کاربران ایرانی منتظر حل شدن مشکل هاتگرام و تلگرام طلایی باشند؟
عضو هیأتمدیره یک شرکت دانشبنیان گفت: مشکلات بهوجود آمده برای کاربران ایرانی اپلیکیشنهای هاتگرام و تلگرام طلایی که در پی نقض آشکار حریم خصوصی توسط شرکت گوگل اتفاق افتاده است، با راهکارهای شرکت بومی و کارشناسان ایرانی تولیدکننده این اپلیکیشنها، بهزودی برطرف خواهد شد.
خبرگزاری ایسنا: مصطفی انوشه گفت: از روز چهارشنبه هفته گذشته (۴ اردیبهشت) در اقدامی هماهنگ با سیاستهای خصمانه دولت آمریکا، گوگلپلی بدون کسب مجوز از کاربران، در اقدام کمسابقهای که مصداق بارز نقض حریم خصوصی است، اپلیکیشنهای هاتگرام و تلگرام طلایی را حذف کرد.
وی افزود: همکاران ما در شرکت دانشبنیان از زمان چنین اقدامی تاکنون بیش از ۵۰ بار با این مجموعه مکاتبه کردهاند تا ضمن پاسخگویی به ادعاهای نادرست و کذبی که از سوی گوگل مبنیبر بدافزار بودن و انجام عملیات جاسوسی توسط این دو اپلیکیشن بومی مطرحشده بود، مشکلات بهوجود آمده را حل کنند اما تاکنون این مجموعه هیچگونه پاسخی به تماسهای ما نداده است و عجیبتر اینکه نسخههای متنوعی را نیز که از این اپلیکیشن ارائه کردهایم بر مبنای همان ادعاهای واهی حذف کرده است و همه اینها در حالی است که پوستههایی مانند تلگرام پلاس که در اسپانیا فعالیت دارد، همچنان به فعالیت خود ادامه میدهند. انوشه ادامه داد: پرواضح است مشکل بهوجود آمده برای حدود ۴۰ میلیون کاربر ایرانی این دو اپلیکیشن فنی نیست و نتیجه خصومت آشکار شرکت گوگل است که حتی برای تبعیت از دولت آمریکا حاضر شده شعارهای خود مبنیبر حفظ حریم خصوصی کاربران را نیز آشکارا نقض کند. از اینرو حل این اختلال با راهکارهای فنی مانند ارائه بهروز سازیهای جدید قابلحل نیست و امیدواریم در اسرع وقت راهحلی برای ارائه خدمت به مردم عزیز آماده کنیم. این فعال حوزه فناوری اطلاعات با اشاره به نیازهایی که ایجاد پوستههایی مانند هاتگرام و تلگرام طلایی را ضروری میکرد، گفت: پوستههای تلگرام طلایی و هاتگرام با رویکرد ایجاد فضای پاک برای کودکان سالها قبل تولید شد. پس از فیلترینگ تلگرام و با تأیید مرکز ملی فضای مجازی بنا شد، این کلاینت جهت کنترل و مدیریت فضای ترویج خشونت و غیراخلاقی تلگرام به ادامه فعالیت خود بپردازد؛ تا ضمن ارائه کلاینت بومی، به ارائه خدمات پرداخته شود. پس از انتشار گزارش مرکز ماهر در خصوص مخاطرات ناشی از کلاینتهای تلگرام، این مجموعه بهعنوان اولین و تنها مجموعه در راستای ایجاد شفافیت به سازمان فناوری اطلاعات مراجعه و ضمن انتشار کلیه دسترسیها بر روی سایت و نیز در حین نصب اپلیکیشن کلیه نکات سازمان مذکور را در خصوص رعایت حریم خصوصی رعایت کردیم که این مطلب پیشتر بهصورت رسمی به این سازمان در تاریخ ۹۷/۰۴/۱۱ ارسالشده است و آماده ارزیابی کارشناسان امنیتی ذیصلاح در خصوص مجوزهای دسترسی اپلیکیشنهای خود هستیم. انوشه تأکید کرد: امیدواریم با بومیسازی هرچه بیشتر صنعت IT کشور، به نفوذ سلطهجویانه گوگل و دیگر ابزارهای خارجی دیگر شاهد این هجمهها که مبین نقض حریم خصوصی کاربران و سلب آزادی مردم در انتخاب فناوری است، خاتمه داده شود.
دیدگاه تان را بنویسید