اعتراض به قربانی کردن گوسفند به شهرداری اصفهان رسید! +عکس
این روزها هر از گاهی شاهدیم که برخی مدیران شهری به نام کار فرهنگی، کاردی به پیکره فرهنگ وارد میکنند که باعث نگرانی دلسوزان فرهنگی و دینی میشود. بعد از تبلیغ جنجالی معاونت فرهنگی شهرداری تهران درباره حجاب که با توجیههای مشاور شهرداری در تلویزیون رفع و رجوع شد، این بار در اصفهان پوستر همایشی با آرم سازمان شهرداری تعجببرانگیز بود
روزنامه جوان: این روزها هر از گاهی شاهدیم که برخی مدیران شهری به نام کار فرهنگی، کاردی به پیکره فرهنگ وارد میکنند که باعث نگرانی دلسوزان فرهنگی و دینی میشود. بعد از تبلیغ جنجالی معاونت فرهنگی شهرداری تهران درباره حجاب که با توجیههای مشاور شهرداری در تلویزیون رفع و رجوع شد، این بار در اصفهان پوستر همایشی با آرم سازمان شهرداری تعجببرانگیز بود؛ همایشی که به مناسبت روز مبارزه با خشنونت علیه حیوانات و ترویج گیاهخواری برای حفظ محیط زیست برگزار شده بود. طرح پوستر تبلیغی این برنامه، گاوی در قفس درون یک بشقاب غذاخوری با قاشق و چنگال بود که به نوعی نماد مبارزه با قربانی کردن و کشتن حیوان حلال گوشت محسوب میشد.
سؤال اینجاست در ایامی که مردم با وجود همه مشکلات اقتصادی و گرانیهای کمرشکن در تلاش هستند که نذورات خود را هر طور شده ادا کنند تا از طریق آن هم ادای دین به رفع حاجات خود کرده باشند و هم سفره نذورات پهن باشد و محبان اهل بیت (ع) و نیازمندان را غذایی بدهند چرا شهرداری برای همایشی تبلیغ و هزینه میکند که با مسائل شرعی و مذهبی منافات دارد و گیاهخوارانی که بهتر است در جمعهای کوچک خودشان باشند با استفاده از تریبون شهرداری، گوشت حیوانات حلالی، چون گاو و گوسفند را تقبیح میکنند، چه اینکه بنر پشت سخنرانان در همایش هم گوسفندی در قفس بود! کاش حداقل کمی روایات و احادیث را تورق میکردند تا اینگونه با تقلیدهای طوطیوار از فرهنگ غربی حلال مسلم خدا را رد نکنند. امام صادق (ع) میفرماید: «هرکس ۴۰ روز گوشت نخورد اخلاقش بد و عقلش تباه میشود و نخوردن گوشت قدرت شنوایی و بینایی را کاسته و عقل و حافظه را تضعیف میکند» (بحارالانوار، ج. ۶۳، ص. ۷۲) و یا امام رضا (ع) فرمودند: اگر خداوند، گوشتی گواراتر از گوشت میش آفریده بود همان را به جای قربانی کردن اسماعیل میفرستاد. (صحیح الکافی، ج. ۳، ص. ۱۸۹) و... خارج از بحثهای سیاسی و اینکه لیستی از رسانه تروریستی آمدنیوز برای تبلیغات انتخاباتی معرفی شدند و رأی آوردنشان هم خود گویاست که عمدتاً چه کسانی در بازی دموکراسی روی کار آمدهاند و چرا تروریستی مانند زم آنها را تبلیغ کرد، این سؤال پیش میآید که پول بیتالمال در دستان چه کسانی قرار است در راستای ارتقای فرهنگ عمومی و مدیریت شهری هزینه شود؟! چرا برای چنین برنامههای ضدفرهنگی و مغایر با احکام شرعی و دینی صرف میشود؟ آیا بحث مبارزه با خشونت علیه حیوانات و حفظ زیستگاه تنها در نخوردن گوشت حیوانات حلالی، چون گاو و گوسفند خلاصه میشود؟!
بیشک ماجرای شورای شهر بابل و هزینههای میلیاردی اعضای آن برای پاپوشی که خودشان برای خودشان درست کرده بودند خود مؤید آن است که انتخاب مدیران شهری برای اجرای فعالیتهای فرهنگی را باید جدیتر و دقیقتر واکاوی کرد چراکه محدوده اجرای برنامههای آنها، گروه یا انجمن کوچکی نیست، بلکه جمعیت زیادی از یک شهر را دربرمیگیرد که با چنین ژستهای روشنفکرانه و دانایی مقلد از غرب به تخریب دادههای اعتقادی مردم منجر میشوند، ولی آیا برای چنین مسائلی و صرف بودجههایی از جیب ملت، نظارتی وجود دارد؟! برای دشمن هویت جدیدی که باورهای دینی مردم را به صورتی شیک و تمیز نشانه رفته است و حتی برخی فعالیتهای آنها تبلیغ و رسانهای میشود چه تمهیداتی اندیشیده شده است؟! آقایان! قرار نیست عده قلیلی با تفکرات غربزده و ناجور بودجه بیتالمال را برای سلایق شخصی و گروهی خود هزینه کنند که خروجی آن خدشه وارد کردن بر باورها و اعتقادات مردم باشد. بهراستی مبارزه با خشونت علیه حیوانات و گیاهخواری در ایام محرم که مردم برای اعتقادات قلبی با وجود مشکلات اقتصادی قربانی میکنند چه معنایی میدهد؟! به نظر میرسد مسئولان درکی از مسائل ندارند و تنها برای اینکه از قافله تجدد غربگرایی عقب نمانند بودجهای را صرف چنین همایشهای بیمحتوا و معارض با ارزشهای دینی میکنند که در شرایط اقتصادی و توجه به دخل و خرجهای دولتی جای تأمل دارد.
دیدگاه تان را بنویسید