روزنامه ایران: با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» در امریکا هر روز خبرهای عجیب و غریبی به گوش میرسد؛ روزی از ورود مردم چند کشور به امریکا ممانعت میکند و روز دیگر در یک جلسه رسمی فراموش میکند قراردادها را امضا کند و اهمیتی هم به این موضوع نمیدهد.
اما یکی از تصمیمهای عجیب ترامپ، ممانعت از ورود لپ تاپها یا سایر وسایل الکترونیکی بزرگتر از گوشی هوشمند به داخل هواپیما در پروازها به سمت امریکاست. طبق این قانون مسافران 8 کشور باید هرگونه وسایل الکترونیکی بزرگتر از گوشی هوشمند از جمله کتاب الکترونیک، DVD players، دوربین، لپ تاپ، تبلت و... را قبل از سوار شدن به قسمت بار تحویل دهند. هر چند تنها پروازهای مستقیم و بدون توقف به امریکا آن هم از 10 فرودگاه در 8 کشور واقع در خاورمیانه و آفریقا از جمله ترکیه، مصر، لبنان، اردن، تونس و عربستان سعودی مشمول قانون جدید ترامپ میشوند ولی این موضوع مطمئناً میتواند برای هواپیمایی امریکا دردسرساز شود.
به هر حال بسیاری از کسانی که از بخش بیزینس کلاس هواپیما استفاده میکنند در مأموریت هستند یا اینکه کارهای تجاری پیچیدهای دارند و بهعنوان مثال اگر در یک پرواز 12 ساعته نتوانند به فایلها و اطلاعات خود دسترسی داشته باشند یا موفق به رصد اخبار نشوند ممکن است با دردسرهای بزرگی مواجه شوند یا از رقبای خود عقب بمانند.
از سوی دیگر برخی از این افراد در شرکتهای بزرگ نفتی، صنایع دفاعی و... اشتغال دارند و نگران سرقت لپ تاپ خود از قسمت بار هستند چرا که اطلاعات بسیار گرانقیمتی روی آن ذخیره شده است به همین دلیل پذیرفتن این قانون برای آنها بسیار سخت است. پس این افراد چگونه میتوانند بدون لپ تاپ یا حتی تبلت به سفر بپردازند و در عین حال به اطلاعات مورد نیاز خود نیز دسترسی پیدا کنند؟
هواپیمایی قطر برای مقابله با این مشکل و حفظ مسافران خود یک راهکار ارائه داده و آن هم اینکه لپ تاپهایی را به مسافران قسمت بیزینس کلاس هواپیما امانت بدهد، البته این موضوع برای مسافران معمولی هواپیما مصداق ندارد.بر روی این لپ تاپها مایکروسافت آفیس نصب شده و به همراه یک فلش مموری به صورت امانت در اختیار مسافران قرار میگیرد تا آنها بتوانند بدون دسترسی به لپ تاپ خود، در ارتفاع 37 هزار پایی مطالب خود را ادیت کنند چرا که مسافران بخش بیزینس هواپیما در این خط میتوانند به وای فای رایگان با دسترسی محدود نیز دسترسی داشته باشند و ایمیل خود را چک کنند.
همچنین به مسافران اطمینان داده میشود که این لپ تاپها کاملاً امن هستند و امکان سرقت اطلاعات وجود ندارد. اما مشکل اینجاست که گاه این مسافران به یک نرم افزار خاص نیاز دارند تا بتوانند به کار خود ادامه دهند، این مشکل چگونه قابل حل است؟ ویندوز برای حل این مشکل نیز راهکاری ارائه داده و 5 سال قبل همزمان با ارائه نسخه ویندوز 8، نسخه Windows To Go را ارائه داد. این نسخه به فعالان بخش آی تی کمک کرده تا یک کپی رمزگذاری شده از ویندوز را با اطلاعات مورد نیاز، در یک «یو اس بی» ذخیره کند. این ویندوز ذخیره شده روی یو اس بی، با هر رایانه که با ویندوز 7 به بالا کار میکند سازگار است و بالا آمدن آن، هیچ تأثیری بر عملکرد ویندوز اصلی ندارد.
کاربر میتواند از اطلاعات این ویندوز استفاده کرده و سپس در پایان، مموری را از آن جدا کند. اما برای مسافران بخش معمولی(اکونومی) چه انتخابهایی وجود دارد؟ این افراد میتوانند از گوشیهای هوشمند با صفحه نمایش بزرگ به همراه صفحه کلیدهای تاشو مایکروسافت در هواپیما استفاده کرده و مطالب خود را ادیت کنند.
دیدگاه تان را بنویسید