راهکاری برای رهایی از پیامک های تبلیغاتی

کد خبر: 576290

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) اواخر فروردین ماه امسال، با توجه به معضل دریافت پیامک‌های ناخواسته، سرویس یکپارچه‌ای را برای حذف این پیامک‌ها راه‌اندازی کرد تا مشترکان ۳ اپراتور تلفن همراه بتوانند به یک شیوه، دریافت پیامک‌هایی را که آسایش آنها را برهم زده، حذف یا لغو کنند.

روزنامه ایران: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) اواخر فروردین ماه امسال، با توجه به معضل دریافت پیامک‌های ناخواسته، سرویس یکپارچه‌ای را برای حذف این پیامک‌ها راه‌اندازی کرد تا مشترکان ۳ اپراتور تلفن همراه بتوانند به یک شیوه، دریافت پیامک‌هایی را که آسایش آنها را برهم زده، حذف یا لغو کنند.
در این شیوه، فعال‌سازی و غیر فعال‌سازی خدمات پیامکی برای کاربران تمامی اپراتورهای تلفن همراه، از طریق سامانه پیامکی ۸۰۰ یا شماره‌گیری کددستوری #۸۰۰* ممکن شد تا کاربران بتوانند از این روش، نسبت به انواع پیامک های ارزش افزوده و تبلیغاتی فعال روی سیمکارت خود و روش غیر فعال‌سازی آن آگاه شوند یا در صورت عدم تمایل به دریافت این پیامک‌ها، آنها را لغو کنند.
از طریق این سرویس، مشاهده سرویس‌های فعال، قطع خدمات مبتنی بر محتوا و قطع پیامک تبلیغاتی ممکن شده تا چنانچه مشترک این کد را شماره‌گیری کند، اپراتور فهرست سرویس‌های فعال را به وی اطلاع دهد. در همین حال مطابق با این سامانه، درصورت تمایل به لغو دریافت پیامک های تبلیغاتی، اپراتور این پیام‌ها را ظرف ۲۴ ساعت مسدود و غیرفعال خواهد کرد.

حال با گذشت حدود ۶ ماه از اجرای این طرح، برخی کاربران همچنان معتقدند که این روش برای حذف پیامک های تبلیغاتی با مشکلاتی همراه است و باز هم ناخواسته پیامک های تبلیغاتی و ارزش افزوده دریافت می‌کنند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که سامانه ۸۰۰ آن‌طور که باید موفق عمل نکرده و بسیاری از کاربران تلفن همراه همچنان از دریافت پیامک های ناخواسته اظهار نارضایتی می‌کنند.

مشکل عدم لغو پیامک های تبلیغاتی و ارزش افزوده مربوط به تمامی اپراتورهای تلفن همراه است و با وجودی که مشترکان از این خدمات ناراضی هستند، اپراتورهای تلفن همراه همچنان معتقدند که به درخواست مشترکان، این سرویس را قطع کرده‌اند.پیش از این علی اصغر عمیدیان، معاون وزیر ارتباطات و رئیس رگولاتوری گفته بود: در صورت درخواست مشترک برای لغو پیامک تبلیغاتی به جرأت می‌گوییم که دیگر امکان ارسال پیامک های تبلیغاتی از سامانه اپراتورهای تلفن همراه وجود ندارد و در صورتی که مشترکی مدعی است که این پیامک‌ها را از سرشماره‌های پیامکی، دریافت می‌کند آن را اعلام کند. چرا که در صورت درخواست لغو پیامک تبلیغاتی، از نظر فنی امکان ارسال این پیامک‌های تبلیغاتی در شبکه اپراتورهای تلفن همراه وجود ندارد.
وی مشکل فعلی مشترکان تلفن همراه در دریافت پیامک‌های تبلیغاتی را مربوط به ارسال‌کننده شخصی عنوان کرد و گفت: برخی از طریق تلفن‌های شخصی اقدام به ارسال پیامک‌های تبلیغاتی به صورت انبوه می‌کنند که با ارسال‌کنندگان شخصی پیامک‌های تبلیغاتی نیز برخورد خواهد شد.
در پیگیری مجدد از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان نهاد نظارتی این بخش، حسین فلاح جوشقانی معاون نظارت این سازمان به مهر گفت: عملکرد سامانه ۸۰۰ در مدتی که راه‌اندازی شده قابل قبول بوده و ۱۰ میلیون مشترک در بازه زمانی راه‌اندازی این سامانه، درخواست غیرفعالسازی سرویس پیامک انبوه داشته‌اند. اما با این حال ممکن است این سیستم با باگ‌هایی نیز روبه رو باشد که در صورت نارضایتی مشترکان از عملکرد این سامانه، به موارد دریافت شده، رسیدگی خواهد شد.

حال با توجه به وجود نارضایتی‌هایی که در مورد دریافت این پیامک های ناخواسته از سوی برخی مشترکان شنیده می‌شود، مشترکان می‌توانند برای انصراف از دریافت انواع پیامک در صورت ناکارآمدی سامانه ۸۰۰، شکایت خود را از طریق سامانه ۱۹۵ به رگولاتوری اعلام کنند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد