محسن رضایی: فاصله طبقاتی باید از بین برود

کد خبر: 1070432

مبارزه با تبعیض و فساد، گسترش عدالت و توزیع منابع در کشور جزو خط مشی دولت من خواهد بود. فاصله طبقاتی که حتی بین استان‌ها و بین اقشار مختلف شکل گرفته است یا تبعیض جنسیتی و قومیتی را ان‌شا‌الله پایان خواهیم داد.

محسن رضایی: فاصله طبقاتی باید از بین برود

تسنیم: کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولت باید در ساماندهی بازارها دخالت کند اما مداخلات قیمتی نداشته باشند؛ اگر این رابطه دولت با اقتصاد و بازار، تنظیم نشود فساد به وجود خواهد آمد.

محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری صبح امروز و در پنجمین روز از تبلیغات انتخابات کاندیداها در جمع فعالان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران حضور پیدا کرد و گفت: در سه ماه پایانی سال 99 در سفر به 25 استان در اتاق‌های بازرگانی حضور پیدا کردم، اما لازم دیدم در اتاق مرکز نیز حضور یابم اگر رئیس‌جمهور شوم جایگاه واقعی اتاق بازرگانی را احیا خواهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: من برای میتینگ و زینت المجالس دانستن اتاق‌های بازرگانی و اصناف به اینجا نیامده‌ام. من با شما درد مشترک دارم. کیک اقتصاد ایران کوچک شده است؛ دهه 90، دهه‌ی فرصت‌های از دست رفته است، در این دهه میانگین رشد اقتصادی کشور صفر و تورم 24 درصد بوده است. در سه سال اخیر تورم تجمعی 110 درصد بود اما حقوق کارگران و کارمندان به ترتیب 60 و 50 درصد افزایش پیدا کرد.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری بیان کرد: نباید اجازه داد اشتباهات و دولت‌های گذشته تکرار شود. رابطه دولت با اقتصاد باید اصلاح و تنظیم شود؛ در خصوص وضع موجود همه ما مقصریم، اما نقطه عزیمت از دولت است.

رضایی پس از اینکه اعضای اتاق به بیان دیدگاه‌ها، انتقادات و سوالات خود پرداختند، گفت: میدان از دیپلماسی قابل جداسازی نیست؛ آن وقتی که غنی‌سازی کردیم، آن‌ها مجبور به مذاکره شدند. دیپلماسی بدون میدان محقق نخواهد شد و میدان بدون دیپلماسی نیز هدر دادن نیروهاست.

وی در خصوص FATF بیان داشت: دولت در این موضوع مقصر بود؛ بیست و یک سوال به دولت داده شد تا پاسخ داده شود اما 24 ساعت مانده به جلسه پاسخ‌ها را ارسال کرد. ایران 39 توصیه آن نهاد را عمل کرده و فقط دو توصیه مانده، اما آن نهاد تنها 12 مورد را پذیرفته است.

رضایی خاطرنشان کرد: مذاکرات را ادامه خواهیم داد؛ آمریکا باید به تعهدات خود عمل کند. تعامل با قدرت‌های بین‌الملل نیاز به اهرم دارد، اهرم "ایران منطقه‌ای" است. اگر حضور فرهنگی، سیاسی، تجاری و امنیت‌سازی در منطقه داشته باشیم، ایران منطقه‌ای شکل خواهد گرفت.

وی در خصوص توافق با چین گفت: آن توافقی که با چین نوشته شده ناقص است و من از حالت یک‌طرفه به دوطرفه تغییر خواهم داد.

رضایی با بیان اینکه من به دنبال به وجود آمدن جنگ نیستم، گفت: هیچ‌کس بیش از من خسارت‌های جنگ را ندیده است؛ اما با اقتدار می‌توان در منطقه زندگی کرد. ما به‌دنبال بازدارندگی و ایجاد ثبات و آرامش در کشور هستیم.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: اولین گلوگاه فساد، اختیارات بی‌‌حد و حصر دولت در اقتصاد است. هرچقدر هم که سیاست کلی می‌نویسیم، کسی عمل نمی‌کند.

