لطیفی اجرای «هفت» را واگذار می‌کند؟

کد خبر: 1028924

محمدحسین لطیفی در گفت‌وگوی رادیویی درباره ساخت "سنجرخان"،‌ گفت: نیمه دوم آبان‌‌ماه با حضور بازیگران کُردی و تعدادی چهره، سریال را جلوی دوربین می‌بریم.

لطیفی اجرای «هفت» را واگذار می‌کند؟

خبرگزاری تسنیم: تلویزیون از نیمه دوم آبان‌ماه وارد تصویربرداری سریال "سنجرخان" می‌شود این خبری است که محمدحسین لطیفی در جریان گفت‌وگوی رادیویی‌اش به آن اشاره کرد. البته که پیش از این قرار بود در مهرماه کار شروع شود و تا پایان سال تصویربرداری را به پایان برسانند. سریال تلویزیونی که در 26 قسمت 40 دقیقه‌ای طراحی شده و حسین جلالی تهیه‌کننده "سنجرخان" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفته بود که دنبال آماده کردن "سنجرخان" تا پایان سال و پخش سریال در سال آینده‌اند.

یکی از نکاتی که بسیاری به دنبال آن‌اند این است که نقش "سنجرخان" را چه کسی بازی خواهد کرد؛ آیا بازیگرش بومی است یا شناخته شده؟! یکی از کسانی که پیش‌تر هم انتخاب شده و البته جزو مشاور و ناظر کیفی پروژه و هدایتگر کار محسوب می‌شود قطب‌الدین صادقی است که خودش هم بازیگر نقش‌های محوری داستان خواهد بود. بنابر گفته جلالی تهیه‌کننده سریال قرار است نزدیک به 10 بازیگر چهره به صورت اصلی، افتخاری و حتی مهمان در این سریال تلویزیونی به ایفای نقش بپردازند.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد فیلمنامه و بازنویسی‌اش تمام شده و بخش‌های اصلی داستان در کردستان و 30 لوکیشن اصلی فیلمبرداری می‌شود. البته سریال لوکیشن‌های دیگری هم دارد که در کل به 80، 90 لوکیشن خواهد رسید. سنجرخان وزیری، مشهور به سردار اکرم، در زمانی که روس‌ها مناطق مختلف ایران از جمله کردستان را اشغال کرده بودند، با آگاهی از عمق بحران و فشارهای زیاد اشغالگران، ابتدا با فرستادن نامه‌هایی به حاکم سنندج و کسب اجازه، درخواست اذن جنگ کرد و بعد از ناامید شدن از حمایت آنها، در آغاز کار، به جنگ با قشون انگلستان برخاست و با شکست انگلیسی‌ها، راه جنگ با روس‌ها برای او هموارتر شد. او با اتکا به نیروهای مردمی روستاهای اطراف سنندج، راهی میدان نبرد با روس‌ها شد.

تاریخ این مرز و بوم به ویژه در دو سده اخیر، مملو از حوادث ریز و درشت و تلخ و شیرین است که بیشتر آنها با مبارزات ملی و منطقه‌ای، علیه استبداد و استعمار عجین شده، مبارزاتی که معیار و محک روحیه آزادی‌خواهی و آزادگی مردم ایران بوده و دستاوردهای فراوانی داشته است. مقابله با زیاده‌خواهی‌های بیگانگان و مبارزه مسلحانه با عوامل خارجی و مزدوران داخلی آنها، بخش مهمی از این مبارزات را تشکیل می‌دهند و در این بین، چهره‌های شاخصی وجود داشته‌اند که رهبری خیزش‌های مردمی بر عهده آنها بوده است، شخصیت‌هایی همچون سنجرخان وزیری که حالا دستمایه تولید سریالی با همین عنوان شده است.

مشروح گپ و گفتی که رادیو با محمدحسین لطیفی کارگردان سریال این روزهای "سنجرخان" داشت را در ادامه می‌خوانید:

کارگردان سریال‌های تلویزیونی "دودکش" و "پادری" درباره پروژه جدیدش گفت: در حال حاضر روی پروژه‌‌ای در سنندج کار می‌کنم تا یاد قهرمان و مبارز کُرد زنده شود. من پیشنهادهای بسیار بالاتر از هزینه دستمزد کار فعلی‌ام داشتم؛ اما ترجیح دادم تا بر روی این پروژه برای قهرمان ملی فعالیت کنم. باید با کمک یکدیگر منطقی را در سینما حاکم کنیم.

لطیفی افزود: سریال "سنجرخان" درباره زندگی قهرمان ملی کُرد است که از نیمه آبان‌ماه کلید خواهد خورد. روایتگران تاریخ درباره شخصیت سنجرخان کوتاهی کرده‌اند. سنجرخان قهرمان ملی کُرد با میرزا کوچک‌خان هم دوره است و روس‌ها را در تپه روسی کردستان در آخرین روزهای حکومت احمدشاه شکست داده است. این سریال درام بر پایه فداکاری‌ها و غیرت سنجرخان کُرد ساخته خواهد شد.

وی از بازیگری هنرمندان کُرد در سنجرخان خبر داد و گفت: تعدادی بازیگر چهره هم در این سریال ایفای نقش خواهند کرد.

لطیفی درباره ضبطی شدن برنامه "هفت" گفت: شأن انسان‌ها در هنر به معنای جنجال و توهین نیست چون من عقیده دارم نباید مثل گلادیاتورها با هم جنگید. اجازه خواستم میز نقد با من نباشد، به همین خاطر میز نقد جدا شد. وقتی کرونا آمد بدلیل شلوغ شدن صحنه اجرای برنامه و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مجبور به ضبط شدیم. برنامه زنده دنیای دیگری دارد و وقتی ضبطی می‌شود آن شور و شعف را از خود من هم می‌گیرد.

وی در پاسخ به این سؤال که با وجود ساخت سریال "سنجرخان" اجرای برنامه "هفت" را واگذار خواهد کرد، افزود: هنوز در بحث هستم از تهیه‌کننده و مدیر شبکه خواهش کردم مرا جایگزین کنند و هیچ‌کس را جایگزین نکردند و مجبورم مثل زمانِ فیلمبرداری فیلم سینمایی "مرد نقره‌ای" که از آنتالیا می‌آمدم و می‌رفتم، دوباره این مسیر از شهرهای همجوار سنندج و کردستان به تهران تکرار شود.

او همچنین در خصوص ساخت فیلم سینمایی "توفیق اجباری2"، توضیح داد: 5 ماه قبل از فوت مرحوم کمال طباطبایی قراردادی برای ساخت قسمت دوم "توفیق اجباری" بستیم؛ اما برای ساخت بازیگران این کار کنار هم قرار نگرفتند. محمدرضا گلزار نقش اول کار بود و رضاعطاران باید در کنارش قرار می‌گرفت که این اتفاق غیرممکن بود و این فاصله باید با پول پُر می‌شد چون هر کدام از این دو نفر هزینه ساخت یک فیلم سینمایی را برای خود می‌خواهد و من مایل به کار بر روی پروژه های تجاری این چنینی نیستم و تمام اعتقادات من را زیر سؤال می‌برد.

لطیفی تأکید کرد: اگر قرار است پول ملاک ما باشد، دلیلی برای ساخت اثری نیست.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت