سرپناه ضدگرما با پتوهای فضایی ساخته می شود
یک کارآفرین روس قصد دارد با چسباندن ۳ هزار پتوی فضایی دور ریز در کنار هم، برای یک فستیوال موسیقی سرپناهی بسازد و بازدیدکنندگان را از گرما نجات دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، یک کارآفرین روس تصمیم دارد با استفاده از پتوهای فضایی ناسا، فضایی سایه دار برای بازدیدکنندگان از فستیوالی در ایالت نوادا آمریکا فراهم کند.
الکساندر شتانوک پروژه خود را در وب سایت کیک استارتر ارائه کرده تا سرمایه اولیه برای انجام آن را فراهم کند. این پروژه از پتوهای یکبار مصرفی استفاده می کند که نو را منعکس می کنند. شتانوک قصد دارد با کنارهم چسباندن این پتوهای دور ریز یک تکه پارچه در ابعاد ۱۰۰ در ۱۰۰ متر بسازد. ابعاد هر پتو ۲.۱ در ۱.۶ متر است. این سرپناه از ۳ هزار پتو ساخته می شود.
این پتوی فضایی پس از تکمیل به اندازه یک زمین فوتبال خواهد بود و از آن برای ایجاد سایه و محافظت از بازدیدکنندگان در برابر باد استفاده می شود. شتانوک امیدوار است ۱۷۵۰۰ دلار سرمایه برای تولید پتوی بزرگ سرمایه جمع آوری کند.
پتوهای فضایی با رویه ای که نور را منعکس می کند، در دهه ۱۹۶۰ میلادی ساخته شدند. از آنها به عنوان نوعی عایق در ماموریت های فضایی ناسا استفاده می شد. اما امروزه پس از ماراتون و ورزش های پرتحرک دیگر، این پتو دور ورزشکاران پیچیده می شود تا بدن هایشان پس از فعالیت شدید به سرعت به دمای عادی بر گردد.
پتوهای براق از پلیستر BoPET ساخته می شود و می توانند ۹۷ درصد اشعه های گرما را منعکس کند.
البته این پتوها بیشتر اوقات یک بار مصرف هستند و دور ریخته می شوند.
دیدگاه تان را بنویسید