پایگاه خبری تحلیلی فردا: خبرها حاکی از آن است که اوضاع در هم بر هم و نابسامان اقتصادی کشور کارد را به استخوان رسانده تا جایی که در اقدامی جهادی نمایندگان مجلس با هم هم صدا شده و از آقای رئیس جمهور خواستار ایجاد تغییر و تحولاتی سازنده در کابینه اقتصادی اش شدند و گویا آقای روحانی هم خود به این واقعیت پی برده و در صدد تغییراتی است. بر همین اساس، اما و اگرهای بسیاری بر سر تغییر کابینه دولت دوازدهم در میان کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی و سیاسی کشور در جریان است.
اما آنچه بیش از همه نقل این روزهای اظهار نظرات مختلف است تغییر نگرشها و سیاستهای اقتصادی حاکم در کنار حضور مدیرانی جهادی است. دکتر ابراهیم رزاقی به صراحت عنوان میکند: «اگر مدیرانی جهادی بر سر کار بیایند میتوانند ظرف چند سال اوضاع را سامان بخشند.»
گمانه زنیها بر سر ورود مرد روزهای بحران به کابینه
با این حال در برخی گمانه زنیها اسم محمد باقر قالیباف به عنوان مدیری جهادی که خواهد توانست اوضاع را سامان بخشد به عنوان یکی از گزینههای احتمالی کابینه برده شده است هر چند در اصل ماجرا شک و شبهه وجود دارد و هنوز صحت این مدعی ثابت نشده است چنانچه محسن پیرهادی عضو سابق شورای شهر تهران گفته است: «اینکه دولت به قالیباف هرگونه پیشنهادی داده باشد اساسا کذب است اما بعید میدانیم اینقدر تدبیر وجود داشته باشد که کار را دست کاردان و مرد روزهای بحران دهند.»
قطعا ورود قالیباف به دولت به عنوان یک مدیر جهادی احتمال تغییر وضعیت اقتصادی و اجتماعی را در بر خواهد داشت، اما فارغ از تمام آنچه به وحدت ملی با ورود قالیباف به کابینه تعبیر میشود اصلاح طلبان اعم از نمایندگان و اعضای شورای کنونی تلاش جدید خود را برای تحقیق و تفحص از شهرداری قالیباف آغاز کرده اند تا برای انتقام از خدمات ارزنده وی به پایتخت در مقابل کم کاریهای خود بازهم سناریویی تکراری را دنبال کنند.
باید گفت: «هر دم از این باغ بری میرسد، تازهتر از تازه تری میرسد» چرا که هنوز جا پای سیاه نماییهای قبلی شورای پنجم علیه مدیریت گذشته شهرداری تهران خشک نشده، اصلاح طلبان دور جدیدی از تهمتها و سیاسی بازیها برای تخریب شهردار قبلی تهران در قالب تحقیق و تفحص از شهرداری را کلید زده اند.
چرا تحقیق و تفحص مجدد کلید خورد؟
طرح تحقیق و تفحص از شهرداری پیش از این یکبار دیگر به مجلس برده شده بود، اما چون نجفی و یارانش نتوانستند مستندات کافی ارائه کنند رای نیاورد و حالا دقیقا در شرایطی که، اما و اگرهایی بر سر نام قالیباف برای تزریق به کابینه جدید روحانی وجود دارد دست به کار شده اند تا مگر با این هوچی گریها و ابراز مجدد تهمتها و پافشاری بر راستی و درستی مدعایشان این کارت را بسوزانند و حتی کار را به جایی بکشانند که حتی دیگرآقای رئیس جمهور یا هر مسئول دیگری در دولت به این گزینه که حاشیه سازیهای بسیاری برایش کرده اند، فکر هم نکند.
ماجرا چیست؟
ماجرا چیست؟ چرا اصلاح طلبان و شوراییها تا این حد به دنبال تخریب چهره مدیری کارآمد هستند که کارآمدی و تلاش بی شائبه اش در شهرداری تهران ظرف ۱۲ سال بر همگان ثابت شده و حتی رسانههای اصلاح طلب نیز به این امر اعتراف کرده اند! در پاسخ به این چرایی بزرگ باید به سیاسی کاری شورای پنجمیها برای فرار از پاسخگویی در خصوص عملکرد ضعیف و کم کاریهایشان در شورا و شهرداری تهران اشاره کرد.
چنانچه از فرصت چهار ساله شورای شهر تهران یک سال گذشته است، اما در این یکسال نه در حوزه عمرانی و ساخت و سازها اتفاق مبارکی افتاده و نه خبری از ارتقای خدمات اجتماعی و فرهنگی شهرداری است! محسن سرخو از اعضای حزب کار و عضو اصلاحطلب شورای شهر چهارم گفته است: «شورای شهر تهران هرگز مانند امروز آفتزده نبوده است. هدف برخی احزاب اصلاحطلب که به طور مشخص بیشترین تعداد را با ترفندهایی به لیست اصلاحطلبان اضافه کردند تا وارد شورای شهر شوند، این است که تا آخر دوره سیستم حزبی کاملی را بر شورای شهر، شهرداری و مدیریت شهری حاکم کنند که این آفت بسیار بزرگی خواهد بود.»
سیاه نمایی و بازیهای جناحی؛ کارنامه یکساله شورای پنجم
سرخو ابراز کرده است: «از دور اول شورا تاکنون با چنین پدیدهای مواجه نبودیم، چون در هر یک از دورهها هر فردی با هر گرایشی که وارد شورا میشد همه مساعی خود را به کار میبرد و تلاش میکرد تا صرف نظر از گرایشات حزبی آنچه راکه به نظرش صحیح میرسد، به نفع مردم بهکار گیرد تا مردم تهران در آسودگی بیشتری زندگی کنند.» تحلیل سرخو از آشفته بازار این روزهای شورای پنجم به خوبی ثابت میکند که آنچه بیش از همه در این یکسال در فعالیتهای شورای اصلاح طلب پایتخت به چشم میآید سیاه نمایی، سیاسی بازی و دعواهای جناحی و حزبی بر سر آمدن و رفتن شهردارها همچنین تعدیل نیروهای شهرداری که در دوره قبلی استخدام شده بودند و جایگزینی آنها با نیروهای سفارشی حزبی و جناحی خودشان و از همه مهمتر تهمت و افترا به مدیریت گذشته شهر تهران بوده است.
حال مسئله اینجاست! هنوز قالیباف به عنوان گزینه احتمالی برای کابینه معرفی نشده است سیاه نماییهای شورای پنجم برای حمله به اعتماد عمومی نسبت به وی آغاز شده و در همین شرایط خبر «قالیباف زیر تیغ!» از سوی رسانههای منسوب به اصلاح طلبان منتشر میشود تا بیش از پیش بر اهداف خود یعنی تخریب شهرداری گذشته و سر پوش گذاشتن بر کم کاریهایشان پافشاری کنند چرا که اگر قالیباف نباشد دیگر چه کسی را برای سرگرم شدن و کار نکردنهایشان بهانه کنند؟
دیدگاه تان را بنویسید