باقری معتمد بازیچه مخالفان فدراسیون تکواندو شد
باقری معتمدی هنوز هم سرمایه تکواندو ایران است و میتواند با یک تصمیم منطقی پای در جادهای جدید بگذارد و به جای مهاجرت در سالیان پایانی دوران ورزش خود به جوانان تشنه یادگیری کمک کند.
سایت هواداران تکواندو: محمد باقریمعتمد به عنوان یار کمکی به تیم ملی تکواندو آذربایجان پیوست. این خبری بود که در فاصله چند روز به آغاز مسابقات فینال گرندپری و جامجهانی در رسانهها منتشر و در نگاه اول باعث تعجب هواداران تکواندو شد.
در حالی که هنوز حملات سرمربی سابق تیم ملی تکواندو بعد از پایان المپیک لندن به معتمد یادمان نرفته است این خبر از وقوع توافقاتی جدید میان استاد و شاگرد سابق میداد. اینکه چه اتفاقاتی دشمنان دیروز را تبدیل به دوستان امروز تبدیل و نظر مهماندوست را بعد از چرک خواندن مدال معتمد در المپیک لندن به همکاری با او در تیم ملی آذربایجان تغییر داده است، مسئلهای نیست که ما قصد بررسی آن را داشته باشیم. حتی قصد نداریم از بیاطلاعی رضا مهماندوست به عنوان یکی از بزرگترین مربیان تکواندو حال حاضر دنیا نسبت به ممنوعیت استفاده از معتمد با توجه به حضور ایران در جامجهانی نیز صحبت کنیم بلکه قصد داریم از تیشهای که معتمد برداشته است و قصد دارد به ریشه خود بزند، صحبت کنیم...
اینکه محمد باقریمعتمد که در کلکسیون افتخاراتش تمامی عناوین مهم دنیای تکواندو دیده میشود، چگونه در سن 31 سالگی به این نتیجه میرسد که باید آینده ورزشی خود را در کشور دیگری جستجو کند برای ما مهم و جای تعجب است. معتمد اعتقاد دارد بعد از المپیک لندن و مصدومیتی که برای او پیش آمد رفتار مسئولان فدراسیون تکواندو با او تغییر و کملطفیهایی در حق او صورت گرفت که این بخش از صحبتهای قهرمان خوش اخلاق تکواندو ایران جای تعمق دارد. در اینکه قهرمانی مانند معتمد با توجه به افتخارآفرینیهای فراوان برای کشورمان نیاز به توجه بیشتر دارند شکی نیست اما به راستی قهرمانان ما نیز با به پایان رسیدن دوران قهرمانی خود به راحتی کنار میآیند؟ معتمد خود بهتر میداند حتی با وجود کملطفیهایی که او از آنها صحبت میکند و در برخی موارد نیز حق با اوست، باز هم دربهای تیم ملی به روی او بسته نبود. معتمد سالیان اخیر چه در انتخابی تیمهای ملی و چه در مسابقاتی که فرصت حضور در انها را پیدا کرد نشانی از گذشته پرفروغش نداشت. چرا قهرمانی در حد محمد باقری معتمد برای چند سال حضور بیشتر در میادین قهرمانی حاضر است حاصل چندین سال زحمات خود در تیم ملی را زیر پا بگذارد و برای کشور دیگر به میدان برود. بر فرض اینکه معتمدی که در سالیان اخیر نشان داده است به پایان خط نزدیک شده است در یک سال اخیر مجددا به دوران اوج خود بازگشته باشد اما باز هم به هیچ وجه قابل تصور نخواهد بود که معتمد در المپیک ژاپن و در 34 سالگی توانایی افتخارآفرینی داشته باشد. اینکه برخی دوستان به ظاهر منتقد برای فشار بر فدراسیون تکواندو جهت رفتن احتمالی معتمد از ایران، او را دستمایه خود قرار بدهند و با بیش از یک دهه دوران افتخارآفرینی او برای تیم ملی بازی کنند به هیچ وجه انسانی و اخلاقی نیست. این دوستان که معتقدند هستند معتمد هنوز توانایی افتخارآفرینی را دارد چرا به جای دوستی خاله خرسه با این قهرمان و تشویق به او رفتن از ایران، از او نمیخواهند حق خود را در داخل کشور بگیرد. کسانی هم که معتقد هستند حق معتمد در سالیان اخیر تضیع شده است چرا نتایج مسابقات انتخابی آخری که او حضور داشته را بررسی نمیکنند و ازجوانانی که با شکست معتمد در انتخابیها تواناییهای خود را نشان دادند صحبت نمیکنند . این حقیقت ورزش است که با حضور جوانان، بزرگان به پایان خط رسیده باید راه را برای آنها بازکنند و به فکر خداحافظی با آبرو از دنیای ورزش باشند. همانطور که یک روز باقری معتمد جوانان، حق خود را برای حضور در تیم ملی گرفت در حال حاضر نیز جوانان مانند ابوالفضل یعقوبی و حتی بهنام اسبقی که خود سالیان پشت سر معتمد مانده بود در وزن او حضور دارند که شرایطی بهتر از این قهرمان دارند. باقری معتمدی هنوز هم سرمایه تکواندو ایران است و میتواند با یک تصمیم منطقی پای در جادهای جدید بگذارد و به جای مهاجرت در سالیان پایانی دوران ورزش خود به جوانان تشنه یادگیری کمک کند. حیف است سالیان بعد وقتی صحبت از باقریمعتمد میشود علاقمندان به ورزش به جای به یاد آوردن دوران دلاوری و افتخارآفرینی او تصویری از لجبازی و تصمیم احاسیاش برای مهاجرت و احتمالا ناکامی به یاد بیاورند.
دیدگاه تان را بنویسید