نظر کلانتری درباره مصرف محصولات تراریخته
رئیس سازمان محیط زیست در حالی مدعی شده که "از دید محیط زیستی و سلامت، هیچ تحقیقی نشان نداده که محصولات تراریخته روی انسان اثر منفی دارد" که خود معترف به "خطرناک بودن مصرف و تولید محصولات تراریخته" است.
خبرگزاری تسنیم: رئیس سازمان محیط زیست در حالی مدعی شده که "از دید محیط زیستی و سلامت، هیچ تحقیقی نشان نداده که محصولات تراریخته روی انسان اثر منفی دارد" که خود معترف به "خطرناک بودن مصرف و تولید محصولات تراریخته" است.
عیسی کلانتری اخیراً در جلسه شورای ملی ایمنی زیستی مجدداً به دفاع تمامقد و البته بیمنطق از "محصولات دستکاری شده ژنتیکی" پرداخته و دوباره از برخی رسانهها به دلیل نقد محصولات تراریخته، شکایت کرده است.
جالب اینکه کلانتری در اظهارنظری عجیب مدعی شده که "هیچ تحقیقی نشان نداده که محصولات تراریخته روی انسان اثر منفی دارد؟! " در حالیکه تا به امروز هم در داخل کشورمان و هم در عرصه بینالمللی، اساتید برجسته بیوتکنولوژی و رشتههای مرتبط، شواهد، قرائن و مستندات بیشماری را درباره عوارض و مخاطرات کشت و مصرف محصولات تراریخته ارائه کردهان
د و البته همین عوارض و مخاطرات منجر به ممنوعیت کشت این دسته از محصولات در ۲۹ کشور اروپایی شده است: آیا ۲۹ کشور اروپایی با ممنوعیت محصولات تراریخته «فناوریهراس» هستند درباره اظهارات اخیر عیسی کلانتری گفتنیها، بسیار زیاد است که در این مطلب قصد پرداختن به آنها را نداریم، اما یک تناقض عجیب در این اظهارنظر اخیر رئیس سازمان محیط زیست وجود دارد که خود میتواند نشانهای از برخی حقایق پسپرده باشد؛ بخوانیم: عیسی کلانتری در جلسه اخیر شورای ایمنی زیستی در حالی مدعی شده که "از دید محیط زیستی و سلامت، هیچ تحقیقی نشان نداده که محصولات تراریخته روی انسان اثر منفی دارد" که در انتهای اظهارات خود در همین جلسه تاکید کرده است: "فشارهای بیرویه بر منابع کشور از مصرف و تولید محصولات تراریخته، بسیار خطرناکتر است. " باید از جناب معاون رئیسجمهور و فردی که سکان سازمان محیط زیست کشور را در دست دارد، پرسید آیا معنای مستتر در صفت "خطرناکتر" که در این جمله خود به کار برده، اینگونه نمیشود که "مصرف و تولید محصولت تراریخته خطرناک است، اما از آن خطرناکتر، فشارهای بیرویه بر منابع کشور است! " حال با این اوصاف باید از آقای کلانتری پرسید که بالاخره مصرف محصولات تراریخته خطرناک است یا خطرناک نیست؟! اگر مصرف این محصولات برای انسان و دام، خطرناک است پس علت این همه دفاع بیمنطق وی از محصولات تراریخته چیست و چرا کلانتری پس از در دست گرفتن سکان سازمان محیط زیست، آن سازمان را تبدیل به محلی برای تجمع و رفتوآمد مدافعان تراریخته کرده است؟! اگر از نظر کلانتری مصرف این محصولات بیخطر است، پس علت بهکار بردن صفت "خطرناکتر" برای توصیف "فشار بر منابع کشور" در مقایسه با "خطر" مصرف و تولید محصولات تراریخته چیست؟!
دیدگاه تان را بنویسید