گجت نیوز: این روزها، تعداد کاربران اسمارت فون ها روزبهروز بیشتر از پیش میشود. در این بین، تعداد کمپانیهای سازنده تلفن همراه نیز به صورت قارچگونهای در حال افزایش هستند. دو سیستم عامل محبوب و پرطرفدار iOS و اندروید هم سهم بالایی از بازار را در اختیار دارند که قابلیت شخصیسازی و متنباز بودن اندروید باعث شده تا هر کمپانی سازندهای تغییرات خاص خود را بر روی آن اعمال کند. به عنوان مثال، تغییرات سامسونگ بر روی پلتفرم اندروید باعث طراحی رابط کاربری جدیدی به نام تاچویز شده است.
بیشتر بخوانید: به این ۴ دلیل برای فرزندتان تلفن همراه نخرید!
البته کمپانیهای دیگری مانند موتورولا نیز هستند که ترجیح دادهاند سیستم عامل اندروید را بدون تغییرات خاص و به صورت خام بر روی محصولاتشان نصب کنند. در این بین، شرکتهایی نظیر سونی و ال جی نیز رویکردی بینابینی داشته و علاوه بر وفادار ماندن به اصالت اندروید، پوستههای دلخواهی نیز به نرم افزار گوشی ها افزودهاند.
از سوی دیگر، برخی کاربران بنا به دلایل مختلف و متنوعی که دارند، طرفدار برندی خاص بوده و به زبان عامیانهتر، به آن برند چسبیدهاند. این دلایل میتواند مواردی همچون سهولت استفاده از رابط کاربری و اضافهشدن امکانات و ویژگیهای متنوع در گذر زمان به نرم افزار این موبایل ها باشد. اما در طرف دیگر قضیه، هستند کسانی که به طور مداوم اقدام به تعویض گوشی خود با محصولاتی از دیگر برندها میکنند. معمولا دلیل این رفتار نیز مشخص است؛ حس کنجکاوی و گاه تنوعطلبی باعث میشود تا آنها بدون اینکه از اسمارت فون قبلی شکایتی داشته باشند، به تعویض گوشی خود پرداخته و بخواهند محصولات سایر برندها را نیز امتحان کنند. البته تعویض گوشی و رویآوردن به برندی دیگر میتواند دلیل بسیار سادهتری نیز داشته باشد؛ شما ممکن است موبایل فعلی خود را محصولی فاجعهبار بدانید و از عملکرد آن هیچگونه رضایتی نداشته باشد.
سوالی که ما از شما می پرسیم،در صورت تعویض گوشی، به برند فعلی خود وفادار میمانید؟
دیدگاه تان را بنویسید