تهرانیها بعد از زلزله ۳ برابر بنزین مصرف کردند
محمد حسین مقیمی شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران ملارد، طی سخنانی گفت: اکیپ های امدادرسانی از شب وقوع حادثه به مناطق زلزله زده ملارد اعزام شدند.
خبرگزاری مهر: استاندار تهران از مصرف ۲ الی ۳ برابری بنزین پس از زلزله ملارد در سطح استان تهران خبر داد.
محمد حسین مقیمی شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران ملارد، طی سخنانی گفت: اکیپ های امدادرسانی از شب وقوع حادثه به مناطق زلزله زده ملارد اعزام شدند.
وی افزود: بنزین در شب وقوع زلزله ۲ الی ۳ برابر مواقع عادی مصرف شد، که به خوبی و با سرعت جایگزین شد و همه دستگاه ها، اورژانس، هلال احمر و بیمارستان ها در آمادگی کامل بودند، که اگر خدای ناکرده مصدومی به بیمارستان منتقل شد آماده باشند.
استاندار تهران افزود: خوشبختانه انبارهای اصلی هلال احمر برای کل کشور در تهران موجود بود و مشکلی نداشتیم، به شهرستان ها اعلام کردیم که تا درصدی از جمعیت شهرستان امکانات و تجهیزات داشته باشد.
وی با اشاره به برگزاری ۴ جلسه آسیب شناسی پس از زلزله، گفت: مردم پس از زلزله به خیابان ها ریخته و سردرگم بودند، اما نیروی انتظامی به سرعت نظم و امنیت را برقرار کرد، اما مسیر برای امدادرسانی باز نبود.
مقیمی ادامه داد: از ستاد مدیریت بحران در شهرستان ها خواستیم که خیابان ها را تقسیم بندی کنند و بخشی از خیابان اشغال نشود.
وی گفت: بایستی کار آموزشی و فرهنگ سازی برای مواقع بحران صورت پذیرد.
استاندار تهران احداث سوله های مدیریت بحران در ملارد را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید امکانات ما برای خدمات رسانی و امدادرسانی به میزان کافی باشد.
وی به تامین سوخت با کمک خوروهای پلیس اشاره کرد و گفت: پلیس در میان ترافیک موجود خودروها را یکی یکی جابجا می کرد تا خودرو سوخت بتواند به مقصد برسد.
مقیمی افزود: کار نیروی انتظامی در شب زلزله ۱۰ برابر روزهای عادی بود، چرا که همه مردم در زمان وقوع حادثه قصد رسیدن به جای امن را دارند.
وی گفت: عمده کار ما در مدیریت بحران در ۳ کارگروه نظم و امنیت، امداد و نجات و بهداست و درمان خلاصه می شود.
استاندار تهران سپس توجه به نظرات زلزله شناسان را مورد اشاره قرار داد و گفت: دانش بشر هنوز نمی تواند زمان وقوع زلزله را پیش بینی کند، اما نمی توان گسل ها را غیر فعال و جابجا کرد و تنها راه ما کنار آمدن با زلزله و مقاوم سازی ساختمان ها است.
وی افزود: شهرداران استان تهران به هیچوجه به ساختمان های غیر مقاوم پایان کار ندهند و سفارش نپذیرند، اگر ۱۰ سال پیش دقت می کردیم امروز تعداد بسیاری از این ساختمان های غیر مقاوم نداشتیم.
مقیمی با بیان این که مهندس ناظر باید پروژه ها را به دقت تحت نظارت داشته باشد، گفت: هیچکس حق دخالت غیر فنی در امر ساخت و ساز ندارد.
وی گفت: اگر در ساخت و ساز دقت کنیم تعداد مجروحین زلزله به حداقل خواهد رسید.
نماینده عالی دولت با بیان این که باید از طریق آموزش و پرورش به دانش آموزان در خصوص آموزش های قبل، حین و بعد از زلزله آموزش داد، گفت: باید طرح بازآفرینی وزارت راه و شهرسازی در خصوص نوسازی بافت فرسوده با کمک دولت، شهرداری ها و مردم مورد توجه قرار گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید