وقتی دادن حقوق کارمندان افتخار می‌شود و نشانه «کارآمدی»!

کد خبر: 847764

یکی از اعضای شورای پنجم شهر تهران اخیرا در تعریف جدیدی از «کارآمدی» مدعی شده است، کارآمدی از منظر اصولگرایان تشکیل خانه مداحان و هیات است و آن‌ها برنامه هایشان را در خانه مداحان سامان می‌دهند، اما از نظر اصلاح طلبان نشاط اجتماعی است و آن‌ها برنامه‌های شان را در خانه هنرمندان و در فضا‌های فرهنگی سامان می‌دهند. در همین راستا نگاهی گذرا به کارنامه مدیریت شهری در دوره محمدباقر قالیباف می‌تواند مانع از تحریف معنای واژه‌ها در مدیریت جدید شهر تهران باشد.

وقتی دادن حقوق کارمندان افتخار می‌شود و نشانه «کارآمدی»!

نیوزفا: محمد میرلوحی در گفت و گویی با «شهر ایران» مدعی شده است تعریف کارآمدی از منظر اصولگرایان با اصلاح طلبانی که اکنون سکان هدایت شهر را در دست گرفته اند، متفاوت است.

وی در تشریح این ادعایش گفته اصولگرایان تشکیل خانه مداحان را کارآمدی می‌دانند، این در حالی است که اگر ایشان کمی زمان می‌گذاشت و شرایط پایتخت را بررسی می‌کرد و سپس اظهارنظر می‌کرد بی شک متوجه می‌شد که در دوران ۱۲ ساله مدیریت شهری محمدباقر قالیباف به عنوان شهردار منتخب شورا‌های دوم، سوم و چهارم، تنها در حوزه سینما‌ها شاهد افزایش ۵ هزارتایی صندلی‌ها بودیم. به عبارت ساده‌تر اگر اصولگرایان به مداحان توجه داشته اند به ساخت سینما هم توجه کرده اند.

مدیریت شهری تهران تا قبل از شهریور ۹۶ با راه اندازی ۴ هزار و ۵۷۱ کانون مردمی فعال در مناطق و مراکز سازمان فرهنگی تلاش کرد تا حضور مردم را در تصمیم گیری‌های فرهنگی مربوط به محلات و مناطق تثبیت کند. راه اندازی ۵۷ خانه فرهنگ و ۱۱ فرهنگسرا، ۷ مجتمع فرهنگی و هنری، یک مرکز تخصصی آفرینش‌های ادبی، تاسیس ۴ موزه و مرکز تخصصی هنر‌های تجسمی، ۶ خانه موزه شهید، ۲۸ نگارخانه و ۹۷ کتابخانه به غیر از کتابخانه‌های مشارکتی و مستقر در سرا‌های محلات، احداث پروژه بزرگ باغ کتاب تهران، ساخت پردیس تئاتر خاوران و... تنها بخشی از اقداماتی است که در جهت افزایش سرانه فضا‌های فرهنگی درتهران صورت گرفته که اکنون میرلوحی مدعی است، اصلاح طلبان در فضا‌های فرهنگی برنامه‌های شان را سامان دهی می‌کنند!

این عضو شورای شهر مدعی شده است اصلاح طلبان برخلاف اصولگرایان به نشاط اجتماعی اهمیت می‌دهند، در حالی که ساخت ۱۵۸سالن ورزشی چند منظوره، ۵۸ مجموعه آبی، افزایش سرانه پارکی -تفرجگاهی تهران به اندازه تاریخ پایتخت و... در مقابل کارنامه خالی یک ساله اخیر اصلاح طلبان پرواضح است که کدام یک بیشتر به نشاط اجتماعی اهمیت می‌دهند.‌ای کاش رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورای اسلامی شهر تهران حداقل اظهارات همکارانش در شورا را مطالعه می‌کرد و سپس داد سخن می‌داد. زیرا ایشان حتی نمی‌داند ۱۳۰۰ ملک در اختیار افراد قرار نگرفته است، بلکه واگذاری املاک و مستغلات به حوزه‌های های فرهنگی مانند کتابخانه، مسجد، حسینیه و دارالقران و حوزه‌های اجتماعی برای نگهداری از سالمندان، ترک اعتیاد، آسیب‌های اجتماعی و ... به موسسات و برای بهره برداری کوتاه مدت و قابل تمدید صورت گرفته است که این وظایف در قانون مجلس و آیین نامه مصوب هیات دولت وجود دارد و شهرداری را مکلف به در اختیار گذاشتن این گونه اماکن کرده است.

جای تاسف دارد که در حال حاضر اینقدر سطح خدمات رسانی در مدیریت شهری پایین آمده است که معاون اجرایی شورای پنجم شهر تهران به پرداخت حقوق و اضافه کار کارمندان افتخار می‌کند و آن را از موفقیت‌های مدیران اصلاح طلب می‌داند. به عبارت ساده‌تر در حالی که در گذشته ماهی یک ایستگاه مترو افتتاح می‌شد اکنون انجام امور عادی مایه مباهات شده است. گرچه با روی کار آمدن شورای پنجم با اتخاذ تصمیمی سیاسی ۲۲ کیلومتر افتتاح شده از خط ۷ مترو بسته شد، اما همگان شاهد بودند که بعد از قریب به ۹ ماه که قرار به بازگشایی شد تنها ۵ کیلومتر آن در اختیار مردم قرار گرفت. حال این سوال به ذهن متبادر می‌شود که کارآمدی معنای واقعی اش چیست؟!

مدام گفته می‌شود پروژه‌های نیمه تمام در شهر میراث مدیریت قبلی برای مدیریت جدید شهر تهران است، اما کسی نمی‌پرسد که همین پروژه‌ها چطور تا ۳۱ مرداد ۹۶ در حال تکمیل بودند و به یکباره از اول شهریور ۹۶ به بهانه نبود بودجه متوقف شدند؟ مگر می‌شود یک شبه و یا حتی یک ماهه بودجه پروژه‌هایی در این سطح به صفر برسد؟ نمونه بارز آن زیرگذر آرش-اسفندیار است که با پیشرفت بالای ۹۵ درصد در شهریورماه ۹۶ تحویل مدیران تهران شد، اما تا پایان سال ۹۶ خبری از بهره برداری از آن نشد.

مطلب دیگری که میرلوحی بر آن تاکید داشته استخدام‌های صورت گرفته در شهرداری تا قبل از سال ۹۶ است، اما ایشان نگفته به چه دلیل طی کمتر از یک سال اخیر در حالی که تعداد بالایی از کارکنان شهرداری تعدیل شده اند، صد‌ها نفر آن هم با قرارداد خدمات اداری شهر و با پست‌های بالا به سیستم شهرداری وارد شده اند؟ آیا این هم تعریف جدیدی از کارآمدی است؟

به گزارش نیوزفا، گودرزی معاون مالی و اقتصاد شهری قالیباف بار‌ها تاکید کرده که کل بدهی شهرداری تهران طبق مستندات ارائه شده، در دوره قبل ۱۶ هزار میلیارد تومان است و اگر مدیران جدید اسنادی از بدهی ۵۲ هزار میلیاردی شهرداری در دوره قبل در اختیار دارند بهتر است برای تنویر افکارعمومی حتما آن را منتشر کنند، اما باز هم بدون ارائه هیچ سندی اعضای شورای پنجم شهر تهران این ادعا را بدون سند تکرار می‌کنند تا شاید کارآمدی معنای جدیدی بیابد!‌ای کاش معاون اجرایی شورای شهر تهران اعلام می‌کرد، طی دوره اخیر مدیریت شهری برای حمل ونقل عمومی، آلودگی هوا، ترافیک و محیط زیست چه اقدامی شده که ایشان در پیشگاه خداوند و مردم و رای دهندگان سرفراز است؟

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت