بازیگر طنز تلویزیون: به ما اجازه بدهند شوخی کنیم
بازیگر نقش "آفاق" در سریال نوروزی سیما، گفت: صداوسیما باید دست طنزپردازان را باز بگذارد تا جلوی خلاقیت گرفته نشود؛ همگام با مسائل اجتماع جلو بروند و طوری نباشد انگار از کره مریخ آمدهاند.
خبرگزاری تسنیم: یکی از بازیگرانی که نقش طنز و جدی را توأمان پیش میبرد و عیار بازیگریاش را به رخ مخاطب میکشاند، مرجانه گلچین است که بعد از چندین اثر طنز با «نفس گرم» به تلویزیون آمد و مخاطب را شگفتزده کرد. او این روزها در نقش «آفاق» سریال تلویزیونی «زوج یا فرد» به ایفای نقش پرداخت و از نقش جدید و متفاوت خود در سریال جدید شبکه یک خبر داد.
او تصریح کرد: کار جدیدی برای تلویزیون دارم که به زودی از شبکه یک سیما روی آنتن میرود حتماً مخاطبین یک نقش متفاوت و جدی از من خواهند دید. «آسمان هوای باران دارد» کار شهرام شاهحسینی است که تحت عنوان «بیقید و شرط» پخش میشود. در این کار یک نقش محوری بسیار جدی و متفاوت حتی به مراتب بیشتر از سریال «نفس گرم» را بازی میکنم. یک کاراکتری که درگیر مسائل گذشته میشود.
*"آسمان هوای باران دارد" داستان خانوادهای است که برای ادامه تحصیل دختر بزرگشان در مقطع دکترا راهی تهران میشوند، اما خواسته یا ناخواسته درگیر موضوعاتی میشوند که دستمایه قصههای این سریال است. مرجانه گلچین، فریبا کوثری، بابک کریمی، فریبا جدیکار، بهرنگ علوی، علی عمرانی و تیما پوررحمانی از بازیگرانی هستند که در این سریال نقشآفرینی کردهاند. این سریال تلویزیونی کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیماست که در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقهای به زودی پخش میشود.
گلچین در پاسخ به این سوال که چطور یک بازیگر میتواند نقشهای طنز و جدی را توأمان پیش ببرد، تأکید کرد: بازیگر حتماً باید موقعیتهای جدید و کاراکترهای مختلفی را تجربه کند و مخاطب هم این انتظار را دارد. اگر تکرار شویم حتماً مورد انتقاد خواهیم بود. یک روال بودن، بازیگر را هم خسته میکند؛ ناگفته نماند که بازیگران جدی نمیتوانند کمدی کار کنند، ولی طنازان میتوانند هم کمدی کار کنند و هم تراژدی.
بازیگر سریال تلویزیونی «بزنگاه» در پاسخ به این سوال که جای چه رویکردی در تلویزیون خالیست، افزود: دست را باز بگذارند همگام با مسائل اجتماع جلو بروند. تلویزیون نباید به گونهای عمل کند که خودش را در مقابل مخاطب، تافته جدابافته نشان دهد؛ گویی از کره مریخ آمده و از هیچچیز خبری ندارد. حتماً نویسندگان، برنامهسازان و دستاندرکاران با توجه به درد و دلهای مردم، همگام با مسائل روز پیش بروند. مدیران هم به ما اعتماد کنند؛ ما خودمان خط قرمزها را میدانیم. خودم که حداقل ۴۰ سال است و فرزند رسانهملی هستم میدانیم باید چگونه عمل کنیم دستمان را باز بگذارند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در طنز حتماً باید شوخی کنیم و نقدها را با دستمایه کمدی، نمایش دهیم. اگر قرار باشد با هیچچیزی شوخی نکنیم این دیگر طنز نیست. برای اینکه اتفاقات تلخ و مشکلات و آسیبها را با زبان شیرینی ادا کنیم به سراغ طنز میرویم؛ بنابراین به ما اجازه بدهند شوخی کنیم؛ البته در حد استاندارد باشد و اگر دستمان را ببندند جلوی خلاقیتمان گرفته میشود.
دیدگاه تان را بنویسید