تغییر تیپ قوچ از سمنان تا شمال +تصاویر

کد خبر: 852243

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان از زیست یک سوم گونه‌های پستاندار ایرانی در منطقه حفاظت شده پرور شهرستان مهدیشهر خبر داد.

تغییر تیپ قوچ از سمنان تا شمال +تصاویر
خبرگزاری ایسنا: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان از زیست یک سوم گونه‌های پستاندار ایرانی در منطقه حفاظت شده پرور شهرستان مهدیشهر خبر داد. عباس دامنگیر اظهار کرد: از حدود ۱۶۴ گونه حیوانی پستانداری که در ایران زیست می‌کنند، ۵۲ گونه شامل، خرس، مارال، شوکا، قوچ، میش، کل و بز کوهی، آهو، پلنگ، گرگ، خوک و... در منطقه حفاظت شده پرور شهرستان مهدیشهر زیست می‌کنند.
وی با بیان اینکه منطقه حفاظت شده پرور با وسعت ۶۲ هزار و ۵۰۰ هکتار، در ۵۰ کیلومتری شمال مرکز استان واقع شده است، ادامه داد: گونه‌هاب غالب پستاندار در این منطقه، قوچ، میش، کل و بز کوهی است و طبق آمارگیری انجام شده، تعداد ۲۲۰۰ رأس نوشخوار کننده شامل کل و بز کوهی، قوچ و میش در منطقه حفاظت شده پرور روئیت شده است. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان از رویت گله‌های ۴۰۰ رأسی قوچ و میش در منطقه حفاظت شده پرور خبر داد و گفت: در منطقه کرور در منطقه حفاظت شده پرور که به "سرنگتی" ایران معروف است، منطقه اصلی زیست و کریدور عبوری قوچ و میش است که گله‌های ۴۰۰ رأسی از این گونه حیوانی در این منطقه دیده شده است. دامنگیر تصریح کرد: نایاب‌ترین گونه پستاندار در منطقه حفاظت شده پرور، شوکا و مارال است که می‌توان گفت: این دو گونه حیوانی در جنگل رودبارک منطقه حفاظت شده پرور احیا شده است.
وی همچنین از روئیت خرس به همراه سه توله در جنگل رودبارک منطقه پرور خبر داد و گفت: زمانی به ندرت یک قلاده خرس در این منطقه روئیت می‌شد، اما امروزه تصاویری از حضور یک قلاده خرس به همراه سه توله در این منطقه پرور تهیه و ثبت شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان ادامه داد: منطقه حفاظت شده پرور در شهرستان مهدیشهر ابتدا از یک منطقه صخره‌ای آغاز می‌شود، هر چه به سمت شمال پیشروی انجام می‌شود به تپه ماهور، دشتی و نهایتاً به وسعت جنگلی در قسمت شمال خواهیم رسید. هر چه به سمت شمال پیش روی کنیم تنوع گونه‌های گیاهی و جانوری در این زیستگاه تیپ به تیپ تغییر می‌کند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت