تصمیم گیری‌های ضعیف افراد حاضر در فدراسیون تیراندازی با کمان را تا لبه پرتگاه برد و همه اهالی این رشته منتظر اقدامی از سوی وزارت ورزش بودند چرا که چیزی جز ثبات مدیریتی در این برهه زمانی و در آستانه بازی‌های آسیایی نمی‌توانست کمکی به این رشته کند.

بالاخره 18 اردیبهشت ماه و در فاصله 3 ماه مانده تا بازی‌های آسیایی ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست در دست هم دادند تا انتخابات فدراسیون برگزار شود تا شاید شوک مدیریتی و تغییر بتواند به داد این رشته برسد. در انتخابات اردیبهشت ماه شعبانی‌بهار سکان هدایت تیراندازی با کمان را در دست گرفت تا پای در میدان مدیریت سختی بگذارد و در روزهای کوتاه باقیمانده تا بازی‌های آسیایی حماسه اینچئون را تکرار کند؛حماسه‌ای که اینبار با خون جگر تکرار خواهد شد.

از اینچئون تا جاکارتا، فاصله از زمین تا آسمان

تیم ملی تیراندازی با کمان در دوره گذشته بازی‌های آسیایی در بخش انفرادی توسط اسماعیل عبادی در کامپوند به مدال طلا رسید، مدالی که نخستین مدال طلای تیراندازی با کمان در ادوار بازی‌های آسیایی لقب گرفت. تیم کامپوند مردان هم در این رقابت‌ها به مدال نقره رسید تا با این نتایج تیرکمان نقش مهمی در جایگاه کاروان ایران داشته باشد.

با نتایج کمانداران در دوره قبل همه انتظار داشتند تا جاکارتا آوردگاه دیگری باشد تا نمایندگان ایران در آن بدرخشند اما میزبان این دوره از بازی‌ها با حذف بخش انفرادی کامپوند یکی از شانس‌های مدال طلا را از کاروان ایران گرفت.

حالا و با این شرایط کامپوند تیمی مردان شانس اول مدال آوری هستند. در میکس تیم هم می‌توان شانس مدال را برای ایران در نظر گرفت اما در تیمی بانوان کار کمی سخت است و با توجه به رقبای آسیایی باید برای کسب مدال کمی هم به چاشنی شانس امید داشت.

تک سهمیه ریکرو بانوان برای حضور در جاکارتا و زنگ خطری که به صدا در آمد

کمیته ملی المپیک و در کنار آن وزارت ورزش در حالی تعداد سهمیه هر رشته در بازی‌های آسیایی اندونزی را مشخص کردند، که بررسی نتایج اخیر و شانس مدال‌آوری در کنار سایر موضوعات مورد بررسی قرار گرفت. نتایج سال‌های اخیر ریکرو و همچنین ناکامی در کسب سهمیه المپیک توسط ملی پوشان و کسب تک سهمیه زهرا نعمتی پس از حضور در اردوی تیم ملی از یک سو و نتایج اخیر این تیم میادین مدال آوری فاکتور مدال آوری این رشته در جاکارتا را کم رنگ کرد و در نهایت 4 سهمیه برای ریکرو مردان و یک سهمیه برای ریکرو بانوان در نظر گرفته شد.

شعبانی‌بهار از بدو ورودش به فدراسیون تلاش کرد تا در ابتدا کادر سرپرستی کاروان را برای افزایش سهمیه بانوان متقاعد کند اما با عملکردی که بانوان در مسابقات اخیر داشتند، توجیهی برای افزایش سهمیه وجود نداشت و همان یک سهمیه نصیب بانوان شد. بازگشت دوباره زهرا نعمتی به تیم ملی

با حضور شعبانی‌بهار در راس فدراسیون و در نهایت مذاکرات وی با زهرا نعمتی، زمزمه‌های بازگشت دوباره وی به تیم ملی به گوش رسید و همه احتمال دادند که تک سهمیه ریکرو بانوان در جاکارتا به نعمتی داده خواهد شد اما شعبانی‌بهار عنوان کرد که مسابقات انتخابی و رکورد ها تعیین کننده خواهد بود و اگر نعمتی در انتخابی موفق نباشد این سهمیه به بهترین فرد و بهترین رکورد تعلق می‌گیرد و در نهایت مسابقات انتخابی برگزار و نعمتی با ثبت بهترین امتیاز به عنوان تنها نماینده ریکرو ایران راهی جاکارتا خواهد شد.

زهرا نعمتی در بازی‌های پاراآسیایی 2010 گوانگجو موفق به کسب مدال برنز شد و در پاراآسیایی 2014 اینچئون مدال طلای انفرادی را به خود اختصاص داد و اینبار در جاکارتا نخستین حضور خود را به عنوان تنها نماینده ریکرو بانوان تجربه خواهد کرد.

کار سخت کمانداران در جاکارتا

ملی‌پوشان کشورمان در حالی راهی اندونزی خواهند شد که اصلی‌ترین رقبای جهان را در قاره آسیا پیش رو دارند و همین امر و حضور کشورهای کره، هند، چین تایپه، ژاپن و قزاقستان سطح بازی‌ها را فراتر از قاره آسیایی و در سطح جهانی کرده است. همچنین توزیع سهمیه المپیک 2020 در میکس ریکرو بر اهمیت این رقابت‌ها افزوده است.

در بخش کامپوند هم حذف بخش انفرادی که شانس اصلی کسب مدال ایران‌ محسوب می شد، باعث شده است تا نتوان به صورت قاطع در مورد رنگ و یا تعداد مدال ایران اظهار نظر کرد اما می‌توان گفت که کسب سکو در بخش تیمی دور از دسترس نیست اما رسیدن به مدال طلا سخت خواهد بود. اعلام‌ترکیب نهایی کمانداران با حضور چهره‌ای جوان در جمع اعزامی‌ها تیم ملی تیروکمان در بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا با 13 کماندار یعنی زهرا نعمتی، صادق اشرفی، میلاد وزیری، امین پیرعلی و عرفان ارژنگی پور (جوان‌20 ساله و مستعد) در ریکرو زنان و مردان و اسماعیل عبادی، مجید قیدی، امیر کاظم‌پور، نیما محبوبی، پریسا براتچی، فرشته قربانی، مینو عابدی و راحله فارسی در کامپوند زنان و مردان راهی اندونزی خواهد شد. طبق برنامه مسابقات کمانداران از 30 مرداد تا 6 شهریور در ریکرو تیمی و انفرادی زنان و مردان، کامپوند تیمی زنان و مردان و میکس ریکرو و کامپوند شانس خود را برای کسب مدال امتحان می کنند. انتهای پیام/

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد