بهادری: سند ۲۰۳۰ در دولت قبل در مسیر اجرا بود
در گذشته خیلی شفاف و واضح به جای عمل به سند تحول بنیان آموزش و پرورش، مصوبات شورای انقلاب فرهنگی و ... در حوزه فرهنگی اجرای سند ۲۰۳۰ در دستور کار گرفته بود. حتی سرمایهگذاری و هزینه داده میشد تا نگاههای معکوس با گفتمان با نگاه انقلاب اسلامی زمینهسازی شود.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه یکی از حوزه های راهبردی، حوزه فرهنگ است گفت: در دولت قبل مسیر حرکت براساس سند ۲۰۳۰ بود و در عمل به جای مصوبات شورای فرهنگ سند ۲۰۳۰ ها در مسیر عمل قرار گرفته بود و هزینه هایی داده می شد.
علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت امروز در نشست فعالان فرهنگی، مردمی، رسانه ای و طلاب خراسان جنوبی اظهارداشت: آغاز دولت سیزدهم با چالش های بسیار همراه بود چرا که در دولت قبل چون راهبردها اشتباه بود مشکلاتی بسیاری را هم برای مردم و دولت به همراه داشت.
وی تصریح کرد: دولت باید اقدامات راهبردی را سرلوحه کار خود قرار می داد که یکی از آن ها برگشت به مسیر پیشرفت و دیگر مدیریت بحران های مقطعی ست.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه یکی از حوزه های راهبردی، حوزه فرهنگ است ادامه داد: با ابراز تاسف با این که در بیان علنی رهبری محرز شد که دولت قبل براساس سند ۲۰ ۳۰ حرکت می کرد اما در عمل به جای مصوبه های شواری فرهنگ عمومی این سند اجرایی می شد.
جهرمی بهادری اضافه کرد: اگر فرهنگ با سند ۲۰۳۰ می خواست ادامه یابد به طور حتم کلید به دست بیگانگان نه نخبگان ایرانی می افتاد اما در این دولت مسیر به کلی تغییر یافت.
وی به فاصله افتادن بین مردم و دولت در دولت گذشته اشاره کرد و افزود: این دولت در کنار مردم بودن را سرلوحه کارش قرار داد.
سخنگوی دولت ادامه داد: فضای مجازی نیز در دولت گذشته به گونه ای طراحی شد که زمین بازی رسانه ای توسط دشمن طراحی می شد.
جهرمی بهادری با بیان اینکه طی ۸ سال گذشته به عمد در این مسیر پیش می رفتند اضافه کرد: همین تغییر مسیر اشتباه سبب شد تا این دولت در صدد برگرداندن فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی به مسیر اصلیش گام بردارد.
سخنگوی دولت تصریح کرد: این امر نیاز به زمان دارد تا آثار ۸ سال گذشته بازسازی و اصلاح شودو کلید حل مشکلات مردم که باید به طور حتم دیده شوند.
جهرمی بهادری گفت: امروز موضعی که از دولت در اجلاسیه های بین المللی دیده میشود تبدیل تریبونی برای گفتمان سازی و بیان نگاه مردم و مطالبه این گفتمان ها در سطح جهان است.
سخنگوی دولت ادامه داد: نمادی از ایران پیشرفته به جهان برده می شود.
جهرمی بهادری با بیان اینکه گفتمان حمایت از مقاومت و ایستادگی جزو گفتمان های اصلی بوده و این یعنی مردم می بیینند دولت در حوزه مختلف گفتمان خود را تغییر داده است، بیان کرد: وقتی مقامات حکمرانی به جای افتخار به خود، کلید حل مشکلات را آن طرف آب جستجوی می کنند از جوانان و نوجوان انتظاری به غیر از این نبوده و ریلی که گذاشته شده مهاجرت است.
وی افزود: در تغییر این مسیر دولت باید ریل گذاری می کرد و ریل دولت همکاری با تمام قوا بوده است.
سخنگوی دولت یادآور شد: دولت دو گانگی با خود و دیگر نهادهایی که همکاری میکنند ندارد.
جهرمی بهادری ادامه داد: امر ولی این بوده که مسیر دولت این گونه باشد.
وی گفت: امروز اگر رهبری فرمایشی دارند و فرقی نمی کند که با چه گروهی باشد آیت الله رئیسی این بیانات را تکلیف به دستگاه های مختلف می کنند و دستورات ابلاغ تا محقق شود و در حد توان دولت بر روی زمین نماند.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه اصلاحاتی در دولت سیزدهم در حوزه فرهنگی اتفاق افتاد، بیان کرد: سعی شد در این دولت تعداد بیمه شدگان خبرنگاری دو برابر شود، صندوق حمایت از خبرنگاران سه برابر بودجه آن توسط دولت کمک شد تا حمایت های موثرتری داشته باشد و هدیه روز خبرنگاران چند برابر شد.
جهرمی بهادری اضافه کرد: در شورای اطلاع رسانی در سطح ملی دوره های آموزشی حضوری و مجازی برای رسانه ها و روابط عمومی برگزار شده و باید توسعه یاید.
وی تصریح کرد: آزمون اختصاصی برای کارشناسان روابط عمومی نداشته ایم و قرار است این جذب ها با برگزاری این آزمون ها صورت گیرد و آموزش های ضمن خدمت نیز برگزار شود.
سخنگوی دولت یادآور شد: طرح های کلان مکلف هستند یک درصد از اعتبارات را به حوزه های رسانه ای تخصیص دهند و باید این مصوبه دولت مطالبه شود.
جهرمی بهادری با بیان اینکه در مسیر تولید آثار رسانه ای مطلوب نبوده ولی اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: به طور مستمر ارکان رسانه ای دولت با مجموعه های مردمی در حوزه روایت و گفتمان پیشرفت فعال در تعامل بوده و و هر چقدر کار کنیم با توجه به تمرکز دشمن در این زمینه کم است.
دیدگاه تان را بنویسید