رضایی بیان کرد: سیاست‌های اصل 44 ابلاغ شده، اما چقدر اجرا شده است؟ من اگر دولت‌ها را نقد می‌کنم به این دلیل است که سیاست‌های مختلف براساس وظیفه نوشته‌ایم اما عمل نشده و یک روز در دولت‌ها، مجالس و قوه قضائیه نیز نبوده‌ام.

وی ادامه داد: دولت باید در ساماندهی بازارها دخالت کند اما مداخلات قیمتی نداشته باشند؛ اگر این رابطه دولت با اقتصاد و بازار، تنظیم نشود فساد به وجود خواهد آمد.

این داوطلب انتخابات خاطرنشان کرد: قوه‌ قضائیه سازمان بازرسی دارد و از آن حمایت می‌کنم اما دولت هم باید چنین سازمانی داشته باشد؛ مبارزه با فساد باید از دولت آغاز شود، من پیشگیری را مهم‌تر از مبارزه با مفسدین می‌دانم.

رضایی گفت: نظام چند نرخی نیز یکی از منابع فساد است و باید نظام تخصیص منابع ملی بهینه شود. 138 میلیارد دلار یارانه پنهان داده می‌شود که بیشتر به کسانی می‌رسد که نیازی ندارند. 40 میلیارد دلار یارانه را می‌توان صرفه‌جویی کرد. این وعده شدنی است.

وی ادامه داد: دولت آینده باید محورش اقتصاد باشد اما سیاست و دفاع و امنیت را هم بشناسد.

داوطلب ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: عقب‌ماندگی ما با مردمی کردن اقتصاد و افزایش سهم بخش خصوصی محقق خواهد شد. برای ارتباط بین دولت با مردم نیاز به حلقه‌های واسط داریم اما باید این حلقه‌ها پاکسازی و دست دلالان و مافیاها کوتاه و تفکیک شود. پس از سالم‌سازی ما به شما نقش خواهیم داد؛ بسیاری از کارهای دولت به اصناف و اتاق‌ها واگذار می‌کنیم اما نظارت و بازخواست می‌کنیم.

رضایی اضافه کرد: شأن این پارلمان خصوصی را در حد دولت در سایه و دولت ثانوی خواهیم رساند؛ جایگاه شما را ارتقا خواهیم بخشید. کسانی که در اوج تحریم‌ها مجاهدت می‌کنند، کارآفرینان عزت‌آفرین هستند.

وی گفت: دارایی‌ها نباید راکد شود و پول‌ها باید در گردش باشد.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: تثبیت نرخ ارز خیلی مهم است تا در قاعده پولی، کشور را صادرات‌محور کنیم. ثبات خیلی مهم است. پول قوی با نرخ برابری تفاوت دارد؛ پول قوی را باید با کمک تولید شکل داد. آن‌هایی که اخیرا به حرف من ایراد گرفتند، تفاوت پول قوی با نرخ برابری را نفهمیدند. پول قوی‌، پولی است که در صادرات و واردات به آن تکیه می‌شود؛ اکنون درهم امارات از دینار کویت قوی‌تر است؛ در حالی که نرخ برابری آن کمتر است.

وی افزود: ایران را کانون غذای 500 میلیون نفر اطراف‌مان خواهیم کرد و ما اشتراکات فراوانی با همسایگان داریم. در اتحادیه آسیای جنوب غربی، ایران می‌تواند هاب غذا باشد.

داوطلب ریاست‌جمهوری بیان کرد: حمایت دولت‌ها از کشاورزی ضعیف بوده است؛ ضعف‌ها را شناسایی و برطرف خواهیم کرد.

رضایی هم‌چنین بیان کرد: اتاق بازرگانی مهمترین بخشی است که می‌تواند در رونق تولید نقش داشته باشد. مدیران اقتصادی کشور را با کمک پارلمان بخش خصوصی یعنی اتاق‌های بازرگانی انتخاب خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که کدامیک از وعده‌ها را زودتر عملیاتی خواهید کرد، گفت: یارانه 450 هزار تومانی را بیش از هر وعده دیگری محقق خواهم کرد. از مفت‌خورها و غارتگران بیت‌المال حمایت نشود، می‌توان به مردم یارانه داد. ما اهل وعده بدون عمل نیستیم، ما دولت اقدام و تحول شکل خواهیم داد.

انتهای پیام/

 

حجم ویدیو: 2.49M | مدت زمان ویدیو: 00:01:02 دانلود ویدیو
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد