اجرای سرود ۴۰ هزار نفری در چهلمین طلیعه انقلاب
حجتالاسلام ارزانی از اجرای سرود ۴۰ هزار نفری اعضای کانونهای مساجد در ۴۰۰ نقطه کشور در روز ۱۲ بهمن خبر داد.
خبرگزاری تسنیم: حجتالاسلام حبیبرضا ارزانی دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور از اجرای سرود ۴۰ هزار نفری اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد در ۴۰۰ نقطه کشور به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: ۵ کمیته فنی و هنری، ارتباطات و اطلاعرسانی، ساماندهی و شبکهسازی، پشتیبانی و کمیته اجرایی و هماهنگی امور استانها در ستادعالی شکل گرفته که کار برنامهریزی این رویداد را بر عهده دارند.
حجتالاسلام ارزانی با اشاره به ظرفیت و پتانسیل گروههای سرود کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: بیش از یک هزار گروه سرود در سامانه (جشنوارههای جوانان مساجد) ثبتنام شدهاند و در بانک اطلاعات کانونها ساماندهی شده و هویت دارند. قرار است این گروه ۴۰ هزار نفری بچههای مسجدی در روز ۱۲ بهمن در تمامی مراکز استانها، برخی شهرستانهای منتخب و روستاهای ویژه به اجرای برنامه بپردازند.
وی افزود: در این روز سرود «خمینیای امام» با همان ملودی و تغییری در سبک شعر، مناسب با روحیات جوانان امروز و پیشرفتهای کشور و لبیک به منویات رهبری اجرا میشود. سرود دومی که این گروهها اجرا میکنند، سرودی به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب است که شعر و ملودی آن ساخته شده است. امسال روز ۱۲ بهمن مصادف روز جمعه است، با توجه این موضوع و همافزایی و هماهنگی که با شوراهای هماهنگی تبلیغات اسلامی در استانها صورت گرفته هریک از این گروهها در مکانهای شاخص هر استان به اجرای برنامه میپردازند.
حجتالاسلام ارزانی گفت: در استانهای هرمزگان، آذربایجانشرقی، یزد، اصفهان، فارس، تهران و خراسان رضوی که ظرفیت و توانمندی گروههای سرود به طور ویژه و خاص است، به عنوان مثال، گروههای هرمزگان در «ناو جماران»، یزد در میدان «امیر چخماق»، خراسان رضوی در حرم مطهر علی بن موسی الرضا (ع)، در اصفهان میدان امام (ره) سرودهای انقلابی را زمزمه میکنند.
دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور با بیان اینکه سرودهای حماسی در اوجگیری و پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشتهاند، گفت: این طرح به دنبال احیای روحیه انقلابی، نشاط ملی، امید به جامعه و به خصوص بر تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در تولید و حمایت از سرودهای انقلابی و جریانسازی آنها در جامعه شکل گرفته است. بعد از انقلاب اسلامی پرداختن به اشعار و سرودهای حماسی فراوان شده و اگر شعر مقاومت و دفاع مقدس در کشور ما اوج گرفته منشاء آن اشعار عاشورایی است.
وی با اشاره به اینکه سرودهای انقلابی امروز باید با آرمانها و دغدغههای محتوایی نظام همخوانی داشته باشد، گفت: اشعار و سرودهای انقلابی ما جلوهای از مضامین بلند عاشورا است، لذا باید جوانان و نوجوان ما این مفاهیم را درک کنند.
دیدگاه تان را بنویسید