جشنواره‌ای با ۴ فصل!/ استعدادیابی و ارتباط بیشتر با مخاطبان اصلی‌ترین اهداف جشنواره تلویزیونی مستند

کد خبر: 640271

مدیر شبکه مستند سیما مهم‌ترین هدف برگزاری جشنواره تلویزیونی مستند را شناسایی استعدادهای جدید این عرصه و تعامل بیشتر با مخاطبان شبکه مستند دانست.

جشنواره‌ای با ۴ فصل!/ استعدادیابی و ارتباط بیشتر با مخاطبان اصلی‌ترین اهداف جشنواره تلویزیونی مستند
جشنواره‌ای با چهار فصل!/ استعدادیابی و ارتباط بیشتر با مخاطب اصلی‌ترین اهداف اولین جشنواره تلویزیونی مستند
سرویس فرهنگی فردا: نشست خبری نخستین جشنواره تلویزیونی مستند صبح امروز با حضور سلیم غفوری مدیر شبکه مستند، مهدی میرتیموری دبیر اجرایی جشنواره و اهالی رسانه در محل شبکه مستند سیما برگزار شد.
در ابتدای این نشست سلیم غفوری مدیر شبکه مستند با تشریح اهداف برگزاری این جشنواره اظهار کرد: شبکه مستند سیما با دو هدف اصلی اقدام به برگزاری این جشنواره کرده است که اولین مورد آن شناسایی و حمایت از مستندسازان جوان، مستعد و متعهد سراسر کشور و تقویت جریان فیلم مستند در کشور است.
وی افزود: دومین هدف ما از برگزاری این جشنواره ارتقای کیفی آثار مستند و ایجاد فضایی مناسب برای تعامل بیشتر مخاطبان شبکه مستند با تولیدات گسترده این حوزه است.
غفوری با اشاره به زمان بندی برگزاری اولین دوره این جشنواره گفت: این رویداد به شکل سالیانه و در چهار فصل برگزار می‌شود که پس از اعلام فراخوان جشنواره و انتخاب آثار توسط هیات انتخاب، این آثار در قالب یک برنامه تلویزیونی در طول فصل از شبکه مستند سیما نمایش داده می‌شوند و در نهایت نیز در پایان هر فصل از برگزیدگان جشنواره در همان برنامه قدردانی می شود.
وی تصریح کرد: 15 فرودین ماه آخرین مهلت ارسال آثار است و از روز 20 فرودین جشنواره به طور رسمی آغاز می‌شود و 31 خرداد ماه اختتامیه فصل اول جشنواره خواهد بود.
مدیر شبکه مستند در ادامه در ارتباط با چگونگی داوری آثار حاضر در این جشنواره بیان کرد: داوری ها در این جشنواره در ۲ بخش توسط کارشناسان و هیات داوری و همچنین توسط مردم انجام می شود که داوری بخش مردمی از طریق سایت جشنواره، سامانه پیامکی جشنواره و کانال های اطلاع رسانی انجام می گیرد.
غفوری همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری در ارتباط با دسته‌بندی موضوعی جشنواره گفت: موضوعات جشنواره آزاد است و فیلم هایی با موضوعات مختلف می‌توانند به جشنواره ارائه شوند. ساختار مستند، شیوه روایت، تدوین، تصویر و متن خوب در هر شاخه ای از جمله محیط زیست موضوعات سیاسی، اجتماعی و ... مورد داوری قرار می گیرد. در واقع آثار بیشتر به لحاظ تکنیکی مورد توجه است اما ممکن است بعد از فصل اول جشنواره به سمت موضوعی شدن نیز برود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری پیرامون روند برگزاری جشنواره با اشاره به اینکه تمام بخش‌های جشنواره در قالب تلویزیونی خواهد بود؛ اظهار کرد: این جشنواره اساسا یک جشنواره تلویزیونی است و تمام رویدادهای آن در قاب تلویزیون رخ خواهد داد. همچنین حضور برگزیدگان، ارائه آثار و اختتامیه نیز در قالب برنامه تلویزیونی، تولید و پخش می شود و به همین دلیل نام آن را اولین جشنواره تلویزیونی گذاشته ایم.
غفوری در ارتباط با دلایل برگزاری فصلی جشنواره نیز گفت: ما این جشنواره را فصلی کرده ایم زیرا تعداد آثار ارسالی و موضوعات ارائه شده زیاد است و ما می خواهیم در پایان هر فصل بتوانیم جشنواره را برگزار کنیم.
در ادامه این نشست مهدی میرتیموری، دبیر اجرایی جشنواره نیز در سخنانی گفت: فراخوان این جشنواره چند هفته است که آغاز شده، آخرین مهلت ثبت نام برای جشنواره ۱۰ فروردین ماه، آخرین مهلت ارسال آثار ۱۵ فروردین ۹۶ است. اختتامیه جشنواره نیز که فصل اول آن خواهد بود در خرداد ۹۶ در قالب یک برنامه تلویزیونی ارائه می شود.
وی خاطرنشان کرد: من از این فرصت استفاده می‌کنم و از همه مستندسازان کشورمان دعوت می‌کنم که در این جشنواره حضور پیدا کنند و نوید فرارسیدن روزهای خوبی را به مستندسازان می‌دهم.
در پایان این نشست از سایت جشنواره نیز رونمایی شد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد