روزنامه ایران: فناوریهای پوشیدنی به جزء جداییناپذیر زندگی بشر تبدیل شدهاند و حالا دیگر در بسیار از حوزهها رد پای این فناوری دیده میشود که نتیجه آن، رضایتمندی بیشتر کاربران است.
نوزادان از آسیب پذیرترین افراد جامعه هستند و به همین دلیل بشدت مورد توجه فعالان عرصه فناوری قرار گرفتهاند تا بتوان بهترین مراقبتها را از آنها داشت. تاکنون فناوریهای پوشیدنی متعددی برای مراقبت از نوزادان طراحی شده است ولی Raybaby یک نمونه منحصر بفرد است. این فناوری شبیه یک دوربین نظارتی است و بدون اینکه به بدن کودک وصل شده و وی را اذیت کند، میتواند همه علائم حیاتی وی را کنترل کند. این گجت نخستین فناوری پوشیدنی نوزادان است که نیازی ندارد به بدن کودک وصل شود و تنها از طریق دوربین و یک اپلیکیشن میتواند نحوه تنفس، خواب و... را به اطلاع والدین برساند.
این فناوری از تکنولوژی رادار اولتراباند(UWB) و نیز بلوتوث استفاده میکند و میتواند جزئیترین حرکتهای قفسه سینه کودک را حتی اگر قابل مشاهده نباشد ثبت و ضبط کند و با کمک آن والدین از سرعت تنفس کودک خود مطلع میشوند و همچنین بیدار شدن کودک یا هر حرکت خطرناکی از سوی وی به اطلاع کاربران میرسد. اختلالات تنفسی یکی از مشکلات بزرگ نوزادان است که میتواند با بیماری آسم یا برونشیت مرتبط باشد و این فناوری پوشیدنی میتواند با دقت بالای 98 درصد قبل از جدی شدن بیماری، والدین را آگاه کند به این صورت که اگرRaybaby متوجه موضوعی غیرعادی شود از طریق اپلیکیشنهای مرتبط، پیامهای هشداری برای والدین ارسال میکند.
با توجه به نگرانی بسیاری از والدین نسبت به وضع جسمی و رشد کودک خود، این فناوری بسیار مورد توجه قرار گرفته و سایت کیک استارتر تاکنون سرمایهای معادل 50هزار دلار برای آن جذب کرده است هرچند هنوز قیمت نهایی این فناوری پوشیدنی و زمان ورود به بازار اعلام نشده است.
دیدگاه تان را بنویسید