دلایل ناکامی حمید سوریان در المپیک

کد خبر: 556520

سرمربی ایرانی تیم ملی کشتی فرنگی مراکش در تحلیل خود از روز نخست کشتی المپیک، به دلایل ناکامی سوریان اشاره و تاکید کرد کرد تنها فاکتور بی تاثیر در کسب مدال المپیک شانس است.

خبرگزازی مهر: علاوه بر اعضای کادر فنی و تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان، حسن رنگرز یکی دیگر از ایرانیان حاضر در مسابقات کشتی المپیک ریو است. وی که چند عنوان قهرمانی برای کشتی فرنگی ایران به دست آورد، حدود دو سال پیش هدایت تیم ملی کشتی فرنگی مراکش را بر عهده گرفت و حالا به عنوان سرمربی این تیم در المپیک ریو هم شرکت کرده است.

رنگرز در روز نخست مسابقات کشتی فرنگی المپیک و به خصوص در مبارزات مقدماتی، مبارزه حمید سوریان و سعید عبدولی را از نزدیک تماشا کرد، بر همین اساس وی در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به ریودوژانیرو در مورد عملکرد حمید سوریان و سعید عبدولی در روز نخست مسابقات کشتی و به خصوص شکست شان در مبارزه اول و همچنین قرعه دو فرنگی کار دیگر کشورمان توضیح داد.

حسن رنگرز در این گفتگو اظهار داشت: المپیک سخت ترین میدان و رویداد ورزشی در جهان است، برای صحبت درباره عملکرد سوریان و عبدولی هم باید به چند نکته توجه داشت و اول اینکه فارغ از نتیجه ای که توسط این دو به دست آمد و نتایجی که توسط دیگر کشتی گیران مان کسب می شود، کادر فنی تیم ملی ایران فرصت کوتاهی برای آماده سازی نفرات داشت.

وی با بیان اینکه ١٠ ماه زمان ایده‌آلی برای کسب نتیجه در المپیک نیست، خاطرنشان کرد: نکته بعد اینکه کشتی فرنگی ایران طی چهار سال گذشته روند سازنده ای در پیش نگرفت، همان تیمی که به المپیک لندن اعزام شد در ریو نیز حاضر است با این تفاوت که شرایط سنی شان بالا رفته و قوانین هم تغییر کرده است.

رنگرز در ادامه مطرح کردن دلایل عملکرد نه چندان قابل قبول فرنگی کاران ایران در روز نخست المپیک ریو گفت: نکته سوم عدم ثبات در کادر فنی بود، طی چهار سال گذشته ٦ مربی در تیم ملی فرنگی حضور داشتند.

سرمربی ایرانی تیم ملی کشتی فرنگی مراکش در بخشی از صحبت هایش به شرایط کلی حمید سوریان اشاره کرد و یادآور شد: حمید طی چهار سال گذشته روزهای پر فراز و نشیبی طی کرد، وزن کم کردن های متوالی در چندماه اخیر قطعا روی عملکرد او تاثیر داشت، با همه اینها من با قاطعیت می گویم اگر سوریان به حریفی جز کشتی گیر ژاپنی در دور اول برخورد می کرد، شرایط ایده آلی پیدا می کرد.

وی در این رابطه ادامه داد: سوریان طی چند سال گذشته همواره در مصاف با ژاپنی ها آسیب پذیر نشان داده است، سبک کشتی سوریان با ژاپنی ها خیلی همخوانی ندارد. در حالیکه مبارزه اول او با یک ژاپنی بود؛ اتفاقا کشتی گیر ژاپنی با آمادگی بالایی هم در مسابقات شرکت کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به ریودوژانیرو، حسن رنگرز در ادامه این گفتگو به سعید عبدولی اشاره کرد و گفت: سعید بی نهایت خوب جنگید، حریف دانمارکی اش که در مبارزه اول به او باخت، از بهترین های وزن ٧٥ کیلو است. با این حال عبدولی مقابل او شایسته پیروزی بود؛ داور نباید به سرعت به عبدولی اخطار و به حریفش امتیاز می داد.

وی با بیان اینکه در مرحله شانس مجدد کار حمید سوریان به مراتب سخت تر از سعید عبدولی بود، اظهار داشت: سخت است کشتی گیر سبک وزن مانند سوریان ١٢ سال در سطح اول دنیا و در شرایط ایده آل باشد. سوریان در این ١٢ سال به جز یکی دو بار ، سایر مسابقات را با طلا تمام کرد.

ملی پوش پیشین کشتی فرنگی ایران همچنین در مورد قرعه حبیب الله اخلاقی و بشیر باباجان زاده که باید در دومین روز مسابقات کشتی المپیک روی تشک بروند، تصریح کرد: باباجان زاده در دور اول با حریف چینی روبرو می شود که طی سال های گذشته رشد خوبی داشته و شاهد عملکرد مناسبی از او بودیم. باباجان زاده اگر این کشتی گیر را شکست دهد در مراحل بالاتر رقیبان قدرتمندی دارد، این موضوع در مورد حبیب الله اخلاقی هم صدق می کند.

وی افزود: در وزن ٨٥ کیلوگرم به جز کشتی گیر اوکراین تقریبا همه حریفان خوب در یک سمت هستند.

رنگرز همچنین در مورد تیم ملی کشتی فرنگی مراکش و حضور این تیم در المپیک ریو به خبرنگار مهر گفت: کسب سهمیه برای مسئولان کشتی فرنگی مراکش خوب بود، هدف آنها تنها کسب سهمیه بود که به آن رسیدیم، به هر حال المپیک میدانی است که برای موفقیت در آن باید هشت سال کار مداوم و تعریف شده انجام داد. در المپیک تنها چیزی که در کسب مدال تعیین کننده نیست، شانس است.

قهرمان پیشین کشتی فرنگی ایران افزود: باید برای همه کارها برنامه داشت، هیچ چیز در المپیک اتفاقی رخ نمی دهد، در روز اول برخی قهرمانان المپیک لندن شکست خوردند، در المپیک اینگونه اتفاقات زیاد رخ می دهد و به همین دلیل باید برنامه داشت.

حسن رنگرز در پایان در مورد وضعیتش در تیم ملی مراکش گفت: به احتمال زیاد بعد از اتمام المپیک برمی گردم چون قراردادم تا پایان این المپیک است، آنها مصر هستند من تا المپیک ٢٠٢٠ بمانم اما به دلیل شرایط خانوادگی بعید می دانم. مراکش و مصر این قابلیت را دارند که با سرمایه گذاری و کار جدی در المپیک موفق باشند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد