واکنش‌ها به «آخرین داستان» شاهنامه در «کن» +عکس

کد خبر: 523938

کارگردان انیمیشن «آخرین داستان» که فیلمش به تازگی در بازار فیلم جشنواره «کن» عرضه شد، می‌گوید "کسانی که فیلم را دیدند بیش از همه از کیفیت پروژه شگفت‌زده شدند و انتظار نداشتند که کاری با این سطح کیفی از ایران ببینند".

واکنش‌ها به «آخرین داستان» شاهنامه در «کن» +عکس
خبرگزاری ایسنا: اشکان رهگذر درباره‌ی واکنش‌ها نسبت به این فیلم در بازار کن ادامه داد: در عین حال داستان اگزوتیک و عجیب فیلم بسیار برایشان جالب بوده است. چند شرکت اروپایی، کانادایی و آمریکایی هم برای پخش جهانی این فیلم با ما وارد مذاکره شده‌اند.
واکنش‌ها به «آخرین داستان» شاهنامه در «کن» +عکس
او درباره‌ی روند انتخاب فیلمش برای عرضه در بازار فیلم کن نیز توضیح داد: امسال در بخش بازار این جشنواره، مراسمی با همکاری فستیوال اَنِسی با عنوان Annecy Goes to Cannes برپا شد و از آنجا که «آخرین داستان» در سال 2013 یکی از شش فیلم منتخب اَنِسی بود، ما هم به این مراسم دعوت شدیم و فیلم به مخاطبان کن معرفی و بخش‌هایی از آن هم نمایش داده شد. این کارگردان انیمیشن ادامه داد: فستیوال اَنِسی که مهمترین فسیتوال انیمیشن جهان است، بخشی به نام Mifa Pitches دارد که در آن پروژه‌های در حال تولید را به پخش‌کننده‌ها و تهیه‌کننده‌ها معرفی می‌کنند تا در صورت تمایل در این پروژه‌ها مشارکت کنند. پس از انتخاب این فیلم به عنوان یکی از شش پروژه‌ی برتر، این فستیوال به عنوان یک حامی معنوی همواره کنار ما بوده است. اشکان رهگذر که خود نگارش فیلمنامه‌ی «آخرین داستان» را انجام داده است، با بیان اینکه "داستان این فیلم برداشت آزادی از ماجرای ضحاک در شاهنامه است" درباره‌ی علت پرداختن به این داستان کهن در فیلمش، گفت: به لطف خانواده، من با شاهنامه بزرگ شده‌ام و داستان ضحاک هم از کودکی بیش از سایر داستان‌های شاهنامه برایم جذاب بود. وقتی شرایط ایجاد شد که این کار انجام شود خیلی علاقه‌مند بودم که این داستان را بسازم. او با اشاره به اینکه مراحل اولیه‌ی این پروژه شش سال پیش آغاز شد و پروژه در حال حاضر در مراحل یک سوم پایانی است، از برنامه‌ریزی برای اکران «آخرین داستان» درجشنواره فجر سال 96 خبرداد و درخصوص سرمایه‌گذاری‌های انجام شده برای این پروژه‌ی هشت‌ساله نیز گفت: تا اینجای کار تمام سرمایه از بخش خصوصی تأمین شده و متأسفانه از طرف نهادهای دولتی هیچ کمکی به نشده است. ما از طریق فروش ملک و املاک و دارایی‌هایمان توانستیم کار را جلو ببریم تا اینکه سال گذشته احسان رسول‌اف به عنوان تهیه‌کننده به پروژه اضافه شد و با سرمایه‌گذاری‌ای که انجام داد، توانستیم کار را در شرایط بهتری پیش ببریم. رهگذر افزود: در کنار اینها، درک بالای همکارانمان در پروژه که با پایین‌ترین دستمزدها کار کردند کمک زیادی به ما کرد. متأسفانه اینگونه کارها نسبت به زمان و زحمتی که صرف آن می‌شود، نمی‌تواند آنقدرها پول جذب کند که پاسخگوی زحمات دست‌اندرکارانش باشد. این کارگردان انیمیشن که قالب دوبُعدی را برای ساخت فیلمش انتخاب کرده در این باره توضیح داد: کار سه بعدی بسیار سخت‌افزارمحور است و امکانات زیاد و بودجه وحشتناکی می‌طلبد. از طرفی استودیوی ما (استودیو هورخش) از ابتدا کار دوبُعدی انجام داده و ما بیشتر به این تکنیک علاقه داریم چون زیبایی و اصالت خاصی دارد. ضمن اینکه در کار دوبُعدی در قید و بند برخی محدودیت‌ها نیستیم و می‌توانیم خلاقیت بیشتری به خرج دهیم. احسان رهگذر که اولین فیلم بلند انیمیشن خود را می‌سازد، درباره‌ی سوابق حرفه‌ای خود نیز گفت: نویسندگی و کارگردانی پنج عنوان انیمیشن کوتاه، تهیه‌کنندگی شش عنوان انیمیشن کوتاه، طراحی هنری چهار بازی رایانه‌ای و ساخت چندین موزیک ویدئو و تیزرهای تبلیغاتی در قالب انیمیشن بخشی از کارهایی است که در گذشته انجام داده‌ام.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد