چراغ «هفت» از امشب روشن می‌شود

کد خبر: 918235

برنامه سینمایی«هفت» با اجرای محمد حسین لطیفی از امشب ساعت ۲۳:۳۰ به صورت زنده روی آنتن می‌رود.

چراغ «هفت» از امشب روشن می‌شود

خبرگزاری تسنیم: امروز رویدادهای مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون می‌آید که در این بسته خبری مروری بر آن‌ها داریم:

«هفت» از امشب روی آنتن

برنامه سینمایی«هفت» به تهیه کنندگی مجتبی امینی و اجرای محمد حسین لطیفی از امشب ساعت 23:30 به صورت زنده روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود. این برنامه در ایام جشنواره هر شب پخش می‌شود و به بررسی فیلم‌های حاضر در جشنواره فیلم فجر می‌پردازد.محمدرضا مقدسیان و خسرو نقیبی منتقدان امشب هفت هستند.

کودتای ونزوئلا به تلویزیون ایران کشید

کارلوس آکالا کوردونس سفیر ونزوئلا در ایران مهمان نادر طالب‌زاده در جدیدترین برنامه تلویزیونی «عصر» است. خیابان‌های کاراکاس پایتخت ونزوئلا در روزهای گذشته محل تجمعات اعتراض‌آمیز فراوانی علیه مادورو رئیس جمهور قانونی بوده است. گوایدو رئیس مجلس ونزوئلا کسی است که رهبری مخالفان را برعهده گرفت و اعلام کرد که رئیس جمهور ونزوئلا خواهد بود. آمریکا بلافاصله گوایدو را به رسمیت شناخت و از او حمایت کرد. گوایدو در ادامه از حمایت‌های نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز قدردانی کرد.

کودتا و سرنگونی یکی از سیاست‌های همیشگی و مورد استقبال ایالات متحده در آمریکای لاتین بوده است. 17 سال قبل نیز جرج بوش علیه هوگو چاوز رئیس جمهور سابق ونزوئلا کودتا کرد. کودتایی که موفق شد 48 ساعت چاوز را به زندان بکشد اما با خروش مردم همه چیز به حالت سابق برگشت. این ماجرا در کودتای امروز هم در حال تکرار است. طرفداران مادورو رئیس جمهور قانونی کشور نمی‌خواهند یک دولت کودتاگر آمریکایی بر آنها حکومت کند.

کارشناسان درباره جذابیت ونزوئلا برای آمریکا معتقدند که چیزی جز نفت عامل دلبری ونزوئلایی‌ها نیست. ونزوئلا بیشترین ذخایر نفت دنیا را در اختیار دارد و با 300 میلیارد بشکه نفت حدود 21درصد منابع نفتی جهان را مدیریت می‌کند.

کارلوس آکالا کوردونس سفیر ونزوئلا در ایران این هفته مهمان نادر طالب‌زاده است تا درباره جزئیات کودتای آمریکایی علیه دموکراسی و صندوق رای مردم ونزوئلا صحبت کند. برنامه تلویزیونی «عصر» چهارشنبه از ساعت 22 به صورت زنده روی آنتن شبکه افق می‌رود.

بازیگران سریال «بچه مهندس» در «خیابان جام جم»

برنامه «خیابان جام جم » در چهل شب به اخبار کمسیون های مختلف پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم و معرفی تولیدات سیما می‌پردازد. این برنامه سه شنبه 9 بهمن ماه میزبان بازیگران سریال «بچه مهندس» از جمله یونا تدین در نقش جواد در سری اول سریال، سیما تیرانداز و مانی رحمانی در سری دو این سریال به کارگردانی علی غفاری است که این شب ها از شبکه دوم سیما روی آنتن می‌رود.

فیلمنامه مجموعه تلویزیونی «بچه مهندس» حول زندگی شخصیتی به نام «جواد جوادی» می چرخد که بیننده از کمی بعد از تولدش با او و فراز و فرودهای زندگیش در یک مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و در کنار آدم هایی با قصه های مختلف همراه می شود و قرار است ادامه زندگی جواد در دوره نوجوانی را در فصل دوم این مجموعه به تماشا بنشیند.

فصل اول «بچه مهندس» رمضان 97 از شبکه دو روانه آنتن شد که مربوط به دوران کودکی شخصیت اصلی این سریال بود. برنامه «خیابان جام جم » به تهیه کنندگی کیوان بخشی هر شب ساعت 20 از شبکه هفت سیما پخش می‌شود .

«نسل امروز» از 26 بهمن روی آنتن شبکه پنج

مریم فیروزی تهیه کننده برنامه نسل امروز درباره هدف این برنامه، اظهار داشت : بارویکرد رییس سازمان و همچنین تاکید مدیر شبکه پنج در این برنامه تلاش میکنیم باپرداختی شفاف و مستدل به مسائل فرهنگی و اجتماعی،آنچه دغدغه جوانان ایران امروز است باحضورخودآنان بررسی شود.

وی افزود:در هر قسمت ازبرنامه درکناریک کارشناس خبره ونام آشنا یک نسل امروزی به نمایندگی از جوانان حضورخواهدداشت تاحرف دل آنان بدون واسطه طرح وشبهات برطرف شود.

فیروزی درباره خاصیت بارز نسل امروزگفت: به دنبال جنجال نیستیم اما دربیان مسائل شفاف خواهیم بود وامیدواریم تریبون نسل امروز برای مسئولان به ویژه درمسایل فرهنگی واجتماعی باشیم.

مریم فیروزی که تهیه کنندگی برنامه اردیبهشت را نیز در کارنامه خود دارد، گفت: یک تیم کارشناسی مطالعات خودرادرباره موضوعات ودغدغه های واقعی مردم به ویژه نسل امروزازماهها پیش آغاز کرده تا باطرح مباحثی غیرتکراری بتواند به حل مشکلات کمک کند. سردبیر این برنامه نیز یکی ازنسل امروزی های اهل فرهنگ و رسانه است.

گفتنی است، برنامه "نسل امروز" ازهفته پایانی بهمن ماه 97 ،جمعه صبح ها ازشبکه پنج سیما مهمان مردم خواهد بود.

تجلیل از 8 برگزیده در جشنواره چهاردهم رادیو

حمید رضا افتخاری مسئول بخش مردمی کمیته داوری جشنواره چهاردهم رادیو با بیان اینکه بخش ویژه‌ای برای مخاطبان رادیویی در نظر گرفته‌ایم ،گفت: سابقه جشنواره‌های گذشته نشان می‌دهد، که این ظرفیت در بین مخاطبان رادیو برای امر برنامه‌سازی وجود دارد.

افتخاری با بیان اینکه مخاطبان در 4 بخش می‌توانند برای رادیو برنامه بسازند ،تصریح کرد: 3 بخش برنامه رادیویی شامل گزارش ، برنامه کوتاه و اثر خلاقانه است همچنین علاقمندان می‌توانند قطعه‌ای موسیقی بسازند و در این رقابت خودرا محک بزنند.

وی ادامه داد: گزارش و برنامه کوتاه حدکثر 8 دقیقه و اثر خلاقانه و موسیقی 4 دقیقه است.که پس از داوری آثار راه یافته در بخش نهایی ،صاحبان اثر به جشنواره رادیو دعوت می‌شوند.

مسئول بخش مردمی کمیته داوری جشنواره چهاردهم رادیو با اشاره به جوایز برندگان بخش مخاطبان خاطر نشان کرد: در هر بخش 2 نفر به عنوان برنده معرفی می‌شوند که می توان گفت این بخش 8 برنده و 8 جایزه خواهد داشت.که به نفرات برتر جایزه 3 میلیون تومانی و نفرات منتخب جایزه دومیلیونی دریافت خواهند نمود.ضمن اینکه آثار برگزیده از شبکه‌های رادیویی پخش می‌شود.

ضربان شبکه سلامت نو می‌شود

فصل جدید برنامه «ضربان» اواخر بهمن ماه از شبکه سلامت پخش می شود. با هدف ارتقای سطح آگاهی مردم نسبت به بیماری های جسم و روان و به منظور ارائه راه های بهبود، جلوگیری و کنترل آن ها برنامه ضربان از سال 91 تولید و پخش می شود.

علیرضا سلطانی تهیه کننده برنامه با اشاره پخش سری جدید برنامه به تشریح آیتم های مختلف آن پرداخت و گفت: در آیتم «سرمقاله» موضوع برنامه با توجه به رویکرد اجتماعی آن مطرح می شود. در بخش دیگری با عنوان «سه گام» تلاش می کنیم تا سه راهکار اصلی در مقابله با یک بیماری جسمی یا روانی مطرح گردد.

وی در ادامه اضافه کرد: باورهای غلط مردم در مورد یک موضوع در آیتمی با عنوان «من خودم» تشریح شده و درست یا غلط بودن این باور با توجه به دلایل علمی بررسی می شود. همچنین در بخش دیگری با عنوان «هشتک» به اطلاعات غلط بیماری ها که در فضای مجازی دست به دست می شود، استخراج و به اطلاع عموم رسانده می شود.

«این چه کاریه؟» آیتم دیگری در سری جدید «ضربان» بود که سلطانی در توضیح آن گفت: در این بخش متخصصین با ورود به محل کار افراد در اصناف مختلف آنها را ویزیت کرده و به نوعی غربالگری می کنند. همچنین ایمنی های هر یک از این مشاغل به افراد گوشزد شده و افراد به لحاظ پزشکی و روانپزشکی بررسی می شوند.

تهیه کننده برنامه «ضربان» در ادامه به بیان نکته های ساده و کوتاه پزشکی در قالب «چت» پرداخت و افزود: در سری جدید برنامه کمدی استریپی با عنوان «دادگاه» داریم که در آن غذاهای بد همچون نوشابه، نمک، روغن نباتی و سیگار به محاکمه گذاشته می شوند.

گفتنی است، سری جدید برنامه «ضربان» در 200 قسمت 45 دقیقه ای تولید و ازشنبه 20 بهمن ماه ساعت 16 روانه آنتن می شود.

کارمند ساواک مهمان تلویزیون ایران شد

جدیدترین قسمت از فصل سوم «به اضافه مستند»، با پخش و بررسی مستند «پرسنل اداره سوم» به کارگردانی ایمان گودرزی از شبکه مستند پخش خواهد شد. در این قسمت و پس از پخش مستند، دکتر شاداب عسگری، پژوهشگر تاریخ و ایمان گودرزی، کارگردان این مستند مهمان برنامه خواهند بود و درباره سیستم امنیتی اطلاعاتی رژیم پهلوی (ساواک) و شکنجه‌های این دستگاه مخوف، صحبت خواهند کرد. علاوه بر این، محمدتقی فهیم و سعید قطبی‌زاده به نقد و بررسی فرمی این مستند خواهند پرداخت.

مستند «پرسنل اداره سوم»، روایتی بی‌پرده و صریح از فعالیت‌ مخوف‌ترین سیستم اطلاعاتی رژیم پهلوی از زبان یکی از شکنجه‌گران آن است. سوژه اصلی این مستند، یک شکنجه‌گر ساواک است که در اداره سوم ضد خرابکاری ساواک فعالیت داشته و اکنون بعد از 40 سال به ایران برمی‌گردد. او با تلاش‌های بسیار تیم پرسنل اداره سوم قانع می‌شود که در این مستند حضور پیدا کرده و با کسانی که روزگاری خودش آنان را شکنجه کرده است، از نزدیک روبه‌رو شود. در این مستند، بسیاری از فیلم‌های دیده نشده از شکنجه‌های ساواک به نمایش درآمده است و روایتی عینی از این سیستم مخوف اطلاعاتی و گردانندگان آن به تصویر کشیده شده است.

این مستند 40 دقیقه‌ای که در جشنواره فیلم عمار نیز حضور داشت، به مناسبت چهل سالگی انقلاب، مهمان برنامه «به اضافه مستند» خواهد بود. این قسمت از برنامه، روز سه‌شنبه 9 بهمن ساعت 20:30 از شبکه مستند پخش خواهد شد و بازپخش آن روزهای چهارشنبه 10 بهمن ساعت 9 و جمعه 12 بهمن ماه ساعت 13:30 است.

«به اضافه مستند»، مجموعه برنامه تلویزیونی شبکه مستند است که به پخش مستندهای دیده نشده در تلویزیون و بحث کارشناسی پیرامون موضوع مستند می‌پردازد. این برنامه با اجرای سیدمحمدعلی صدری‌نیا و کارگردانی محمدرضا رضاییان با دکوری جدید و آیتم‌هایی متنوع سه‌شنبه‌های هرهفته ساعت 20:30 به روی آنتن شبکه مستند می‌رود.

مثبت اندیشی در خانواده با شبکه الکوثر

در برنامه امشب «اسرتنا» شبکه الکوثر موضوع مثبت اندیشی و راه های بسط وگسترش این سنت حسنه در خانواده مورد مطالعه قرار می گیرد .

به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی ، دفتر بیروت شبکه الکوثر که کار تهیه این برنامه را برعهده دارد با دعوت از فاطمه نصراله به عنوان کارشناس خانواده و فعال اجتماعی بر روی موضوع مذکور تمرکز کرده و به واکاوی جنبه های مختلف و نتایج آن در خانواده و اجتماع می پردازد .

این برنامه تبیین می کند بنیان خانواده در زندگی مشترک بر محبت و مهربانی ، خوش بینی ، چشم پوشی از عیب ها ، بزرگ دیدن محاسن و به طور کلی مثبت اندیشی استوار است . رباء عساف اجرای این برنامه 30 دقیقه ای که از ساعت 18:30 به وقت تهران پخش می شود را برعهده دارد .

«خانواده ما» سه شنبه 9 بهمن به سفارش گروه اجتماعی شبکه الکوثر روی آنتن است.

از اواسط دهه 70 بود که با برگزاری جشنواره‌ای با عنوان «جشنواره سیما» برنامه‌های تلویزیونی نیز صاحب یک جشنواره رقابتی شدند. این جشنواره از سال 1376 کار خود را آغاز کرد. اما این جشنواره بعد‌ها با تکامل و در قالب جدید، با نام «جام جم» برگزار می‌شود که به انتخاب و معرفی بهترین برنامه ها، تهیه کنندگان و هنرمندان تلویزیون در طول یک سال می‌پردازد.

اولین دوره جشنواره جام جم در سال 1390 با هدف بررسی آثار شبکه‌های تحت پوشش معاونت سیما برگزار شد. اما دوره نخست این جشنواره، بسیار محدود و کوچک برگزار شد. در اولین دوره، تنها برگزیده‌هایی در سه بخش فیلم تلویزیونی (تله فیلم)، مستند و پویا نمایی معرفی شدند. یکی دیگر از اهداف راه اندازی و تأسیس این جشنواره نیز این بود که با انتخاب چهره‌های برگزیده، تولید برنامه در سال آتی نیز به آن‌ها سپرده شود.

اما دوره دوم این جشنواره یک سال بعد، یعنی در سال 91 برگزار شد. ارتقا و تحول در قالب‌های مختلف برنامه سازی شبکه‌های تلویزیونی، هدف برگزاری این دوره اعلام شده بود. دومین دوره جشنواره جام جم، نیز بسیار محدود به کار خود پایان داد. به این ترتیب که در کنار بخش فیلم‌های تلویزیونی، سه بخش جدید، جایگزین بخش‌های دوره اول شد. یعنی این بار 35 برگزیده در بخش‌های فیلم‌های تلویزیونی، سریال‌های طنز، برنامه‌های کودک و نوجوان و نیز مسابقات و سرگرمی معرفی شد.

اما دوره سوم جشنواره جام جم را می‌توان نقطه عطف و شروعی برای رشد و گسترش این رویداد دانست. به طوری که در این دوره که سال 92 برگزار شد، ستاد عالی جشنواره جام جم طراحی و کار خود را برای بررسی برترین محصولات شبکه‌های مختلف زیرمجموعه معاونت سیما آغاز کرد. از این دوره، در کنار افزایش بخش‌های رقابتی، هر بخش نیز دارای دبیر‌های جداگانه‌ای شد. همچنین اتفاق دیگر، بین المللی بودن این دوره از جشنواره بود. با توجه به اینکه سومین دوره جشنواره جام جم در اوج انقلاب‌ها و خیزش‌های مردمی در کشور‌های اسلامی و عربی برگزار می‌شد، بخش ویژه «مقاومت و بیداری اسلامی» پذیرای آثار تلویزیونی با مضامین انقلابی از سایر کشور‌ها بود. در مجموع، بخش‌های مختلف سومین جشنواره جام جم به این ترتیب بودند: مستند، ترکیبی، گفتگو محور، مجموعه نمایشی، فیلم تلویزیونی، بین الملل و پویا نمایی.

اما چهارمین جشنواره جام جم با وقفه ای چهار ساله بار دیگر با هدف ایجاد بستری برای رقابت، تقویت ابتکار و خلاقیت دست اندرکاران تولید، ارتقای کیفی تولیدات سیما، فراهم کردن زمینه‌های مناسب برای شناسایی توانمندی‌ها و کشف استعداد‌های جوان، ایجاد فرصت‌های مناسب برای تبادل افکار و انتقال تجارب برنامه سازان و دست اندرکاران رسانه، اسفند سال 96 برگزار شد. این دوره، شامل برنامه‌های پخش شده از ابتدای سال 93 تا آخر تابستان سال 96 می‌شد. همچنین چهارمین دوره جشنواره جام جم در چهار بخش سریال‌های تلویزیونی، مسابقات تلویزیونی، برنامه‌های مستند و پویانمایی برگزار شد.

اما پنجمین دوره جشنواره جام جم را باید نقطه تحول و شکوفایی این رویداد دانست. طوری که از این پس می‌توان آن را بزرگ‌ترین جشنواره در حوزه رسانه دانست. چرا که این دوره از جشنواره جام جم به کمیسیون ها ارتقا یافته اند و تعداد آن‌ها نیز نسبت به گذشته دو برابر شده است. یعنی در این دوره، آثار شبکه‌های تلویزیونی در کمیسیون‌های تخصصی «نمایش»، «مسابقات و سرگرمی»، «مستند»، «پویانمایی»، «آگهی‌ها و تبلیغات تلویزیونی»، «دوبلاژ و آماده سازی»، «فضای مجازی»، «انتخاب مردمی»، «برنامه‌های ترکیبی»، «بازار و محصولات تلویزیونی» و بخش ویژه «چهل سالگی انقلاب» به رقابت با یکدیگر می‌پردازند. شاید بتوان بخش‌های «دوبلاژ»، «مردمی»، «آگهی‌ها و تبلیغات تلویزیونی» و «چهل سالگی» را جذاب‌ترین بخش‌های جدید این دوره برای عموم مردم دانست. بخش «دوبلاژ» از این نظر که به انتخاب برترین صداپیشه که برای همه مردم از نسل‌های مختلف، خاطره ساز هستند اختصاص دارد. همچنین بخش «چهل سالگی» نیز شامل برترین آثار با موضوع انقلاب اسلامی است که اغلب، شامل آثاری نوستالژیک برای مخاطبان سیما می‌شود. بخش «مردمی» نیز، چون برای مشارکت همه مردم و بینندگان تلویزیون در نظر گرفته شده و مشخص شدن برترین آثار از نگاه مردم، آن را به مهیج‌ترین بخش پنجمین جشنواره جام جم تبدیل کرده است.

بخش «آگهی‌ها و تبلیغات تلویزیونی» نیز از آن جهت جذاب است که تعامل بین شرکت های تبلیغاتی و بدنه برنامه سازی تلویزیون را شامل می شود.

علاوه بر این ها، تعداد داوران جشنواره نیز بسیار بیشتر شده که این هم باعث ارتقای اعتبار سنجش و ارزشیابی آثار می‌شود. این جشنواره با حکم مرتضی میرباقری معاون سیمای رسانه ملی، مهر ماه امسال کلید خورد و ابتدا کار انتخاب آثار شروع شد. پس از آن نیز از اوائل دی، با مشخص شدن تدریجی آثار راه یافته به بخش مسابقه، کار داوری نیز به مرحله عمل رسید. مدیریت کمیسیون‌ها را نیز مدیران شبکه‌های سیما بر عهده دارند و داوران این بخش‌ها نیز از چهره‌های مطرح و متخصص در حیطه کاری خود هستند. به این ترتیب، جام جم به یک جشنواره تخصصی تبدیل شده است و برای نخستین بار فضایی رقابتی را برای رشته‌های مختلف در حوزه رسانه فراهم کرده است.

بنابراین، هفتم اسفند با برگزاری مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره جام جم، بهترین محصولات سیما در قالب‌ها و زمینه‌های مختلف مشخص و معرفی خواهند شد.

لذت پخت غذاهای ایرانی از هیسپان‌تی‌وی

هیسپان تی وی در یک برنامه متنوع آشپزی، آموزش انواع غذاهای ایرانی و خارجی را برای مخاطبان اسپانیایی زبان خود به نمایش می‌گذارد. در برنامه «طعم های دنیا» مجری برنامه به همراه یک سرآشپز تایلندی که به ایران آمده، در یک دوره آموزشی همراه می شوند. در ادامه پس از آموزش دانشجویان آشپزی و سرآشپزهای رستوران هایی که از قبل مشخص شده اند، در هر برنامه با یکی از آشپزهایی که در دوره آموزشی پذیرفته شده، به رستوران او رفته و بنا بر وقت برنامه آموزش دو یا سه غذای ایرانی و یا خارجی در برنامه ارائه می شود.

در اولین قسمت از برنامه، قرار است سرآشپزی آملی طز تهیه میگو، کباب ایرانی و اردک شکم پر را برای بینندگان برنامه توضیح دهد. برنامه «طعم‌های دنیا» به تهیه کنندگی افشین نیک سرشت و اجرای علی چیت سازیان، فردا چهارشنبه 10 بهمن ساعت 21:30 به وقت تهران از هیسپان تی وی پخش و بازپخش آن پنج شنبه ساعت 5:30 و جمعه ساعات 10:30 و 19:30 پخش خواهد شد.

آی‌فیلم به سراغ «امین و اکوان» می‌رود

«سینما آی‌فیلم»، علاوه بر معرفی انیمیشن «امین و اکوان»، با عوامل آن به گپ‌وگفت می‌نشیند. «امین و اکوان» را زحل رضوی کارگردانی کرده و مهدی صفارپور تهیه‌کنندگی‌اش را بر عهده داشته است.اکران این فیلم سینمایی که محصول سال 1396 است، از بیست و یکم آذر آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

فرزادشیرمحمدی، محمدمهدی قاسمی، مرضیه ابراهیمی، محسن زرآبادی پور، سجاد تکلو، نوید نوروزی، مرجان مظفری، و اکرم عبدی صداپیشگان این اثر سینمایی هستند.

«سینما آی‌فیلم» چهارشنبه‌ دهم بهمن ساعت 22:30 روی آنتن می‌رود و بازپخش آن در ساعت‌ 06:30 روز بعد خواهد بود.

10 روز، 10 فیلم سینمایی همراه با آی‌فیلم2

شبکه آی‌فیلم به‌مناسبت فرارسیدن دهه فجر، 10 فیلم سینمایی ایرانی را برای طرفدارانش در افغانستان و تاجیکستان به‌ نمایش می‌گذارد. کانال آی‌فیلم2 از دوازدهم بهمن، به‌جای دو سریال «اقاقیا» و «کلانتر»، یک فیلم سینمایی شاخص ایرانی را نمایش می‌دهد.

بر اساس این گزارش، «اخراجی‌ها» اولین فیلم سینمایی است که در دوازدهم بهمن روانه آنتن می‌شود. این فیلم اثر مسعود ده نمکی است و بازیگرانی همچون اکبر عبدی، کامبیز دیرباز، امین حیایی و محمدرضا شریفی‌نیا در آن نقش‌آفرینی کرده‌اند.

«اخراجی‌ها» داستان مجید از اراذل جنوب تهران است که عاشق دختر پیرمرد عارفی به نام میرزا می‌شود. میرزا شرط ازدواج مجید و دخترش را سر‌به‌راه‌شدن او قرار می‌دهد. مجید احساس می‌کند رقیبی وجود دارد که از بچه‌های جبهه‌ای است و برای اینکه از او عقب نیفتد...

«اخراجی‌ها» جمعه دوازدهم بهمن در ساعت 16 به‌وقت تهران، 17 به‌وقت کابل و 17:30 به‌وقت دوشنبه روانه آنتن می‌شود و در سه نوبت به‌فاصله 6 ساعت بازپخش خواهد شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت