همین امروز موزیک پلیر پیش فرض گوشی خود را به JetAudio تغییر دهید
حتما نام موزیک پلیر JetAudio را تا به حال بسیار شنیدهاید؛ اپلیکیشن حرفه ای که از زمان های گذشته در رایانه های شخصی ما نقش پررنگی داشته و اکنون علاوه بر ویندوز در پلتفرم های مختلف دیگری چون اندروید و iOS در دسترس است.
کلیک: اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که برای گوش دادن به آهنگ همیشه از موزیک پلیر پیش فرض گوشی خود استفاده می کنید، وقت آن رسیده که موزیک پلیر JetAudio را به عنوان اپلیکیشن جایگزین مد نظر قرار دهید.
حتما نام موزیک پلیر JetAudio را تا به حال بسیار شنیدهاید؛ اپلیکیشن حرفه ای که از زمان های گذشته در رایانه های شخصی ما نقش پررنگی داشته و اکنون علاوه بر ویندوز در پلتفرم های مختلف دیگری چون اندروید و iOS در دسترس است.
در این مطلب می خواهیم با ارایه چند دلیل و معرفی تعدادی از ویژگی های کلیدی این اپ، به شما بگوییم که چرا باید همین امروز موزیک پلیر اصلی گوشی خود را کنار گذاشته و از JetAudio به عنوان موزیک پلیر پیشفرض خود، استفاده کنید.
1- ظاهر ساده و در عین حال حرفه ای
یکی از اصلی ترین نکته های مثبت JetAudio در نسخه موبایل، رابط کاربری آن است. ظاهر این رابط بسیار ساده بوده که البته در عین سادگی پیشرفته ترین تنظیمات و بخش ها را در اختیارتان قرار می دهد. طراحی قسمت های مختلف، از آیکون ها گرفته تا صفحات خارجی، همه در JetAudio با دقتی عالی صورت گرفته و از نظر گرافیکی واقعا نمی توان ایرادی به آن وارد کرد.
بخشی که JetAudio حتی بیشتر خودش را نشان می دهد، قابلیت شخصی سازی رابط آن توسط کاربر بوده که از منوی تنظیمات، بخش Player قابل دسترس است. از این قسمت کاربر می تواند تک تک بخش های موجود رابط کاربری را مطابق میل خود، شخصی سازی کند. برای مثال؛ رنگ پس زمینه، رنگ نوار کنترل کننده، اندازه متن ترانه ها و بسیاری دیگر از فاکتورها، از این قسمت قابل تغییر هستند. شخصی سازی رابط کاربری چیزی است که به این راحتی ها در هر موزیک پلیری پیدا نخواهید کرد.
2- شخصی سازی حرفه ای صدا
JetAudio قادر است تا موزیک های شما را با بالاترین کیفیت ممکن پخش کند. علاوه بر بخش خاص JetAudio effects که مودهای مخصوص خود برنامه در آن وجود دارد، قسمت ویژه ای هم برای استفاده از پلاگین های صوتی مختلف قرار گرفته که با فعال کردنشان می توانید صدا را تا بی نهایت شخصی سازی کنید. در ادامه به تعدادی از این موارد موجود برای شخصی سازی صدا اشاره می کنیم:
Equalizer: مطمئن باشید بخش اکولایزر در JetAudio با هر آن چه که در سایر برنامه های مشابه دیدهاید، فرق خواهد داشت. به طور پیش فرض اکولایزر JetAudio به صورت 10 بانده بوده که می توانید آن را تا 20 باند اضافه کنید. این بدان معناست که به تک تک فرکانس های صوتی موجود دسترسی دارید و می توانید بهترین تغییرات لازم را انجام دهید.
AM3D Audio Enhancer: یکی از بهبود دهندگان صوتی معروف که به صورت نرم افزاری بهترین باس، صدای زیر و Surround را در اختیارتان قرار می دهد. AM3D به آسانی با JetAudio هماهنگ شده و کار می کند. Bongiovi DPS: کمپانی Bongivo یکی از معروف ترین ها در زمینه تجهیزات صوتی بوده که بر روی JetAudio به عنوان یک افزونه قرار گرفته است. این افزونه به شکل یک آمپلی فایر عمل کرده و به صورت نرم افزاری بر روی کیفیت و حجم صدا کار میکند. در Bpngivoi DPS می توانید نوع اسپیکر و خروجی خود را انتخاب نمایید و به مناسب ترین صدای مخصوص هدفون و یا اسپیکر دست پیدا کنید. Crystalizer: همان طور که از نامش پیداست، این افزونه صدای خروجی را نرم تر کرده و به صورت یک توییتر، به تقویت صدای زیر کمک خواهد کرد. در این بخش هم می توانید به چند مود از کریستالایزر دسترسی داشته باشید.
3- تنظیمات حرفه ای
در منوی تنظیمات JetAudio با بخش هایی رو به رو می شوید که اصلا انتظارش را ندارید. حتی شاید برخی از این تنظیمات در نسخه دسکتاپ این موزیک پلیر وجود نداشته باشند. منوی تنظیمات به 4 بخش تقسیم می شود که یکی یکی آن ها را توضیح می دهیم:
Browser: در این قسمت موارد مربوط به جستجوگر موزیک ها قرار گرفته است. برای مثال می توانید تم این بخش را عوض کنید، نحوه نمایش آلبوم آرت را مشخص نمایید، یک فولدر را به عنوان بخش ممنوعه تعیین کنید تا موزیکی از آن قسمت اجرا نشود و بسیاری دیگر از این موارد. Player: تمامی موارد مورد نیاز برای ایجاد تغییرات در صفحه اصلی موزیک پلیر از این بخش قابل دسترس است. نحوه نمایش آلبوم آرت، نحوه نمایش متن ترانه ها، ایجاد تغییرات در نوار کنترل کننده و… همه در این بخش حضور دارند. Screen: تغییرات مربوط به نحوه نمایش رابط کاربری در این قسمت قرار گرفته است. برای مثال اگر می خواهید برنامه را به صورت تمام صفحه داشته باشید و یا افقی یا عمودی بودن رابط را به صورت پیش فرض تغییر دهید، باید از این منوی اقدام نمایید. Misc: موارد بیشتری در این قسمت برای شخصی سازی برنامه قرار گرفته است. برای مثال اگر می خواهید با متصل کردن هدفون، برنامه به صورت اتوماتیک موزیک را اجرا کند می توانید از این بخش اقدام کنید.
4- دیگر قابلیت های کاربردی
JetAudio در نسخه موبایل، تنها به مواردی که در بالا اشاره کردیم، ختم نمی شود و ویژگی های دیگری هم در آن وجود دارد که در ادامه تعدادی از آن ها را توضیح می دهیم:
دانلود کاور برای موزیک ها یکی از این ویژگی ها است که می تواند برای بسیاری از افراد کاربردی باشد. از طریق این بخش می توانید به راحتی با کلیک بر روی یک گزینه، آلبوم آرت مربوط به موزیک خود را دانلود کنید و به موزیک بچسبانید. ویرایش اطلاعات موزیک از جمله نام موزیک، نام خواننده، نام آلبوم و حتی بخش های حرفه ای تری مانند ژانر و ویرایش متن ترانه، در این اپ وجود دارد. تقسیم بندی های گوناگون از موزیک ها مانند، موارد تازه اضافه شده، بیشترین پلی شده ها و اخیرا پلی شده، شما را در دسترسی به موزیک ها، کمک زیادی می کند. یافتن ویدیو مربوط به موزیک مورد نظر از طریق یوتیوب، ویژگی دیگری است که برای برخی بسیار مورد پسند است.
نقاط ضعف JetAudio
تعدادی از ویژگی های محبوب JetAudio برای نسخه های اندروید و ios با پرداخت پول فعال می شود. این موضوع در نسخه ios بیشتر مشهود است. JetAudio با فعال بودن پلاگین ها بخش زیادی از پردازنده و رم دستگاه را اشغال می کند که همین مورد باعث کاهش سرعت و مصرف بیشتر باتری می گردد. تعدادی از مودهای صوتی در این برنامه با برخی از گوشی ها سازگار نبوده و همین موضوع باعث توقف اپ می شود. کیفیت کاورهای دانلودی توسط JetAudio، به اندازه نسخه های اورجینال خوب نیست.
دیدگاه تان را بنویسید