روزنامه ایران: فناوریهای پوشیدنی بسیار منحصربفرد هستند و از آنجا که روی بدن کاربران قرار میگیرند برای دریافت سیگنالها بسیار مناسب هستند.
به عبارتی وقتی فردی شیئی را در دست میگیرد آن شیء امواجی را به بازوهای فرد منتقل میکند و تکانهای ریز و جزئی در بازوها به وجود میآید. از آنجایی که طول موج ارتعاشات ایجاد شده هر شیء با شیء دیگر و هر حرکت با حرکت دیگر متفاوت است بنابراین براحتی میتوان آن را تشخیص داد. در همین راستا دانشجویان دکترای دانشگاه کارنگی ملون امریکا ساعت هوشمندی با نام VIBAND را به صورت آزمایشی ساختهاند که مجهز به شتاب سنج 4کیلوهرتز و سنسورهایی است که دادهها را از طریق دریافت امواج و انتقال آن به اپلیکیشن کشف میکند. این ساعت حتی میتواند تشخیص دهد که در دست فرد چه ابزاری قرار دارد مثلاً وی یک مسواک در دست دارد یا یک دریل و... این ساعت هوشمند امواج و ارتعاشات ایجاد شده روی بازوی فرد را دریافت و به اپلیکیشن منتقل میکند که در این اپ، درست زیر شکل امواج، نام ابزار موجود در دست کاربر نوشته میشود. این ساعت هوشمند حتی حرکات دست افراد مختلف را نیز از هم تشخیص میدهد.
سازندگان این ساعت هوشمند معتقد هستند یکی از مشکلات، کوچک بودن باتری آن است درحالی که باید همیشه فعال باشد تا امواج ایجاد شده از اشیا یا حرکات دست را دریافت کرده و تشخیص دهد نیروی بسیاری را مصرف خواهد کرد وهمین موضوع باعث میشود که باتری ساعت سریع خالی شود. قرار است سازندگان این دستگاه تراشههای کوچکی را طراحی کنند تا مشکل شارژ آن نیز حل شود.گفتنی است هنوز زمان تولید انبوه و قیمت این ساعت هوشمند مشخص نشده است.
دیدگاه تان را بنویسید